Prima snel en accuraat

2 producten besteld alles prima, levering goed Kleine opmerking doosjes van origineel verpakking waren open geweest en dicht gemaakt maar verpakking gekreukeld In fysieke winkel zou je het doosje ernaast gepakt hebben Geen reden voor klacht of id Wel puntje van aandacht voor warehousing Top site zeker aan te raden

Goed product. Top service!

Mooi product. Post.nl had ons pakketje niet geleverd, terwijl hun site aangaf dat het bezorgd was. Na mail en telefonisch contact met eco-logisch zonder problemen zeer snel een nieuw product opgestuurd gekregen. Gelukkig is het sinterklaascadeau voor m’n zoontje toch nog op tijd binnen. Super fijn!

Erg mooi uitgevoerde bak, handig openhoudknopje en mooie sluiting

Goed, zat een klein deukje in de bak, maar kon dit voor 90% wegdrukken, voor ons goed zo. Bak zat trouwens wel goed ingepakt.

Aardige jongen. Alles netjes geleverd.

Pakket volgens afspraak netjes en op tijd.

Zie zin hierboven...

Ruime keuze in producten, nette levering: blije klant.

Ruime keuze in producten, nette levering: blije klant.

Suuuuuperfijne webshop

Exact zoals ik vind dat we om moeten gaan met de wereld. Met aandacht.

Snel geleverd en fijne website

Prettige club om dingen te kopen, duidelijk en snel!

Snel en goed

De pompschakelaar voor mijn vloerverwarming was hier de goedkoooste aanbieding. Ik kreeg meteen een aankoopbevestiging en de levering was binnen 2 dagen, super!

Super service

Super klantenservice en snelle verzending.

Topwinkel !!!

Zeer snelle en correcte levering , zeer tevreden klant uit Belgie , favoriete eco shop !!!

prima kwaliteit

Heel snel geleverd en prima kwaliteit voor een zeer concurrerende prijs.!

Alles was TOP

Goed product en snelle levering.

Top producten

Snel geleverd. Goede kwaliteit.

Goede informatie, apparaat vlot verzonden

Ik heb de Geo-Trio energiemonitor besteld en die werd vlot geleverd. Op mijn 4.5 smart meter bleek hij niet geheel te functioneren (elektra wel, gas niet) maar een vriend aan wie ik het ding doorgaf had 'm 'plug & play' meteen uitstekend werkende.

goed contact, redelijk snelle levering

Prima website en sne geleverd.

Makkelijk gevonden wat ik zocht. Bestellen was niet moeilijk. En het product was snel geleverd.

Bestelling en levering zonder enig probleem verlopen

Bestelling en levering zijn vlot verlopen zoals je eigenlijk mag verwachten. Zelf ga ik géén aanbeveling aan anderen doen, iedereen moet voor zichzelf uitmaken waar en bij wie hij of zij koopt. Ik wens daar geen invloed op te hebben. (Heeft verder niets te maken met persoonlijke ervaringen met Eco-Logisch.nl)

Valt tegen

De accu heeft een heel zonnige dag nidig om de kampjes korte tijd te laten branden. Voor de kersttijd heb je er dus niet veel aan.

Uitstekend product

Snelle levering van een uitstekend product voor een mooie prijs. Heel tevreden.

Breed en verrassend assortiment

Dat was leuk en ook zonder schuldgevoel shoppen bij Eco-Logisch. Wat een keuze! Briljant vind ik de afdeling Tweede Keus: producten die om wat voor reden dan ook niet meer helemaal tiptop in hun verpakking zitten.

Vlot geleverd, goed verpakt en voor een prima prijs

Snel bezorgd. Prima folie. Werk uitstekend.

Mooie 'winkel', met een groen hart.

Pas een keer wat gekocht, maar deze groene / duurzame oneline winkel zal ik vaker bezoeken.... Beter reclame maken : per toeval kwam ik deze tegen !

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK