Top producten

Snel geleverd. Goede kwaliteit.

Goede informatie, apparaat vlot verzonden

Ik heb de Geo-Trio energiemonitor besteld en die werd vlot geleverd. Op mijn 4.5 smart meter bleek hij niet geheel te functioneren (elektra wel, gas niet) maar een vriend aan wie ik het ding doorgaf had 'm 'plug & play' meteen uitstekend werkende.

goed contact, redelijk snelle levering

Prima website en sne geleverd.

Makkelijk gevonden wat ik zocht. Bestellen was niet moeilijk. En het product was snel geleverd.

Bestelling en levering zonder enig probleem verlopen

Bestelling en levering zijn vlot verlopen zoals je eigenlijk mag verwachten. Zelf ga ik géén aanbeveling aan anderen doen, iedereen moet voor zichzelf uitmaken waar en bij wie hij of zij koopt. Ik wens daar geen invloed op te hebben. (Heeft verder niets te maken met persoonlijke ervaringen met Eco-Logisch.nl)

Valt tegen

De accu heeft een heel zonnige dag nidig om de kampjes korte tijd te laten branden. Voor de kersttijd heb je er dus niet veel aan.

Uitstekend product

Snelle levering van een uitstekend product voor een mooie prijs. Heel tevreden.

Breed en verrassend assortiment

Dat was leuk en ook zonder schuldgevoel shoppen bij Eco-Logisch. Wat een keuze! Briljant vind ik de afdeling Tweede Keus: producten die om wat voor reden dan ook niet meer helemaal tiptop in hun verpakking zitten.

Vlot geleverd, goed verpakt en voor een prima prijs

Snel bezorgd. Prima folie. Werk uitstekend.

Mooie 'winkel', met een groen hart.

Pas een keer wat gekocht, maar deze groene / duurzame oneline winkel zal ik vaker bezoeken.... Beter reclame maken : per toeval kwam ik deze tegen !

goede producten, snelle levering

Fijn dat er producten zonder microplastics besteld kunnen worden. De compost-wormen kreeg ik in een aparte levering. Ik was eerst bang dat ze niet meer leefden maar met een scheutje water bij de aarde, kwamen ze in beweging. Er zat zelfs een zakje voeding bij om ze de eerste dagen op gang te helpen. Ze doen het heel goed.

Snel en gemakkelijk

Fijn product en gemakkelijk en snel bestelproces.

Goed, snel en niet duur.

Goede isolatiefolie tegen een concurrerende prijs. En snel geleverd.

Organisatie is prima, gekocht product viel tegen

Heb begin deze maand een GEO Trio II energiedisplay besteld bij eco-logisch. Bestelling is supersnel en goed verpakt geleverd. Prima. Het apparaat bevalt minder. Het moet de actuele energieconsumptie weergeven via de slimme meter, maar dat valt tegen. De connectie met de slimme meter valt vaak weg, een probleem met het aansluitsnoer, de steker of de zender van de GEO - ik weet het niet. Als het werkt, dan is het overzicht beperkt. Weinig analyse van wat er gaande is zoals een inschatting van het sluipverbruik, geen inzicht in doelstellingen obv bijvoorbeeld graaddagen of vergelijking met vergelijkbare huishoudens. Een plat grafiekje, dat is alles. Er is een website met een app beschikbaar, maar die levert nóg minder informatie. Kortom, de GEO is een beetje een tegenvaller.

Naar verwachting en snel

Goed verpakt, produkt zoals omschreven

Goed verpakt, op tijd bezorgd. Over het artilkel weet ik nog niets, is voor sintavond.

Fijne producten en snelle levering

Goede levering en fijne producten.

Milieu verantwoord

Vlotte levering maar wel hoge portokosten

Snelle responstijd

Pakket was geschonden tijdens transport. Na melding van het probleem kreeg ik snel een reactie en werd alles correct afgehandeld.

Tevreden.

TEVREDEN.

Prima deal.

Heldere productbeschrijving, vlotte levering. Ben tevreden,

prima produkt

doet wat het moet doen fijn dat er zelfs ijsjes bij geleverd waren wel jammer dat de levering langer duurde dan aangekondigd was op de site

Keurig verzorgd en op tijd

Keurig verzorgd en op tijd

Leuk produkt en snelle levering

Idem

10 Isarweg