Duidelijke site, snelle levering, goed product.

Heel goede producten

Vlotte en correcte service

Zeer snelle leveringnu

Fantastische service

Bij aankoop van een douchetimer had ik een probleem met het ophangen. Wat ik ook deed , hij bleef eraf vallen. Ik heb toen gebeld met Eco-logisch en zonder problemen kreeg ik gelijk een nieuwe toegestuurd zonder problemen. Deze hangt nog steeds in de douche en doet het heel goed.

Super snelle levering

Broodzak werkt prima

Goede doorstroombegrenzer

De doorstroombegrenzer was makkelijk te installeren en werkt goed, al laat die zes liter water per minuut door in plaats van de aangegeven vijf.

Zeer vriendelijke mensen, snelle levering

komt vertrouwelijk over

Na mijn bestelling werd ik perfect op de hoogte gehouden wanneer de bezorging was. Zag er allemaal zeer verzorgd uit, en voldeed precies aan mijn verwachting, cq ook de prijs verhouding is goed. Nee dit is een bedrijf die mij vertrouwen geeft en zal ik zeker aan willen bevelen.

Puur natuur, heerlijk warm en veilige zool.

Eco = logisch. Aan het begin van de menselijke geschiedenis/schepping was alles alleen maar puur natuur. Jammer dat het nu niet meer de normaalste zaak van de wereld is. Zelfs catastrofaal.

De gratis Jekko box kwam een week later, toen ik dat dat ik me vergist had Verder alles perfect!

Prima webshop.

Eco shavers voor enkel glas gekocht. Makkelijk te gebruiken, en werkt prima.

Het was een verjaardagscadeau en werd precies op tijd met een leuke felicitatie kaart erbij bezorgd!

Fijn product om mee te werken

Fijn product om mee te werken. Op mijn dakkapel zijn de zijwangen aan de buitenkant door keralit vervagen waardoor de isolatie aan de binnenkant moest worden aan gebracht. Daar ik voor een natuur product ben heb ik gekozen voor isovlas platen. Het snijden was wel een dingetje. Om het goed opmaat te snijden heb ik de plaat tussen twee balken geklemd en met een fijn getande zaag langs de balk gezaagd met als resultaat een behoorlijk nette afgesneden deel. Dus aanbevelings waardig.

Snelle reactie op mijn vraag

Ik had gevraagd mij te waarschuwen zodra een product weer verkrijgbaar zou zijn. Dat gebeurde en de bestelling die ik toen deed werd binnen een paar dagen afgeleverd.

Supertevreden!

Goede prijs en heel snel geleverd!

Gewoon goed

Mooie producten en goeie service wat wil de mens nog meer.

alles zoals besteld en omschreven

alles zoals besteld en omschreven, dus geen bijzonderheden te melden.

Snelle bezorging

Snelle bezorging goed product

stipt, correct en ecologisch

stipt, correct en ecologisch

Niet leuk

Waterbespaarders voor de kraan past helemaal niet. En die zak voor in de stortbak van de wc daar zit geen bevestigings haakje bij wat op de voorbeelden staat.

Snel en netjes!

de tape volgens de handleiding plakken heeft geen zin, blijft het niet zitten

Ik heb boven en beneden de folie over de breedte en de zijkanten van de radiator de magneettape geplakt. nu blijft het wel zitten hoop ik. en anders ga ik toch kiezen voor de gewone radiatorfolie, niet fraai maar wel rendabel

Prettig

Een breed en gevarieerd aanbod van producten met vlugge levering. Erg gemakkelijk.

Snelle levering en volgens verwachting

Radiatorfolie met magneet tape besteld. Volgende dag geleverd gekregen. Product is van hoge kwaliteit en is makkelijk te gebruiken.

Goed product maar veel te duur

Ik heb zuignappen met een magneet besteld waaraan je een stuk zeep kunt hangen. Ze werken prima, maar de prijs, meer dan EUR 8 per stuk is buiten proportie. Ik ben een groot voorstander van ecologische spullen maar hier zit toch vaak de barrière: prijs. Soms is dat te rechtvaardigen maar in geval van dit product m.i. niet.

Isarweg 10

1043 AK Amsterdam

Over eco-logisch.nl

"Verboden voor geitenwollensokken", zeggen we bij Eco-Logisch wel eens gekscherend. Daar zit echter een kern van waarheid in: wij zijn ervan overtuigd dat Eco-Logisch als eerste milieuvriendelijk, duurzaam warenhuis in Nederland niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben, maar de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn. We zijn trots op het feit dat we voor welk product dan ook een duurzaam alternatief kunnen bieden: of het nu gaat om persoonlijke verzorging verf, speelgoed of isolatiemateriaal... Eco-Logisch is dé plek voor al die mensen die bewust (of onbewust) duurzaam willen verbouwen, werken, inrichten en wonen.