Gewoon tevreden

Gewoon tevreden. Ik had me eerst verkeken op de maat van de tuintassen van rijstzakken. Uiteindelijk toch heel handig dat ze zo groot zijn. Ik gebruik ze voor van alles behalve nog voor de tuin.

Snel en simpel

Makkelijk, snel, simpel

Geen probleem met Eco-Logisch

Zoals gewoonlijk geen problemen met Eco-Logisch. En hun producten zijn altijd uitstekend.

Prompte service.

Snel.

fast service

delivery the next day

Zeer tevreden met de energiemeter

Fijne spullen

Super producten snelle bezorging.

Fijn, een webwinkel die alleen verantwoorde producten verkoopt!

Goed aan te brengen

Is alleen smal van stuk

Product ontvangen en defect

Contact opgenomen, advies mail sturen. Mail verstuurd en 2 dagen geen reply. Een zeer slechte zaak.

Snelle levering!

Ik heb nog niet de producten voor langere tijd gebruikt. Maar tot nu toe prima.

Duurzame producten en goede service

Ik was overal op zoek naar het Tesa thermo plastic voor enkele beglazing en vond ze bij Eco-Logisch! Net als een boel andere handige duurzame producten voor in huis. Zeer tevreden met de producten en de dienstverlening. Warm aanbevolen.

Alles prima

slecht

de tape was niet bijgeleverd bij de isolatiefolie

Zou hier weer bestellen

Snelle levering, groot assortiment met veel keuze en makkelijk te bestellen. Top dat er ook zogenaamde tweede kans producten zijn. Wel jammer dat veel isolatie en andere energiebesparende producten uitverkocht zijn, maar dat komt natuurlijk door de enorme vraag ernaar.

Snelle levering van een product met een scherpe prijs

Bokashi starter om compost mee te maken.

snel en vlot

de website is gemakkelijk te gebruiken, alles is heel duidelijk. Levering kwam snel. Eén opmerking: het blik (decowax) was een beetje gedeukt, dit doet niets af aan de kwaliteit van het product, maar wellicht was er tijdens het transport een beetje ruw mee omgesprongen.

Prima product

Fijne meter en snel geleverd

Goede producten en goede klantenservice!

Goede producten en goede klantenservice!

Snelle correcte levering

De bestelde goederen werden snel en correct geleverd.

Prima product en voldoet aan de verwachtingen

Product besteld en snel geleverd

Prima prijs kwaliteit verhouding Vriendelijk en snel goede communicatie

Snelle levering mooie prijs

Eco saver energiemeter gekocht. Volgende dag al geleverd en beduidend goedkoper dan bij concurenten

Isarweg 10

1043 AK Amsterdam

Over eco-logisch.nl

"Verboden voor geitenwollensokken", zeggen we bij Eco-Logisch wel eens gekscherend. Daar zit echter een kern van waarheid in: wij zijn ervan overtuigd dat Eco-Logisch als eerste milieuvriendelijk, duurzaam warenhuis in Nederland niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben, maar de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn. We zijn trots op het feit dat we voor welk product dan ook een duurzaam alternatief kunnen bieden: of het nu gaat om persoonlijke verzorging verf, speelgoed of isolatiemateriaal... Eco-Logisch is dé plek voor al die mensen die bewust (of onbewust) duurzaam willen verbouwen, werken, inrichten en wonen.