soepele en snelle afhandeling

Goede producten, snelle levering en eventuele retouren worden soepel en snel behandeld.

Snelle service ,netjes verpakt

Duidelijke webshop, snel geleverd

Mooie producten

Slechte bezorging

We hebben bijna 2 weken moeten wachten op de levering via post.nl. Heel druk vanwege sinterklaas enz, oké daar heb ik dan wel begrip voor. Maar toen de emmer binnen kwam, bleek dat deze helemaal kapot was. Aan elkaar geplakt, duidelijk beschadigd. De inhoud was ook beduidend minder dan de aangegeven hoeveelheid.

Keurig op tijd afgeleverd en voldoet aan de verwachtingen

Keurig op tijd afgeleverd en voldoet aan de verwachtingen

Snel geleverd, foutje snel hersteld. Top!

Heb 3 produkten besteld en van ieder item 18 stuks. Van 1 item bleken er maar 14 in de doos te zitten, maar na een mailtje, volgde als snel de zending met de ontbrekende 4 artikelen. Top geregeld!

Snel geleverd, foutje snel hersteld. Top!

Heb 3 produkten besteld en van ieder item 18 stuks. Van 1 item bleken er maar 14 in de doos te zitten, maar naar een mailtje, volgde als snel de zending met de ontbrekende 4 artikelen. Top geregeld!

Snelle levering ondanks de drukte..

Ga zo door...

Snelle levering ondanks de drukte..

Ga zo door...

netjes op tijd geleverd, product als verwacht

Bestelling netjes verzorgd, goed verpakt, op tijd geleverd, product zoals verwacht. Keurig in orde allemaal.

netjes op tijd geleverd, product als verwacht

Ik was op zoek naar deze stekker. Was op voorraad. Snel geleverd.

goede ervaring

Een mail gestuurd, gelijk een reactie hierop, product besteld en de volgende dag had ik het in huis.

Top levering

Goede kwaliteit en snelle levering.

Top levering

Goede kwaliteit en snelle levering.

Slechte bezorging

goede service

goed en snel gereageerd op mijn mail, en snelle aflevering van het product.

Isarweg 10

1043 AK Amsterdam

Over eco-logisch.nl

"Verboden voor geitenwollensokken", zeggen we bij Eco-Logisch wel eens gekscherend. Daar zit echter een kern van waarheid in: wij zijn ervan overtuigd dat Eco-Logisch als eerste milieuvriendelijk, duurzaam warenhuis in Nederland niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben, maar de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn. We zijn trots op het feit dat we voor welk product dan ook een duurzaam alternatief kunnen bieden: of het nu gaat om persoonlijke verzorging verf, speelgoed of isolatiemateriaal... Eco-Logisch is dé plek voor al die mensen die bewust (of onbewust) duurzaam willen verbouwen, werken, inrichten en wonen.