slecht

ik had mijn wollen sokken in de was op 40 graden gewassen ,en hield er kinder sokjes aan over ,zo gekrompen waren ze ,er zat geen wasvoorschrift bij .jammer

Klantvriendelijk

Door een fout van de post werd het product zonder probleem nogmaals verzonden

Mooie kwaliteit sokken

Mooie kwaliteit sokken.

Goede prijs kwaliteit, geleverd per brievenbuspost en ivm kerst iets Later dan verwacht. Maar helemaal top!

Zeer toffe producten die soms elders moeilijk of niet te vinden zijn !

Leuk dat er toch veel keus is op de website en dat de producten goede beschrijving hebben zodat men de juiste keuze kan maken !

producten beantwoorden aan de verwachting en zijn heel snel geleverd

Het is prettig om steeds opnieuw verrast te worden door nieuwe producten in het assortiment, of je nu wil verbouwen, je huishouden doen wil verduurzamen of een cadeautje zoekt, het is er allemaal.

Goed, snel en oplossing gericht.

De GEO Trio II werkt prima en na prijsverhoging in overleg nog voor de oude prijs gekregen. Snel antwoord op e-mail over prijsverhoging en dit opgelost.

Fijne winkel!

Fijne thermosfles en 2go koffiebeker gekocht. Fijne site en werd direct geïnformeerd toen het product weer op voorraad was.

Super goed

Fijne producten, snel geleverd, goede prijs.

Verrassend goed

In deze drukke tijd toch uiterst snel ontvangen, zorgvuldig verpakt en echt een prachtige schaal!

Producten waar je blij van wordt

Sinds de verhuizing van Eco-Logisch maak ik gebruik van de webshop, en die valt zeker niet tegen; het is alsof ik langs de winkelschappen loop. De levering is snel en correct.

Snelle levering en goede betrouwbare service

Prima service, snelle levering, heel tevreden met de geleverde producten.

Snel verstuurd en fijne producten.

Zeer tevreden.

Handig hulpmiddel, snelle levering

Handig hulpmiddel, snelle levering

Product in goede staat, op de hoogte gehouden van de levering en die voldeed helemaal aan de verwachting. Het gekochte product was een cadeau voor iemand anders. Diegene was er erg blij mee.

Uitgebreide keuze in duurzame producten

Door de ruime keuze kan ik bv ook kiezen op basis van de duurzaamheid van de verpakking, als het om meerdere soortgelijke producten gaat. Werd ook snel geleverd.

Prima ervaring!!

Ik heb een prima ervaring gehad met jullie bedrijf,goed product en een snelle levering.Woensdag's besteld en donderdag geleverd Ik had voor mijn dochter die bij haar vader woont een koffiebeker besteld om mee te nemen in de trein en ze is er echt heel erg blij mee! Hij voldoet prima en is makkelijk in het gebruik.Voor een volgende bestelling weet ik jullie bedrijf zeker weer te vinden!

Prima spullen! maar onvoldoende informatie

Ik ben heel blij dat ik Eco-Logisch gevonden heb! Heerlijk om in het 'warenhuis' te struinen. Mijn bestelling werd snel en correct geleverd. Één probleem: de boodschappentashouder voor de bagagedrager is niet geschikt voor electrische fietsen met de batterij onder de bagagedrager. Het zou handig zijn om dat in de beschrijving van het product op de website te melden. Maar geen nood: ik raak de twee die ik gekocht heb wel kwijt aan anderen! Alleen jammer dat ik hem niet zelf kan gebruiken.

Snelle levering fijn product!

Snelle levering fijn product! De deurdrangers zijn een aanrader!

prima de luxe

Snelle levering, goede producten.

Bestelling vlot geleverd

Maak al jaren gebruik van de Bokashi en fijn dat de starter vlot geleverd kan worden.

Tijd voor ECO huishouden!

Je wilt niet weten wat voor chemische (onnodige) troep er in de gangbare huishoudmiddelen zit. Ik kies voor duurzaam en doe alles met azijn/ethanol/soda/natriumbicarbonaat/natriumpercarbonaat/natriumsequicarbonaat. De was, de afwas, het reinigen, alles kan met veel minder impact voor het milieu en alles blinkt! Al sinds hun oprichting maakt Eco-Logisch dit voor mij mogelijk.

Overzichtelijke website, duidelijke communicatie en snelle levering!

Prima product en snelle verzending.

Isarweg 10

1043 AK Amsterdam

Over eco-logisch.nl

"Verboden voor geitenwollensokken", zeggen we bij Eco-Logisch wel eens gekscherend. Daar zit echter een kern van waarheid in: wij zijn ervan overtuigd dat Eco-Logisch als eerste milieuvriendelijk, duurzaam warenhuis in Nederland niets met kleinschalig idealisme te maken zou moeten hebben, maar de normaalste zaak van de wereld zou moeten zijn. We zijn trots op het feit dat we voor welk product dan ook een duurzaam alternatief kunnen bieden: of het nu gaat om persoonlijke verzorging verf, speelgoed of isolatiemateriaal... Eco-Logisch is dé plek voor al die mensen die bewust (of onbewust) duurzaam willen verbouwen, werken, inrichten en wonen.