Very reliable online store

Wide variety of high quality products & fast delivery!

Klantgericht, geen onzin, eerlijke producten

Verantwoorde, eerlijke producten

Goed verpakt, snelle levering.

Al vaker artikelen besteld, altijd op tijd en zonder problemen geleverd.

Al vaker artikelen besteld, altijd op tijd en zonder problemen geleverd.

Er werd een foute bestelling geleverd, de onkosten voor het terugsturen werd zeer vlug teruggestort . Binnen de week is de juiste bestelling geleverd! Onze bestelling was 2 x gereycycled fietstas double XL. Mooi afgewerkt en stevig artikel.

Prima ervaring!

Mijn eerste ervaring met Eco-Logisch was top! De levering was netjes ingepakt en ook goed verpakt, correct en snel geleverd. Na het ontvangen van mijn bestelling had ik nog een vraag, Eco-Logisch was telefonisch goed bereikbaar. Medewerker was erg vriendelijk en enthousiast. Achteraf ook nog een mail gestuurd, hier werd snel en netjes op gereageerd. Zeker een aanrader!

Fijne website, snelle levering

Fijne website, snelle levering, je krijgt diverse mailtjes hoe het ervoor staat met de bestelling. Goed verpakt. Heel tevreden.

Mooie ecologische producten waarvan ik regelmatig op de hoogte word gesteld

Verrassende producten goed voor get milieu

Eco-logisch biedt altijd weer mooie en verrassende producten aan die goed zijn voor het milieu. De levertijd is snel en een leuke eigentijdse aanpak bieden ze. Heel fijn!

Uitstekend bedrijf!

Goede prijs-kwaliteit producten. Goede service en snelle levering. Uitstekend bedrijf!

Prima product, niet te duur. Goede levering

Een prima bedrijf die een goed product verkoopt: vloer reiniging en bescherming

Goede producten, snel geleverd

Goede producten, snel geleverd, tevreden!

Goed product, snel geleverd maar waarom met pakket- ipv brievenbus post? Niet zo ecologisch.

Snelle levering en kwalitatieve producten

Het was makkelijk om mijn bestelling te plaatsen. Alles is zeer vlot verlopen. Zeker een aanrader voor mensen die bewuster om gaan met het milieu.

goede producten en een snelle en correcte levering.

top

Fijne attente service

Snel antwoord gekregen over een product wat ik heb en waar ik een nieuw onderdeel van wilde hebben.

Gewoon een topwinkel met leuke medewerkers

klasse

snelle en goede levering

uitstekend

Geen bijzonderheden, dus goed

Energie meter na bestelling snel geleverd, goed verpakt, en werkt.

Geweldige briketten

Goede vuur beleving lange tijd stabiel

Vlotte afhandeling, snelle bezorging

Besteld via internet, de volgende dag bezorgd door kpn Pr8ma hoor

Prima produkt

Een gerecycelde fietstas erg blij ermee

winkelen zonder tikkie onmogelijk

De levering van de producten is heel snel. Ik vind het heel jammer, dat ik niet meer kan winkelen en aldaar contant of met pin kan afrekenen. Waarom moet alles online?

Jammer dat jullie niet in mijn stad huizen , want door verzendkosten worden spullen wel duur. Maar ik ben blij dat jullie bestaan

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK