Het hele proces van bestellen, geïnformeerd worden en ontvangen van de bestelling verliep gladjes. De producten waren goed verpakt en de doos niet onnodig groot. Ik kom al jaren met enige regelmaat digitaal bij eco-logisch en ben een tevreden klant. Als ik informatie nodig heb, dan wordt dat gegeven; deskundig, direct en open over de voor- en nadelen. De garantie die wordt geboden, is ronduit goed. Deze keer kocht ik een 2e kans product en ben daar ook tevreden over.

H

Ik gebruik alwel de wasbol. Bij lichte was heb ik het idee dat de was grauwer wordt. Met de bol voor de wasdroger heb ik nog geen ervaring. Heb ik nog niet gebruikt.

prima producten

prima producten

Makkelijk Besteld, snel in huis en de kleur is geweldig! In 1 woord fantastisch!

Goede winkel!

Als je op zoek bent naar een biologisch alternatief voor een product: vraag het hier! Hier koop ik altijd mijn starter voor de bokashi-emmer. Jammergenoeg is de fysieke winkel gesloten, waardoor je de spullen niet meer in het echt kunt zien.

Goed!

Shop met een zeer ruim duurzaam assortiment. Ik kocht een ‘tweede kans’ product met korting, omdat de verpakking niet meer heel was. Super dat ze dit aanbieden, daar waar andere webwinkels zoiets zouden afschrijven! Heel tevreden over de levering.

Goed verantwoord en met de tijd mee

Aantal keren bestellingen gemaakt, altijd snel en netjes ontvangen. Voor nieuwe benodigdheden doe ik hier altijd een check voor milieuvriendelijker keuzes.

Meubel glijders

Zeer goed product en snel geleverd. Klein foutje gemaakt met levering maar was weer razend snel opgelost

Heel tevreden

Zowel qua producten als qua service! Dit missen we in België ;-)

Veel plastic voor een eco-logische winkel

Ik heb een douchewekker gekocht, deze werd snel (binnen 2 dagen geleverd). Het ding werkt prima, maar ik vond het opvallend (en een tegenvaller) dat er twee plastic zakjes werden gebruikt als verpakkingsmateriaal (in het doosje). Dit lijkt me overbodig. 0ok de wekker is van plastic, maar dat is begrijpelijk.

Prima organisatie die afspraken nakomt

Goed assortiment Goede prijsstelling Prima service en afspraken qua levering

Probleem gied opgelost

Had 2 vouchers gewonnen. Kon er 1 niet gebruiken. Na telefonisch contact met klantenservice opgelost en bestelling ontvangen.

Tevreden

Er zijn al veel afgeleide produkten van dit produkt maar de orange cleaner van almawin vind ik nog altijd de beste. Gebruik dit produkt al jaren. Vlotte communicatie, eerlijke prijs, verantwoorde produkten.

Scherpe prijzen, goede klantenservice

Twee keer besteld. Een keer had de pakjesdienst de doos verfstuk beschadigd, zonder probleem werd een nieuwe doos geleverd.

prima levering

Bestelling snel en goed verpakt geleverd

Goede produkten, goede prijzen en snelle levering.

Goede produkten, goede prijzen en snelle levering. Niets op aan te merken.

service was prima; de artikelen zien er mooi uit, maar zijn cadeautjes, dus ik kan niet beoordelen hoe ze in gebruik zijn.

mooie production

ppprrrrrrrrrrrrr geen zin in

Keurig geregeld alles op tijd voormekaar

Netjes gecommuniceerd, duidelijke mails en facturen. Ze hebben het goed geregeld.

Korte levertijd

Beste, ik zou de producten graag beoordelen maar het zijn kerst cadeautje voor mensen die op de ecologische toer gaan en voor mensen die graag reizen.

Topservice!

Vorig jaar met een voucher van de gemeente Roosendaal een aantal producten besteld. Perfect geleverd. Na dik een jaar vertoont een tijdschakelklok een defect. Een mailtje en er wordt zonder moeilijk te doen een nieuwe opgestuurd.

Weer prima geregeld

Goede producten, prijs is ik en wordt vlot bezorgd.

Tweedeleven producten zijn geweldig!

Ik heb 3 tweedeleven producten gekocht via de website. Geweldig initiatief, mooie producten voor een geweldige prijs. En natuurlijk de achterliggende gedachten: helemaal super!

Snel bezorgd alles eco, en het apparaat doet werkt top .

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK