Prima service, snel geleverd en leuke prijs door aanbieding

Goed product

Snelle versturing.

Prima site, prima levering, mooi product.

onbehouwen

hufterig bedrag door eigenaar. verschil in verzendkosten met belgie,waren ze niet van plan terug te betalen. Ontvangst van pakketje met 20 composteerbare papieren zakjes zat er één te weinig in.Heer was niet van plan dit aan te vullen en uit armoe om er vanaf te zijn van hun slechte diensten worden de verzendkosten alsnog vergoed.

Fijne spullen

Fijn dat jullie milieuvriendelijke spulletjes verkopen!

Helemaal top

Snelle verzending! Alles top.

Goed bedrijf, heb regelmatig wat gekocht.

Goede overzichtelijke site. Makkelijk bestelling te plaatsen.

Uitstekend.

Precies op tijd heb ik mijn bestelling ontvangen. Veilig betaald.

Lekker snel voor een goeie prijs

Ik heb mijn bestelling snel en netjes ontvangen. Daarbij had het product ook een betere prijs dan bij de concurrenten

Goed geprijsd. Tijdige levering

Goede prijs en leuke producten.

Snelle en goed service en kwaliteit

Snelle en goed service en kwaliteit

Snelle levering, goed product

Positief

Snel bezorgd, goede prijs

Ik kocht een homebox brievenbus. Deze werd snel bezorgd, was goed verpakt en had een scherpe prijs.

Snelle levering, alles complete

Heel tevreden! Mijn product was snel geleverd en alles was compleet. Positief verrast van de goede service en de prijs.

Besteld en geleverd. Zo simpel kan het zijn : )

Geweldig duurzaam warenhuis

Erg grote collectie van duurzame spullen.

Kit

Wel erg sober om als kadootje te sturen naar een 9 jarige. En dan ook nog te duur vind ik.

Bijzonder fijne winkel met goeie, degelijke spullen

Ik koop graag bij Eco-logisch, want ze hebben een erg goed assortiment. Ben ook blij met de service. Er was iets misgegaan bij PostNL, maar Eco-logisch regelde het meteen voor me. Bedankt. Tot de volgende keer!

Leuk product

Mooi product, maar als je het retour wilt sturen, moet je zelf de transportkosten betalen. Zelfs het voor gebruik van het antwoordnummer moet je €7,50 betalen. Niet zo eco-logisch.....

Prima product dat precies doet wat beloofd wordt.

Top kwaliteit en bovendien duurzaam ook

Ik heb laatst voor het eerst keramische pannen aangeschaft - twee bakpannen van verschillende groten, en een kleine pan om melk enz, in op te warmen. Ik ben er zo ontzettend blij mee .... Het komt snel en behoorlijk op temperatuur, en ik hoef me niet zorgen te maken om anti-aanbak dat bij het schrapen vol met PFAS (Per- en polyfluoralkylstoffen) in mijn eten komen. Ik kan niet geloven dat ik al de jaren zoveel geld had uitgegeven op Tefal en andere merken met anti-aanbaklaag ingebakken. Ook de meegeleverde keukengerei (een spaan en een scheplepel) voelen gaaf aan in het hand. Het hout is heerlijk, licht. Ik ben super in mijn noppies met mijn aankoop.

Snel geleverd, goede eco-logische producten.

Alles goed!

Isarweg 10

1043 AK Amsterdam

Over eco-logisch.nl

"Verboden voor geitenwollensokken", zeggen we bij Eco-Logisch wel eens gekscherend. Daar zit echter een kern van waarheid in: wij zijn ervan overtuigd dat Eco-Logisch als eerste milieuvriendelijk, duurzaam warenhuis in Nederland niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben, maar de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn. We zijn trots op het feit dat we voor welk product dan ook een duurzaam alternatief kunnen bieden: of het nu gaat om persoonlijke verzorging verf, speelgoed of isolatiemateriaal... Eco-Logisch is dé plek voor al die mensen die bewust (of onbewust) duurzaam willen verbouwen, werken, inrichten en wonen.