Ik zocht, ik vond, ik kreeg

Uitstekende producten voor een goede prijs

Mooi assortiment producten die voor allerlei toepassingen een goede keuze zijn.

Positief

Dit was de eerste keer. Zorgvuldig en snel.

Snelle, adequate levering. Goede prijs.

De artikelen zijn vlot geleverd. De prijs was OK. Goede ervaring.

Snel geleverd en prima product

Niks op aan te merken.

Bakshi emmer

Ik ben erg blij mee met mijn aankoop! Service van Eco-Logisch is ook super goed, snel geleverd.

Blij met de producten van Eco-logisch

Schilderwerk in huis was altijd een ramp voor mijn longen vanwege de oplosmiddelen.. Met lijnolieverf is dat verleden tijd. Eco-logisch heeft dat altijd op voorraad en alle gewenste kleuren kunnen gemengd worden. Mijn trap is mooier dan ooit en heeft de uitstraling die bij nij jaren 30 woning past. Op waterbasis en vloeit erg mooi uit.

Snel verzonden

Snelle verzending van een toffe herbruikbare koffiebeker! Duurxaam verpakt, heel erg fijn.

Mooie producten, snelle levering en duurzaagevm verpakt!

Bijenwaskaarsen gezocht, gevonden, en eenvoudig besteld, ruikt nu heerlijk hier met een kaarsje aan.

Goed veewerkbare natuurverf

De natuurverf is goed te verwerken op deuren. Ik ben ook enthousiast over ecobrush, waardoor ik een kleine kwast makkelijk kan hergebruiken. De klantenservice is vriendelijk en oplossing gericht.

Simpele installatie

Nu 14 dagen in gebruik de PCK-TP-002 goede handleiding voldoet prima tot op heden geen klachten gevonden ben er blij mee. Sjouk.

Leuke webshop

Zeer goede service, groot aanbod aan ecologische producten.

Duidelijke site, goede uitleg product

Snel en netjes geleverd

Goed product, snel levering

Alles is goed toegekomen!

Ik ben tevreden!

Goed bezig

Fijne communicatie, snel geleverd en goede producten

Heel blij met mijn bestelling en fijn contact.

Naar tevredenheid

Ben blij met de ecologische milieu-besparende behanglijm.

VERZORGDE, SNELLE LEVERING

Uitstekend en uitgebreid aanbod. Zeer snelle bediening.

Snelle bezorging

Prima product en snel geleverd

Ik wilde het graag snel in huis. Moest nog wel 2x er achteraan bellen om de order die zelfde dag geregeld te krijgen. Tijdens verzenden is eea licht beschadigd, maar in dit geval niet erg omdat het toch onder de vloer gaat (isovlas). Product is niet altijd even breed of zelfde consistentie, dus soms wat onhandig met leggen. Verder tevreden. Biobased, makkelijk te verwerken.

Alles is gegaan zoals het hoort.

Gemakkelijk om te bestellen en correct geleverd .

Klasse

Goede service, mooi product

Goede service: mijn twee losse eco-tegoed bonnen werden op verzoek samengevoegd tot een, zodat ik hiermee een mooie greenpan kon bestellen.

Isarweg 10

1043 AK Amsterdam

Over eco-logisch.nl

"Verboden voor geitenwollensokken", zeggen we bij Eco-Logisch wel eens gekscherend. Daar zit echter een kern van waarheid in: wij zijn ervan overtuigd dat Eco-Logisch als eerste milieuvriendelijk, duurzaam warenhuis in Nederland niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben, maar de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn. We zijn trots op het feit dat we voor welk product dan ook een duurzaam alternatief kunnen bieden: of het nu gaat om persoonlijke verzorging verf, speelgoed of isolatiemateriaal... Eco-Logisch is dé plek voor al die mensen die bewust (of onbewust) duurzaam willen verbouwen, werken, inrichten en wonen.