Keurig!

Snelle en vollwdige levering.

Houden hun woord niet op gebied van fakturatie naar België voor professionelen

Professioneel account aangemaakt en nogmaals gechekt met geldig Belgisch BTW Nummer, zeggen dat dit een particuliere account was. Nogmaals geprobeerd met andere firmanaam en zelfde probleem. Gevraagd voor terugbetaling BTW bedrag is niet mogelijk.

GOED

Heel tevreden en snelle leverning!

Snelle service . En een goed product

Betrouwbaar bedrijf

Levering ging vrij vlot. 1 LED lampje van de 8 bestelde bleek bij gebruik stuk, werd direct opgestuurd. Alle LED lampjes werken nu. prima service.

Perfect afgeleverd conform afspraak

Goede website met makkelijke zoekfuncties en suggesties waarvan ik ook gebruik heb gemaakt.

Eenvoud is de kracht

Mooi om steeds weer te zien dat deuren altijd gesloten zijn in vertrekken waar de vewarming aan staat! Beter voor het milieu en de portemonnee! Als een zwaardere deur bv met glas iets zwaarder gaat, met een drup olie op het schanier gaat het goed.

Snel en goed

Vliegensvlug al het bestelde geleverd. De kwaliteit van de goederen is uitstekend.

Levert stipt wat is besteld.

Goed aanbod aan milieuvriendelijke producten.

Snel in huis

Makkelijk bestellen en snel in huis.

Prima verloop van de bestelling en levering

Helemaal goed!

Snelle levering, goeie producten.

Nergens een minpunt te ontdekken.

Ik was op zoek naar een cadeau met een persoonlijke tekst. Mocht gewoon op een a4 met schrift. Lukte nergens, ook niet bij de grotere partijen (bol.com etc). Bij Eco-Logisch was dit echter geen probleem. Sterker nog er werd een mooi ontwerp gemaakt door Laura en meegestuurd. Echt top! Een dikke 5 sterren omdat 6 niet mogelijk is!

fantastisch

Snelle levering. Goed verpakt...

Slechte zuignap waardoor na 1 keer vallen kapot

Helaas is de zuignap erg slecht en na 1 keer vallen doet de timer het niet meer naar behoren en blijft deze staan op 1 minuut ipv 5 minuten.

Van eco-logisch kun je in één woord zeggen:Top!

Goede website met geode produkten. Snelle levering.

Vriendelijk en correcte service

Eerste levering was niet goed (een lek die er niet hoorde zijn), ik heb contact opgenomen met eco-logisch en meteen een duidelijke oplossing voor het probleem gekregen. Ondertussen een nieuw product dat werkt zoals het hoort.

Prima houtolie

Ik heb deze houtolie gekocht omdat het natuurlijk ecologisch is, dit betekent in de praktijk dat je gewoon op kunt werken. Deze olie geeft ook geen geur af, en geeft het hout een mooie glans en heel belangrijk het werkt! Het water blijft er netjes opleggen. Met kwast smeer je het er zo op. Je hoeft niet veel te gebruiken. Een van de betere houtolie die ik al heb gebruikt en ecologisch dus je ruikt niet nog weken lang de schadelijke stoffen welke in niet ecologische oliën zitten. Aanrader!!

Het bedrijf heeft goede ecologische producten en producten om duurzaamheid te realiseren. De service is goed. Klantcontact heeft een vlotte manier van werken.

Super makkelijk

Snel geleverd makkelijk in gebruik

Een super apparaat

Mooi compact, En Direct warm water!

Goede duurzame producten en snel in huis!

Bestel al mijn schoonmaakmiddelen bij eco-logisch. Ruim assortiment en altijd binnen een paar dagen geleverd. Er komen ook steeds nieuwe mooie duurzame producten bij.

super snel geleverd

snel geleverd

Deurveer is snel geleverd echter het werkt niet bij mijn deur terwijl dit toch een lichte binnendeur is. Het idee is leuk maar werkt niet

heel tevreden

goede producten en snelle service

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK