Prima tijdsindicator

Doet wat je verwacht, maakt ons veel bewuster van onze douchetijden (zelfs bij pubers!)

Fijne producten, prima service

Bij Eco-logisch vind ik de produkten die ik zoek op duurzaamheidsgebied

Perfect,

Heel vlotte site

Fijn in gebruik

Het is fijn omdat deze zandloper 3 tijden heeft. Het maakt je er bewust van hoelang je staat te douchen. We zijn erachter dat het een stuk efficiënter kan.

Teleurstellend

Ik dacht, laat ik dit jaar eens natuurlijke verfstoffen gebruiken ipv synthetische. Eieren veranderden nauwelijks van kleur! Ik had nb witte biologische eieren gekocht. Er in op de zakjes amper te zien welke kleur er in zit. Jammer, ik had er hoge verwachtingen van.

Waardeloos zandloper 4-6-8 min.

Geen ster waard! De zuignap van de zandloper (4-6-8 min.) is waardeloos en kan het gewicht niet aan. Snachts enkele keren wakker geworden doordat hij telkens van de muur valt.

Op tijd en naar wens!

Pakketje paste mooi door brievenbus!

snel en goed spul

tevreden over het product snelle levering

Goed advies, goed product voor goede prijs

De prijzen doen niet onder voor de goedkope bouwmarkten of groothandels. en je bent door de voorselectie verzekerd van duurzame milieuvriendelijke bouwmaterialen en producten.

Vlugge en correcte levering.

alles OK

Snelle levering, perfect product

Mooi product en snelle levering volgens afspraak

Top producten en snelle levering

Fijne praktische producten zoals het 4-in-1 papier wat je als bakpapier, verpakpapier (voor je lunch bijvoorbeeld) en als afdekpapier (voor bakjes/schaaltjes in de koelkast) kunt gebruiken. Superhandig en besparend, nog maar 1 rol in je la. En het kan bij het papier of op je compostbak (dan wel even klein maken). Ook de koperdoekjes zijn super!!!! Vervang je milieuonvriendelijke schuursponsjes door deze doekjes en je pannen, aangekoekte ovenschalen en roosters uit je oven of van je BBQ worden in een mum van tijd weer blinkend schoon, zonder hard te hoeven poetsen. Door het zachte kopermateriaal ook geen krassen. Verder heeft Eco-logisch een uitgebreid assortiment voor elk wat wils.

Goede service zeker een aanrader

Goed assortiment

Het is fijn om een plek te hebben waar anderen al voor je hebben uitgezocht of de dingen die je koopt duurzaam zijn.

Na melding beschikbaarheid ,snelle en correcte levering van GEO Trio ll

Goed product en makkelijk te installeren.

Je probeert eens wat anders.

Product werkt niet beter of slechter dan anti alg van de Action. Wel 5x duurder. Jammer.

Leverancier is zeer goed. Product: kan beter

Alles werd netjes afgehandeld en snel verzonden. 5* Het product zelf kan beter: Douche timer van 5 minuten: Bevindingen: * kan niet uit gezet worden. Blijft 24 uur per dag aan staan en batterij gebruiken. * tijd kan je niet resetten. Als je in minder dan vijf minuten klaar bent en de volgende wil douchen, moet je eerst de timer vijf minuten af laten Maken, alarm laten klinken, dan kan de volgende pas. Onhandig! Verder werkt het maar deze zaken vielen tegen.

Hoogwaardige producten & persoonlijke service

We kopen regelmatig producten bij Eco-logisch. Het geeft een goed gevoel om milieuvriendelijke spullen te gebruiken. Dat is belangrijk voor ons. Verf die ademt en geen schadelijke gassen afgeeft. Een heel andere energie dan de verf met een chemische samenstelling. Bovendien kunnen we bij Eco-logisch altijd terecht voor advies en vragen. Een top bedrijf!

Prima service, alleen artikel past niet

Deurveren besteld, maar die paste niet over de scharnieren van mijn deuren. Je kan geen extra latjes om de kozijnen hebben zitten, wat bij oude huizen vaak wel het geval is, in verband met afwerking. Helaas, nu heb ik vijf ongebruikte veren liggen. Maar het was er heel snel en de prijs is netjes.

Uitstekend.

Ik noem het uitstekend omdat het pakket keurig is verpakt en afgeleverd. De factuur netjes omschreven is, ik Eco-logisch zeker bij kennissen zou aanbevelen.

Gewoon goed

Ik bestel hier mijn kattenbakvulling. Bestellen is makkelijk en wordt snel geleverd. Duurzaam want er wordt gebruik gemaakt van oude verpakkingen. Heb alleen medelijden met de post nl bezorger want het spul is zwaaaar ;-)

alles netjes en snel opgelost

De GEO Trio 2 P1 besteld en ontving een kapot exemplaar, dit stond zelfs al op de doos. Direct gebeld en medewerker Rob wond er geen doekjes om. Dit had nooit mogen gebeuren en hij zou mij een nieuwe toesturen en de dag er op terugbellen met uitleg hoed dit kwam. Dit is ook zo gegaan en ben zeer te spreken over mijn bestelling en de afwikkeling. Bij deze firma geen gezever van....Oh dit hebben wij nog nooit meegemaakt of dit gebeurt bij ons nooit. Nee, direct en snel opgelost en erkennen dat er fouten zijn gemaakt. Dit siert een bedrijf en zou veel meer moeten gebeuren want waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt. Punt.

Heel goed en leuk eierpannetje!

Heel goed eierpannetje, bakt niet aan en is heel goed alternatief voor pfas/anti aanbakpannen! Jammer dat de winkel weg is.

Kan er zoveel in een klein doosje?

Jazeker, een deursluiter neemt enkele centimeters in beslag en werkt supergoed. Schoonmaakmiddel in een zakje in plaats van grote flessen, het maakt heerlijk schoon en ruikt lekker fris. Een thermocover voor 50% omdat de verpakking beschadigd is, ik ben er superblij mee. Alles wat overbodig is is weggelaten. Zelfs de verpakkingsdoos is hergebruikt en wordt door mij nogmaals hergebruikt als stevige bodem in mijn fietstas. Van deze levering werd ik echt blij.

Snelle levering en prima hulp bij het niet kunnen leveren van een product.

Isarweg 10

1043 AK Amsterdam

Over eco-logisch.nl

"Verboden voor geitenwollensokken", zeggen we bij Eco-Logisch wel eens gekscherend. Daar zit echter een kern van waarheid in: wij zijn ervan overtuigd dat Eco-Logisch als eerste milieuvriendelijk, duurzaam warenhuis in Nederland niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben, maar de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn. We zijn trots op het feit dat we voor welk product dan ook een duurzaam alternatief kunnen bieden: of het nu gaat om persoonlijke verzorging verf, speelgoed of isolatiemateriaal... Eco-Logisch is dé plek voor al die mensen die bewust (of onbewust) duurzaam willen verbouwen, werken, inrichten en wonen.