Top, snel en juist geleverd!

Heb voor t eerst Eco besteld en was nog een beetje onzeker hoe dit zou gaan en ben erg tevreden. Bestelling is snel, juist geleverd en dat voor een zeer goed prijs. Vaker bestellen hier!

De info is heeeel erg nuttig en ik zal er veel gebruik van maken.

Teleurstellend

Had er meer van verwacht geur is haast niet aanwezig

snel!

Snel en in fijne papieren verpakking geleverde items.

Alles goed geregeld en snel bezorgd

Alles goed geregeld en snel bezorgd

Super goede producten en super snel geleverd bedankt.

Goede producten

Goed product, mooie prijs en snel geleverd

product voldoet aan mijn wensen en snel geleverd

Prima producten

Eerste ervaring was de koelkastlamp die gaat knipperen en piepen als je de deur open laat staan. Wat een prachtige innovatie. Heb recent de tochtstrips gekocht (E-vormige strips). Moest de oude wisselen vanwege een schilderbeurt. Die hebben al jarenlang prima dienst gedaan.

Doet wat het moet doen

Prima apparaatje, stuk kleiner dan verwacht. De levering duurde 4 dagen.

Snel en efficiënt!

Tot nu toe altijd goede ervaring hier. Vorige keren haalde ik de bestelling zelf op in Amsterdam. Deze keer kon dat niet maar ik kreeg het product gratis thuis bezorgd de volgende dag wat natuurlijk heel relaxed was :-)

betrouwbare levering

eerste kennismaking met eco-logisch en naar tevredenheid. Bestellen, betalen en op tijd leveren. Meer kun je niet verwachten

uitstekend.

Ik bestel sinds een jaar of twee regelmatig bij eco-logisch.nl. Goede producten voor een goede prijs. Zorgvuldig en snel geleverd, er is nog nooit iets mis gegaan. Mijn complimenten.

Goede en snelle afhandeling.

Overzichtelijk en betrouwbaar.

Goede ervaring...

Voor een winkel een hele goede duurzame optie

Uitgebreid assortiment. Geen marketinggedoe, gewoon goede spullen voor een duurzamer leven. (maar niet (nieuw) kopen is natuurlijk altijd beter).

Goede producten, goede prijs

Goede selectie producten voor een goede prijs, verpakt zonder extra plastic.

snel geleverd, goed verzorgd en precies wat hewt beloofde.

Voor mij was het geleverde reden om meer bij ecologisch te bestellen.

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden over de producten. De douchecoach werkt prima en nu douchen wij bewust korter. De levertijd was kort en de informatie over de bestelling was duidelijk. Kortom erg tevreden en zeker een aanrader!

Bestelling en levering als beloofd

Snel besteld, snel geleverd tegen een goede prijs.

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Textiel isolatie werkt fijn en is goed te snijden met vals-mes. Neemt vocht op en dempt goed geluid, ben zeer tevreden met aanschaf.

Eco-logisch eigenlijk logisch.

Op zoek naar een “natuurlijke” lijm, ik ben astmatisch, kwam ik naar wat gegoogle uit bij eco-logisch.nl. Niet alleen verkochten ze de lijm maar nog veel meer producten die milieuvriendelijk en ook nog eens duurzaam zijn. Goede website met voldoende informatie over de producten, een gemakkelijk bestelproces en snelle levering. Lijm is fantastisch. Makkelijk te verwerken en geen schadelijke en chemische geur.

leggen alles in hun voordeel uit

gevraagd voor machine te huren voor een specifieke dag via pakketdienst verzenden. Pakket komt te vroeg, de juiste hulpstukken er niet bij (dus machine niet bruikbaar) en brengen ook nog een dag extra huur in rekening!

Prima service en snelle levering van de producten!

Vier sterren!

Fijne levering van goede producten

Alles wat ik bestel maakt dat mn huishouden soepeler en ecologischer loopt. Fijn!

Eco producten en fijn bedrijf

Ik was op zoek naar heel specifiek eco alleen flessenspeen. Moeilijk te vinden, zij hebben het op voorraad. Erg fijne en snelle levering.

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK