Zeer tevreden.

Een goede webstore met eerlijke producten en vriendelijke en professionele medewerkers.

Uitstekende kwaliteit

Mijn versgebakken brood, een dag of 2-3 bewaren, lukt perfect in deze broodzak. Heb er 2 gekocht omdat ik steeds 2 broden van 1kg het stuk maak. Eentje gaat ongesneden in de zak in de diepvries en komt er ook vers uit! Het brood droogt niet uit. De perfecte broodzak tegen een zeer goede prijs! Dikke aanrader.

Overzichtelijke webshop, stralen uit waar ze voor staan. Ecologische artikelen.

Goede en slimme producten om te verduurzamen en het milieu minder te belasten.

matig

ik heb al gereageerd op de wijze waarop mijn motlocks verstuurd zijn. Zo'n grote doos. De reactie op mijn mail was dat jullie slechte ervaringen hebben met versturen per envelop. dan nog zijn kleinere dozen een mogelijkheid. Ik vind het verder jammer dat jullie niet meer in de stad zitten op dat bedrijventerrein, dan had ik mijn bestelling opgehaald.

Alles vlot verlopen

Een aanrader! Makkelijk bestellen en snel geleverd. Leuke, verantwoorde producten.

Bestelling kwam drie dagen later

Mijn bestelling, twee led shower time indicator, kwam na drie dagen van bestelling. De indicators zaten netjes beschermt verpakt in een grotere doos. Wat dan wel weer jammer is, is dat de bescherming, bubbeltjes plastic is, ipv kranten papier.

Ruime collectie. Snelle levering

Slechte ervaring

Een grote schande dat jullie voor een postbussticker een idioot grote kartonnen doos gebruiken in plaats van een doodeenvoudige envelop, en dat voor eco-logisch.

Goede snelle service

Prima verzorgt allemaal. Het product zelf - eco toilet block Clean Cotton - is qua geur voor mij iets te sterk. Verder is het product goed, en wat mij aanspreekt, niet al die plastic troep.

een vierkante doos voor één brievenbussticker

Verzendkosten 1,95 - maar dan heb je ook wat, wat niet door de brievenbus kan! Het artikel zelf is in orde, maar de verzending? Ik kan niet meer het huis uit... anders had ik het wel bij primera of zo kunnen kopen.

Snelle afhandeling van mijn bestelling

x

Ik vind het fijn om aardappelen daarin te bewaren

Beste Heer. Ik wil proberen om aardappelen langer te bewaren. Anders zijn ze niet meer houdbaar. Ik houd veel van aardappelen om goed gezond te blijven.

Goede kwaliteit; vlotte levering; aandacht voor milieu

Lang gezocht naar en simpele kamerthermometer voor een redelijke prijs. Bouwmarkten lieten het afweten. Ecologisch heeft dit product wel en tegen een zeer redelijke prijs. Heb er direct 4 gekocht.

Hele vriendelijke klantenservice. Zeer tevreden.

Heel prettig contact met de klantenservice na een net verlopen cadeaubon. Ook de verzending van het product was snel.

Goed!

Gewoon goed!

Mooie producten binnen de kortste keren in huis

Producten van Eco-logisch zijn goed van kwaliteit en heel praktisch om te gebruiken. Hard nodig om ecologischer en economischer te leven.

Goede spullen maar verpakking veel te zwaar

Ik ben tevreden over dit bedrijf, de spullen worden snel geleverd. En zo veel duurzame opties! Nadeel is dat de laatste keer de doos veel te zwaar was voor de bezorger. Op de doos stond 12 kilo, maar er zat in 1 doos ongeveer 30 kilo! Das niet zo duurzaam voor de rug van de bezorger…

goede en 'goedkope' waxblokjes

Het is prettig werken met de waxblokjes. Ze zijn niet echt goedkoop, maar elders (ik heb het internet afgespeurd) duurder, zelfs incl. de bezorgkosten van € 2,95. Bijna overal zijn de bezorgkosten hoger, behalve bij bol.com, maar daar zijn de waxblokjes véél duurder.

Snel met goede producten.

Top winkel.

Duidelijke informatie, snelle en correcte levering

Duidelijke informatie, snelle en correcte levering + telefonische uitleg; top!

Vlotte levering

Ik zou het aanbevelen

Goede verkoper

Was snel verzonden en juiste product zoals omschreven. Echter verzending duurde lang maar dat is dan te wijten aan de vervoerder en niet aan hun.

Naar verwachting.

Zeer tevreden. Correct.

Top!!

Snelle levering, goedkoper dan andere leveranciers. Keurig netjes verpakt.

Snelle levering met de juiste producten Fijn website.

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK