Prima product en levering

Makkelijk te bestellen, snel bezorgd, prima product!

Wij hebben de bestelling nr 609236 nog niet ontvangen op 25/04/22

Vorige bestelling was prima.

Mooie producten, goed verpakt.

Mooie producten, goed verpakt. Tevreden!

Natuurlijke producten voor bewuste mensen

Fijne producten die een goede verzorging geven aan zowel jou als mother nature :)

Snelle, goede service

Snelle goede service.

Goede en supersnelle levering

Uitstekend!

Fan van eco- logisch. Snelle levering en goed verpakt. Ecover 5 liter ruikt lekker en maakt het toilet goed schoon. Een aanrader! Liefs uit Den Bosch, Mw. Henriëtte ( HWC) Swartz B.Ed Meisjesnaam Swartz, mijn eigen naam! En mijn Franse voornaam Henriëtte. Bachelor of Education, 14 jaar lerares basisschool bovenbouw katholiek onderwijs. Eigen bureau gehad in interieuradvies en tuinontwerp. Hogeschool Hotelmanagement gestudeerd ( NTI en Stenden) Studente Kunstgeschiedenis UvA Verstuurd vanaf mijn iPhone 6 Silver Safari Apple ID en mijn MacBook Pro Safari Apple ID ( iCloudMail)

Geen problemen

Scherp geprijsd, snel en goed verpakt verzonden.

Prima ervaring

Ik heb het ecoegg met navulling en wasmachine reiniger besteld. Fijn dat de verzendkosten laag zijn. Het kwam snel en goed verpakt in hergebruikt doosje aan.

Levering zoals beloofd

Snelle levering op de vooraf aangekondigde dag. Prima prijs.

Veel voordeel voor knip en milieu.

Een groot voordeel zit soms maar in hele kleine dingen. Deze waterstraal begrenzers werken prima. De luxe uitstraling en werking van je douche blijft behouden. Mijn kinderen hebben er niet eens erg in.

Snel en volgens afspraak

Snel geleverd, netjes verpakt zonder plastic

Snelle levering voor een goede prijs

Goede snelle levering

Pretig, snel en goede kwaliteit

Positief!

mwah

de levering ging vlot maar product is heel matig, de wc blokjes

Zandloper blijft niet aan zuignap hangen

Zandloper blijft niet aan zuignap hangen. Lijkt wel of dit product nooit getest is.

Friendly staff

The staff members are very polite and friendly.

Goede levering

Prima producten

Top product.

Artikel zoals beschreven. Snelle levering

Snel antwoord op melding,zeer fijne en korrecte reaktie Zal de firma zeker aanraden aan vrienden

Goed product, goede levering

Snelle levering van het bestelde product.

De effecten van het product moet ik nog afwachten. Het zou enkele weken duren om het resultaat te zien. Maar was wel snelle levering.

Keurig op de hoogte gehouden via de mail. Keurig verpakt. Niets op aan te merken. Product voldoet prima.

Snelle en volledige levering.

Website was helder. Bestelsysteem duidelijk. En levering snel en correct.

Ik ben tevreden over het product.

Isarweg 10

1043 AK Amsterdam

Over eco-logisch.nl

"Verboden voor geitenwollensokken", zeggen we bij Eco-Logisch wel eens gekscherend. Daar zit echter een kern van waarheid in: wij zijn ervan overtuigd dat Eco-Logisch als eerste milieuvriendelijk, duurzaam warenhuis in Nederland niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben, maar de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn. We zijn trots op het feit dat we voor welk product dan ook een duurzaam alternatief kunnen bieden: of het nu gaat om persoonlijke verzorging verf, speelgoed of isolatiemateriaal... Eco-Logisch is dé plek voor al die mensen die bewust (of onbewust) duurzaam willen verbouwen, werken, inrichten en wonen.