een goede waarborg thuiswinkel

snelle levering met goede verpakking.

Goede douchewekker

Douchewekker doet wat het moet doen en is uitstekend te horen als de tijd om is. Kleurtje is wat minder, knalgroen, maar ach....

snele levering - producten zoals omschreven

eerst telefonisch gebeld om ook zeker te weten, dat de spullen opo vooraad zijn. Dat werd lopend naar het magazijn direct bevestigd. Spullen waren de volgende dag (zaterdag) bij mij in huis. Het ging om Fermacell voegenlijm (580ml worst), die ik nergens anders in NL kon vinden, maar wel snel nodig had.

Snel geleverd, zoals besteld en milieuvriendelijk

Alles keurig in 1 x ontvangen

Makkelijke site, snel geleverd ( Bokashi emmer), en voelt en ziet er degelijk uit.

Fijne webshop, waar je niet hoeft te zoeken naar de duurzamere variant

Prettige webshop , die ik alleen maar groter wens!

Levering prima. Product matig

super

duurzame huis-tuin-en-keukenspullen handig bij elkaar!

Uitstekend!!

Uitstekend!!

Goede ervaring

Het werd de volgende dag al geleverd!

Goede spullen en top levering

Super duurzame winkelomgeving

Product prima

Het product is helemaal prima daar is niks mis mee maar als je op de website zegt voor zo laat besteld morgen in huis en je krijgt het pas 3 dagen later vind ik dat niet zo netjes.

Heel goed én de goedkoopste!

Snelle levering. Goed product.

Top in alle opzichten

Levering cf afspraak heel goed. Telefonische vraag uitstekend beantwoord. Product transparante beits uitstekend resultaat na behandeling in 2 lagen. Tuintafel ziet er nu herboren uit. Chapeau!!

Helemaal goed.

Snelle levering van mooie zandbakvormpjes. Mooie kwaliteit.

Hele fijne producten en snel geleverd

Heel veel keus, elk product dat er verkocht wordt is ecologisch wat heel fijn is. Er werken ontzettend vriendelijk en behulpzaam mensen, wij dachten dat het ook een winkel was en werden heel vriendelijk geholpen. Kregen veel advies over leemverf en zijn hier nu ons huis mee aan het verven.

top product dat makkelijk te bestellen was

het enige dat jammer was, was dat ik op de (grote) doos de gebruiksaanwijzing moest lezen. Een blaadje was wel handig geweest. Maar ja. Wel weer extra papier:( Een super tevreden klant dus. Bedankt! heb het ook al aan iemand anders aanbevolen die inmiddels ook besteld heeft. Op naar een eco-logische wereld

Goede snelle service

Mijn bestelling werd snel en goed geleverd. Een tevreden klant.

Werkt erg goed

Ik bespaar duidelijk water. Hoeveel zal de waterrekening moeten uitwijzen.

Mooie praktische producten

Snelle en goede levering.

Mooi bedrijf, in het algemeen tevreden maar een product valt tegen

De communicatie en levering is top. De kruik ook die ik heb besteld. Echter valt het herbruikbare wattenstaafje tegen. Geen goed alternatief voor wattenstaafjes wat mij betreft. Ziet er nooit uit maar werkt eigenlijk niet echt.

Op tijd.

Prima levering Alleen de zak wormenmest was wat zwaar voor de hergebruikte kartonnen doos.Goed stevig afplakken van de randen enzo verdient aanbeveling.

Prima gesorteerd assortiment, ook leuk om te snuffelen

Ik koop vooral spullen om zelf schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten te maken. Hiervoor is ruim aanbod en regelmatig fijne nieuwe producten. Maar in bouwmateriaal valt me op dat er soms weinig keus is, bijv in verf, daar mis ik de pigmenten zodat je zelf kleur kunt maken. Dat is toch wel een basisproduct maar dat ontbreekt dan. Verder werkt de site meestal wel goed, hoewel ik het op de een of andere manier niet altijd even overzichtelijk vind. Maar zou zelf ook niet weten hoe je dat beter kunt krijgen. Al met al ben ik blij met eco-logisch, succes!

Helemaal super!!!

Gemakkelijk te vinden op de site wat ik zocht Heel vriendelijke medewerkers Spullen supersnel in huis Kwaliteit meer dan goed!!!

Isarweg 10

1043 AK Amsterdam

Over eco-logisch.nl

"Verboden voor geitenwollensokken", zeggen we bij Eco-Logisch wel eens gekscherend. Daar zit echter een kern van waarheid in: wij zijn ervan overtuigd dat Eco-Logisch als eerste milieuvriendelijk, duurzaam warenhuis in Nederland niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben, maar de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn. We zijn trots op het feit dat we voor welk product dan ook een duurzaam alternatief kunnen bieden: of het nu gaat om persoonlijke verzorging verf, speelgoed of isolatiemateriaal... Eco-Logisch is dé plek voor al die mensen die bewust (of onbewust) duurzaam willen verbouwen, werken, inrichten en wonen.