Goede service, snelle levering.

Goede beschrijving van het product op de site. Heel snel het product in huis.

Levering op tijd, product conform verwachting

Product is prima (douche coach)

Snelle bezorging

Voelt prettig persoonlijk contact.

Goedkoop en snel geleverd

Beugels voor speed comfort ben zijn hier goedkoper dan elders een snel geleverd.

goede service

de producten waren netjes de volgende dag binnen en het is goede kwaliteit. tevreden!

Great store, very comprehensive offer

I love shopping at eco-logisch because of the wide range of stuff on offer for the home and garden. Highly recommend.

duurzaam, eigentijds en vriendelijk

Ruime keuze aan producten, goede kwaliteit en snel geleverd. Toon van alle communicatie is erg prettig.

Werkt !

Ik heb meerdere katten en er wordt helaas ook door 2 in huis geplast en één is incontinent. Ik moest vaak spullen weggooien omdat het simpelweg niet gewassen kon worden. Nu gebruik ik ecodor. De urinegeur verdwijnt en ze ruiken ook niet meer aan de plek. Naast dagelijks 2x dweilen met allesreiniger poets ik om de dag met ecodor, ik durf nu wél met de uv lampdoor huis te gaan

Alles wordt opgelost

Duidelijke website. In mijn situatie ging er wel een paar keer wat mis, maar er werd vriendelijk en adequaat gereageerd op reclameren.

Mooi assortiment, goede prijs en correcte afwerking van de bestelling

Mooi assortiment, correcte prijs, vlotte afhandeling van de bestelling.

Bestelling vlot ontvangen, helaas had ik bij een product van de 4 stuks 3 verkeerd gekregen. Contact opgenomen en het werd nagezonden, de verkeerde mocht ik houden als extra. Nazending ook snel ontvangen, vriendelijke mensen, snelle reacties op de mail, uitstekende service! Had hier al eens eerder besteld en dat ging helemaal goed, deze keer is het super opgelost en volgende keer bestel ik hier weer.

Super snelle levering

Product was op voorraad en snel geleverd

top

netjes en snel bezorgd

Leuk boek gevonden en snel bezorgd

Inspirerend boek gevonden voor mijn dochter om met haar kinderen duurzame activiteiten te doen

goed spul

vind het alleen lastig om eerst te kauwen ,heb dan de neiging om het door te slikken,dus nu maal ik de tabletjes eerst fijn en doe het dan op mijn tandenborstel,dacht ook gezien te hebben dat het er in poedervorm is dus dat de volgende keer maar bestellen

Geluiddempende ondervloer op rol gekocht

Fantastisch dat ik vragen kan stellen over het product en direct antwoord krijg. Aanrader als je milieu bewust wil klussen.

Geplette tandpasta tabletten door onhandige verpakking

De tandpasta tabletten die ik had besteld zijn verstuurd in een platte envelop. Toen die bij mij aankwam was de inhoud compleet geplet, waardoor een groot deel van de tandpasta tabletten was gebroken. Erg jammer! Achteraf had ik het product beter even op kunnen halen. Tip voor een volgende klant: verpak de tabletten in een plat doosje dat wel door de brievenbus kan, maar waardoor de tabletten heel blijven. (Ik ben wel erg blij met jullie assortiment. Dit was mijn eerste ervaring met jullie. Ik hoop dat het een volgende keer beter gaat.)

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hele fijne en mooie leemverf van Auro en Tierrafino! Levering duurt 2 dagen i.p.v. 1 dag

de levering is later als aangegeven, ook al bestel je voor drie uur, de levering was meerdere keren niet de volgende dag, verder erg tevreden

Stevig

Snel bezorgd, keurig verpakt.

Leuke kadootjes uitgezocht voor nog niet zo milieubewuste vrienden. Werd goed ontvangen.

Retourneren is duur

5 rollen met afbreekbare zakken gekocht. Omdat het product niet helemaal was wat ik zocht, besloot ik de onaangebroken 4 rollen retour te sturen. Schrok echter enorm van de hoge kosten. Ze vragen hiervoor 7,50 !! Had ik dit van tevoren geweten dan had ik hier niets besteld.

Mis handleiding

Te stugge verbindingssnoertjes, je kunt de afstand niet verkleinen. Mis een handleiding. Anderen blijken voordeliger.

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK