Welwillend meegedacht na een fout en uitstekend gecompenseerd

Ik had twee blikken muurverf besteld, waarvan één op kleur gemaakt. Bij het openen bleek dat de blikken beide wit waren. Ik belde om dit te melden en om het prijsverschil terug te krijgen. Ik kreeg ruimhartige excuses en meer dan het prijsverschil teruggestort.

Goeie ervaring

Heb stopverf van toeupret besteld. Goeie prijs kwaliteitseisen verhouding. zou zeker weer bestellen als het op is.

Prima wasrek!

Netjes verpakt en goede kwaliteit droogrek.

Snelle levering, goede prijs

Product voldoet aan omschrijving, snelle levering, goede prijs.

Ruim assortiment, vlot geleverd

Ruim assortiment. Hier vind je producten die elders lastig te vinden zijn. Rondneuzen op de site brengt je verrassende ontdekkingen. Goede communicatie. Vlot geleverd.

Ben blij met ecologisch

Wel wat duur maar heb ik er voor over.

TOP

Prachtige zaklantaarn WAKA WAKA. Multifunctioneel ! Blij met de aankoop.

Een paar jaar bestel ik eigenlijk alleen Bio ATM voor de groene aanslag in mijn tuin. Het werkt prima en de levering is goed.

Heel goed!

Duidelijke website, snelle levering. Goed verpakt. Mooi produkt.

Perfect!!!!

Zeer goed!!!

Ecobrasa briketten voor de beste prijs

2x 10 kg briketten, beste prijs, gratis levering en volgende dag in Post-NL punt. Aanrader!

Snel en betrouwbaar

Na veel te hebben gezocht kwam ik op deze site. Producten zijn vaak goedkoper als elders en van dezelfde kwaliteit. Absolute aanrader.

Goed product...helaas levering minder.

Waarschijnlijk iets misgegaan tijdens de levering, maar de Biomix was gaan lekken. Mijn mail daarover was niet aangekomen, maar na een telefoontje goed opgelost d.m.v. 30% refund.

Alles is prima verzorgd.

De bezorging was binnen 2 dagen, de producten waren netjes verpakt en voldoen uitstekend.

Snel

Een hele leuke aanbieding. Waar ik heel blij van werd.

Bijna tevreden

Helaas viel de sunblock tegen, is niet smeerbaar want te hard. Inmiddels heb ik het blikje geretourneerd. Rest van de bestelde artikelen is oké.

Snelle levering maar onhandig instelbaar apparaat

De levering was snel en correct, de energiemeter is een wat onhandig instelbaar apparaat. Ook moeilijk afleesbaar.

Ik zou een gratis Jekko bewaarbox erbij krijgen, maar heb deze niet ont vangen

Zeer fijne webshop

Groot assortiment duurzame artikelen voor een nette prijs. Zeer snel en goed verpakt verzonden. Aanrader! Wij komen hier zeker terug.

Fijne en snelle service

Fijne en snelle levering van mijn oesterzwammen cadeau. Wel even goed opletten dat je ze in de koelkast plaatst wanneer je er niet direct mee aan de slag kunt. Vermelding daarvan bij of op de verpakking is een aanrader, aangezien dit alleen op de site te lezen valt (en het erg zoeken was om dit terug te vinden).

Snelle levering, fijne producten

Om geen verzendkosten te hebben een aantal verrassend lekkere zeepjes erbij gekocht!

Snelle verzending prima producten

Compostmaker

Het product werd snel en goed geleverd. Het heeft tijd nodig omdat het een biologisch product is. Maar het doet zijn werk.

Doet wat het heeft afgesproken.

Denkt aan het milieu door factuur op gerecyclede papier te printen. Alleen jammer, dat het verstuurd was d.m.v. een pakketbezorger. Het paste ook makkelijk door de brievenbus (scheelt verzendkosten, brandstof, besparing milieu, afgeven/aannemen pakket op bepaalde tijd, materiaalkosten et cetera de ). Beter is het om een keuze (brievenbuspost/pakketbezorging) te laten aanklikken door klant (ging om ca. 6 aanvullingen markeerstiften). Niet doeltreffend voor het idee 'milieuvriendelijke navullingen'. Verder tevreden met de service, kwaliteit, snelheid.

leemverf, prachtig resultaat en voelt ademt gezond, zowel de verf als wij

wij hebben de leemverf dover wit en djenne rood en dover wit en roman oker zelf op kleur gemengd voor de muren in de woonkamer. De levering is snel en goed verpakt en goed aangekomen. Het verven was makkelijk met kwast en roller en het resultaat heel mooi! een warme sfeer met gezonde verf , helemaal blij! Ook vrienden vinden het resultaat en de sfeer mooi. Hartelijk Dank!

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire