Tevreden

Ik ben blij dat heb ik geocht de afval emmer. Ik ben heel tevreden. Goede kwalitiet

Goed, doet wat het belooft

Goed, doet wat het belooft. Eerdere ervaring: Ook evt. klachten worden prima afgehandeld.

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Uitstekende service! Ik heb lavameel gekocht van Frank's Flora via eco-logisch. Geweldig! De bodem en de plantjes van onze tuin zijn knappen echt op.

UItstekend!

Ik heb 2 samples van leemverf besteld. De bestelling kwam heel snel binnen. De kwaliteit van het leemverf is goed en we kunnen daarom onze beslissing over grote bestelling snel maken. Het word natuurlijk verf van Eco-Logisch!

Veel keuze aan producten, milieuvriendelijk, snel levering. Aanrader

Fijne producten. Snelle levering. Top!

Goede producten, fijne mensen

Regelmatig vinden wij goede en leuke producten bij Eco-logisch. En er werken aardige en betrokken mensen. Ook heel belangrijk!

Kerstpakket gevoel

Ik verwacht eerlijk gezegd schoonmaakproducten. En niet gadgets. Maar het uitpakken was leuk

Mijn 1e ervaring als nieuwe klant...tja, waar zal ik beginnen?

Medewerker Pjotr moet nog veel klantenservice ervaring opdoen als hij de telefoon opneemt. Terug de schoolbanken in, beste werknemer: - Tutoyeert gelijk (met 'u' aanspreken is hij niet opgevoed), niet behulpzaam (schiet gelijk in de verdediging in een gesprek) - Heeft consument een leveringsprobleem heeft? -> Gebruikt geen L.S.D. Methode (Luisteren, Samenvatten en Doorvragen). In plaats daarvan reageert hij o.a. op emotionele tonatie ('Wat wil JE dat ik er aan doe dan?'), 'lacht' alles weg en niet servicegericht of probleemoplossend handelen/meedenken. Sta er van te kijken dat er helaas zulke mensen bij een commercieel bedrijf vandaag de dag werken om klanten te woord te staan. In principe ben je als medewerker (zeker telefonisch) het 1e visitekaartje. Beste Eco-Logisch, een tip: laat het gesprek voortaan opnemen voor trainingsdoeleinden m.b.t. monitoring (coaching) van uw personeel, wat ten goede komt voor de servicegerichtheid, productiviteit en continuïteit van uw bedrijf. Een kleine investering die snel zal renderen, gegarandeerd! Verder veel zakelijk succes gewenst, beste Eco-Logisch, want de producten qua prijs/kwaliteitverhouding ten opzichte van andere aanbieders om u heen zijn goed, vandaar mijn aanbeveling.

In het begin een beetje moeite gehad om over te stappen

Het stroeve bamboe voelde in het begin niet zo fijn, maar stug doorduwen geeft nu wel een bevredigend gevoel.

Snelle en fijne service

Hier 2 mini kliko’s besteld voor het makkelijker scheiden van afval in huis! Alles werd zeer snel, netjes en snel verzonden en de spullen zijn van goede kwaliteit!!!

Fantastisch hoe er bedrijven zijn die de natuur groot hart toedragen en goede omschrijving erbij zetten. Voelt heerlijk om zo met materiaal bezigere zijn, ecologisch verantwoord te consumeren

Niet goed geleverd product Waka waka

Ik heb een Waka waka besteld. Na 2x 24 uur de Waka waka opgeladen te hebben via netstroom deed de waka waka het nog steeds niet . Hij blijft op 1 lampje staan. Hierop gereageerd maar werd niet gelooft want hij zou het altijd moeten doen. Ik heb alsnog een nieuwe besteld maar nadat ik had betaald was deze niet op voorraad . Heel jammer veel gedoe voor niks geweest . Het geld zou van het weekend overgemaakt zijn, teruggestort maar dit is nog niet gebeurd. Hier moet ik weer achter aan gaan.

Snelle verzending, mooie producten

Prima !

verloop ging super snel en makkelijk

geen aavulling op kop

geweldige producten!

wat een fantastische verrassingsdoos!

Vlug en prima

De bestelling kwam vlug en de produkten zijn uitstekend!

Snel en correct

Alles wordt snel en correct afgehandeld. Vanaf de bestelling tot en met de aflevering. Helemaal top.

Besteld dag later in huis

Zééééér goede ervaring met de mensen als wel met de producten

Dit bedrijf met zijn mensen zijn echte diehards. Als je ze een vraag stelt is er óf snel een antwoord óf je moet er een paar dagen op wachten als ze het niet weten. Maar dan komt er ook echt een goed of werkbaar antwoord. Het zijn ook nog leuke mensen!

Top producten en een prima service op leveringen

Netjes geholpen

Netjes geholpen door de telefoon en het product direct opgestuurd

Overzichtelijk snelle levering betaalbaar

Veel keus overzichtelijk betaalbaar en vlotte levering

Perfecte ecologische producten

Aanbieding van perfecte ecologische producten die bijdragen aan een beter milieu. Levering is uitstekend

Bestelling en levering ging vlot

Ik heb 1 opmerking: kunnen de deksels misschien wat minder stevig vastgedraaid worden of een ander systeem, als ze anders opengaan tijdens het transport. Ik krijg de potjes nauwelijks open, slechts na heel veel moeite met een blikopener......

Isarweg 10

1043 AK Amsterdam

Over eco-logisch.nl

"Verboden voor geitenwollensokken", zeggen we bij Eco-Logisch wel eens gekscherend. Daar zit echter een kern van waarheid in: wij zijn ervan overtuigd dat Eco-Logisch als eerste milieuvriendelijk, duurzaam warenhuis in Nederland niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben, maar de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn. We zijn trots op het feit dat we voor welk product dan ook een duurzaam alternatief kunnen bieden: of het nu gaat om persoonlijke verzorging verf, speelgoed of isolatiemateriaal... Eco-Logisch is dé plek voor al die mensen die bewust (of onbewust) duurzaam willen verbouwen, werken, inrichten en wonen.