Vlot kunnen bestellen en snel geleverd Goede kwaliteit van het geleverd product, zeker een aanrader.

Uitstekende producten snel in huis

Ruime keuze aan producten en wederom snel geleverd

Verrassend groot assortiment

Milieuvriendelijke hardhout olie was mijn eerste bestelling. Ik kwam terecht bij eco-logisch en was verrast door het uitgebreide assortiment en de gunstige prijs. Op tijd geleverd volgens afspraak. Wat een ontdekking! Ik ga hier meer bestellen.

Zeer goede prijs voor deze hoeveelheid

Prettig

Goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd

Goede service, fijn product

Klantenservice loopt even naar het magazijn om te checken, top! Ondanks de feestdagen snel verstuurd En goede ondervloer geleverd

Waardeloos

Volgens gebruiksaanwijzing dik de Fluxa aangebracht, ongeveer 17 uur gewacht en het deed helemaal niks. Het is absoluut niet geurloos want een week later stinkt het huis er nog steeds naar; het is niet zo'n terpentinelucht, maar smerig is het wel. Nooit meer deze troep.

Goed geholpen

Makkelijk te bereiken via de telefoon kunnen hoop bedrijven voorbeeld aan nemen product verwerkt makkelijk hopelijk werkt het

Professionneel

Bestsellingen werden steeds gemakkelijk geplaatst. De verpakking en levering gebeurde ook altijd goed en snel.

Besteld en keurig op tijd geleverd.

Ecobrasa kokosbriketten besteld. Deze zijn perfect op temperatuur te houden voor lange bbq sessies. Er zijn geen bomen voor gekapt.

Een winkel waar je alleen maar goede dingen tegenkomt!!!

Ik koop nu al een tijd geregeld goederen bij eco-logisch en wordt daar goed bij geïnformeerd. Ik hoef eigenlijk geen research te doen of iets wel echt de beste keuze is, en dat voor een leuke prijs ;)

Goed spul, snel bezorgd

Goede omschrijving op de website. Prima resultaat. Voor de 2e keer besteld.

goede producten, snelle levering

kwaliteit en milieu staat naar mijn gevoel op de eerste plaats. De website kan gebruiksvriendelijker , maar dat is n persoonlijke mening

moest zelf achter mijn pakket

Niet op beloofde tijd bezorgd, moest het ergens anders halen

Prima bedrijf

Ik ben heel tevreden over ecologisch. Ze hebben goede producten tegen een scherpe prijs. Snelle levering.

Producten besteld en volgende dag binnen.

Product is super snel bezirgd en ook heel goed!!

Fijn bestellen in de webshop, snel geleverd.

Prima product, snelle levering

Prima product

snelle levering, mooi spul, compleet.

Snelle levering, makkelijk besteld, compleet geleverd, draagt bij aan een stukje verduurzaming.

Tevreden

Gevonden wat ik nodig had voor een goede prijs

Helemaal top

Mijn bestelling werd uiterst snel verwerkt en geleverd. Prima service dus!

Beste schoonmaakmiddel ooit

Te gebruiken als allesreiniger en je hele huis ruikt naar sinaasappeltjes! Onverdund gebruiken op vlekken en je poetst ze zo weg. Ontvet uitstekend.

Goede ervaring

Er is. 1 min punt ik bestel een cherrycan en ik ontvang een blik beetje vreemd zonder dat er een schrijven bij was

Fijn bedrijf

De eierverf die ik besteld heb is perfect. Ik beveel zeker deze winkel aan.

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK