Goed product, snel geleverd.

Goed product, snel geleverd.

Snel en professioneel geleverd

Efficiënt en goede prijs

top service

20 liter bio reiniger besteld. goede prijs ....en snelle levering.

Super snel

Snelle levering.

Prima Ervaring

Goede en snelle levering. Prima website en belangrijk voor het klimaat!

Prima spullen

De wasbak is beter dan wasmiddel. Ingebruikname er wel een wasparfum bij voor een lekkere geur.

Niets op aan te merken. Aanrader.

Bestelling en verzending zijn goed

De thermometer die ik besteld heb is waardeloos.

Top service. Misschieni is dd Bot, de Robot toch humaan...

Snel geleverd tegeneen prima prijs

Na bestelling direct bevestigd en volgens de afgesproken tijd geleverd. Dit tegen een prijs die onder het gemiddelde ligt. Ga hier zeker nog eens bestellen.

Fijne producten altijd bereikbaar voor vragen

Wij bestellen hier eigen altijd al onze schoonmaak en verzorgings producten. daarbij zijn alle bouw producten ook geweldig maar die heb je niet dagelijks nodig. Wel kan je hier altijd terecht voor advies.

Redelijk

Pakket is goed overgekomen. Was een houten huisje met waterrat die op zonne-energie werkt. Helaas doet deze het niet. Ook het inelkaar zetten was soms flink moeizaam. Vooral dst ie het niet doet is erg jammer

Fijne website snelle service

Paar keer besteld via deze webshop en spullen zijn netjes en snel geleverd

heel snelle en adequate levering van goed product

Snel

Mijn bestelling wordt altijd snel geleverd. Ik bestelde het Eko Egg. Nu hoop ik dat die beter blijft sluiten als de Eko Ball. Die ging namelijk open in de wasmachine en dan moet je al die balletjes er weer uit vissen. De eerste versie, met schroef had dat probleem niet.

Alles ging goed

Alles ging gewoon goed.

Fijne communicatie

Alleen maar goede ervaringen. Betrouwbaar en snelle reactie wanneer nodig. Top shop!

Prima website, mooi product, snelle levering

Fijne website waar veel duurzame producten op 1 plek worden aangeboden. Top!

snel en geleverd wat besteld is

snel en geleverd wat besteld is

Ik doe altijd graag mee met de ruim op acties, dwz voor artikelen die uit het assortiment gaan. Ik had alleen niet zo goed opgelet bij een artikel en er per ongeluk 4 van besteld, maar dat worden weer gezellige cadeautjes oid

Snel dus optijd geleverd.

Geo trio p1 gekocht. Apparaatje is erg handig enakkelijk in te stellen. Vooral goed inzicht met mijn zonnepanelen zodat je met wassen en drogen van de vaat en was rekening kan houden.

Complimenten

Goede service. Alles netjes afgehandeld van af het begin tot het eind

Goede service en snelle levering

Goede service , snelle levering en een leuke prijs .

Goed artikel, snelle levering, nette prijs

Ipv een heel duur JosephJoseph bio bakje heb ik nu een mooi, veel goedkoper, zwart exemplaar.

Gewoon goed

Snelle en goede service

Isarweg 10

1043 AK Amsterdam

Over eco-logisch.nl

"Verboden voor geitenwollensokken", zeggen we bij Eco-Logisch wel eens gekscherend. Daar zit echter een kern van waarheid in: wij zijn ervan overtuigd dat Eco-Logisch als eerste milieuvriendelijk, duurzaam warenhuis in Nederland niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben, maar de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn. We zijn trots op het feit dat we voor welk product dan ook een duurzaam alternatief kunnen bieden: of het nu gaat om persoonlijke verzorging verf, speelgoed of isolatiemateriaal... Eco-Logisch is dé plek voor al die mensen die bewust (of onbewust) duurzaam willen verbouwen, werken, inrichten en wonen.