Tevreden maar mis de Jekko inzamelbox

Blij met de tandenborstels en tandpasta, maar helaas zat er geen jekko inzamelbox bij terwijl ik dit wel had aangegeven.

Grote keus, snelle levering

Eco-logisch is de winkel van Sinkel voor alle duurzame producten. Ik kocht wat schoonmaakspullen en verzorgingsartikelen. Goed spul! En snel verzonden.

Ze hebben een snelle verzending, verpakken duurzaam en zijn klantvriendelijk

Top!!

Top!! bedankt. Tot de volgende bestelling volgend jaar. gr. Jan Bond

Tevreden

Bestelling en verzending verliep zoals gewenst en verwacht.

Geweldige winkel

Wij hebben al heel vaak besteld bij ecologisch. De producten komen altijd netjes verpakt en keurig op tijd aan. Het personeel is zeer vriendelijk en reageert snel op berichten. Alleen maar positieve ervaringen mee gehad!

prachtige produkten

wat een leuke shop met enorme keuze uit allemaal ecologische en goede produkten! Fijn dat er zoveel alternatieven zijn!

Slechte verzending

Hetgeen besteld zou zo in de brievenbus hebben gepast maar werd in een doosje verstuurd wat door een busje moest worden vervoerd. Dat vind ik zeer teleurstellend en niet passend bij een bedrijf als ecologisch. Jammer. Over mijn product na zich ben ik wel tevreden, althans, ik moet dit over langere tijd uitproberen omdat het over Wasstrips gaat.

Heel eco-logisch!

Heerlijk verdwalen in de leuke webshop met zeer uitgebreid eco-logisch assortiment, fijn persoonlijk contact en goede service. Ik blijf me verbazen, dat voor zoveel gangbare producten een verantwoord alternatief bestaat... en dus vindbaar in deze winkel!

Onterechte beloftes

"Voor 15:00 besteld morgen in huis" "Niet thuis? Dan proberen wij de bestelling af te leveren bij je directe buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een bericht achter (alleen bij PostNL zendingen). Hierop vind je een ‘niet-thuis-code’: Met deze code kan je dezelfde dag tot 22.00 uur aangeven waar je het pakket de tweede keer wilt laten bezorgen." 2 Beloftes op de site die ze niet kunnen waarmaken omdat ze de pakketjes niet zelf bezorgen maar afhankelijk zijn van een pakketdienst. Producten besteld met de gedachte dat als pakketje dinsdag niet kwam dan had ik nog speling met woensdag en evt. donderdag zelfs nog. Pakket is pas op die vrijdag bij een pakketpunt bezorgd waardoor de producten niet meer nodig waren. Op donderdag een mail naar eco-logisch gestuurd waar ik de dinsdag erna pas reactie op kreeg. Met alleen de mededeling dat mijn pakket al enige dagen bij het pakketpunt ligt (5km hier vandaan met onmogelijk beperkte openingstijden), dat het over 3 dagen terug gestuurd zal worden en "sorry voor de vertraging". Geen reactie op het feit dat ze hun belofte niet hebben na kunnen komen waardoor ik nu met producten zit niet ik niet meer nodig heb. Dus hier niet bestellen als je het binnen een week nodig hebt.

Goed spul voor weinig

Mijnprodukt was niet meer op voorraad.ik kreeg bericht dat nalevering zou volgen.bericht was verwarrend , het leek of ik opnieuw moest betalen.uitleg gevraagd en dan alles prima gelopen.. Wel verkeerde magazijnbon bij in mijn verpakking

Op zondag contact opgenomen omdat ik snel iets nodig had. Ik woon 200 km verderop en ik heb het pakketje diezelfde dag ontvangen

prima!

Goede producten en goede prijsverhouding. Ik ontvang mijn producten snel en ben in het algemeen zeer tevreden ermee.

Gewoon een topwinkel

Gewoon een topwinkel

Helemaal goed

Voor de eerste keer hier besteld. Lekker snel bezorgd en fijne producten. En netjes verpakt. Ga zeker nogmaals bestellen hier.

Snel en netjes

Nette verpakking. Heel fijn dat alles van recyclebaar materiaal is. Zeer tevreden over de producten. Bedankt!

Zeer vlot verlopen

Zeer vlot verlopen

Snelle en goede levering!

Goede communicatie, snelle levering. Prima service!

nog niet gebruikt

breed aanbod, initiatief rijke medewerkers

website met een breed aanbod. prettige, en snelle reactie, en leuke response een fysieke winkel zou helemaal top zijn

Attente afhandeling van de bestelling

Ik bestelde een reserveonderdeel voor mijn bokashi emmer en twee nieuwe grote zakken bokashi aarde. Ik werd netjes gebeld dat de reserveonderdeel even niet op voorraad was. Ook werd me gevraagd of ik dan de rest alvast wel wou hebben of dat het toch allemaal in 1x kon worden verzonden. Ik wacht persoonlijk liever iets langer en laat een busje dan maar 1x naar mij rijden ipv andersom. Het overleg hierover vond ik super.

Goed en niet duidelijk

De liter auro verf wordt aangegeven met maximaal goed voor 10 vierkante meter. Dat lijkt me te hoog ingeschat.

Zoals gewoonlijk uitstekende producten. Vooral kleiverf verdient een drievoudig +++

Snelle levering en goede service

De bestelling werd snel geleverd en de service was uitstekend.

Isarweg 10

1043 AK Amsterdam

Over eco-logisch.nl

"Verboden voor geitenwollensokken", zeggen we bij Eco-Logisch wel eens gekscherend. Daar zit echter een kern van waarheid in: wij zijn ervan overtuigd dat Eco-Logisch als eerste milieuvriendelijk, duurzaam warenhuis in Nederland niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben, maar de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn. We zijn trots op het feit dat we voor welk product dan ook een duurzaam alternatief kunnen bieden: of het nu gaat om persoonlijke verzorging verf, speelgoed of isolatiemateriaal... Eco-Logisch is dé plek voor al die mensen die bewust (of onbewust) duurzaam willen verbouwen, werken, inrichten en wonen.