Heel erg goed

Mijn zending bleef liggen bij PostNL, contact opgenomen met Eco-logisch, hebben direct nieuwe zending gestuurd, die er een dag later was. Top!

Leuke club, mooie spullen

Ik vind het leuk dat de omschrijvingen en de keuzes voor bepaalde producten heel precies en kloppend zijn bij wat iemand zoekt die ecologisch wil winkelen. En met een beetje humor.

Prima product, beetje lastig om te monteren

Heb 10 deurdrangerveren en 3 hoekmodelen besteld in de hoop dat ze bij ons te gebruiken waren. Ik koos ze omdat ze lekker compact zijn en dus nauwelijks opvallen + handig oplossing om de warmte binnen te houden. Helaas waren er geen instructies bij, dus best wel lastig om te monteren. Erg jammer. Wel positef over levering en verpakking! Fijn dat jullie hier op letten.

Prima product, beetje lastig om te monteren

Ik kom zeker terug, levering en producten goed.

Het assortiment is geweldig, voelt echt als een warenhuis. Aanrader voor het verbeteren/duurzaam isoleren van je woning.

Snel, goed en goedkoop.

Bestelling was prima in orde. Dat rekening wordt gehouden met verspilling qua verpakking is een pluspunt.

Fijne broodzak

Het versgebakken brood blijft goed in deze zakken. Geen gedoe meer met plastic zakjes. Fijn dat er meerdere kleuren zijn waardoor je wit of volkorenbrood herkent

altijd top geregedl

ik bestel hier al jaren. Toen ik eenmaal besloten had niks toxisch meer in huis te hebben, was het nog niet zo makkelijk om goede duurzame en natuurlijke producten te vinden. Hier kon ik altijd met al mijn vragen terrecht en de bestellingen kwamen altijd op afspraak aan.

zeer goed

goede ervaring Een email gestuurd werd gelijk hierop gereageerd, een bestelling geplaats en de volgende dag had ik mijn product in huis.

Heerlijk warme wollen sokken

Met deze echte wollen sokken heb ik geen koude voeten meer. Heerlijk nu de verwarming wat lager staat en het buiten flink koud is. Ik gebruik ze zelf alleen thuis, omdat ik normaal gesproken dunnere sokken in mijn schoenen draag. Maar heb er thuis volop profijt van. En blij dat het 100% een natuurproduct is.

Goed product, snelle levering

De vloerzeep voor houten vloeren is perfect, de geoliede vloer ziet er weer goed uit. Het ruikt ook nog lekker, en geen van ons krijgt er allergische verschijnselen van zoals van het vorig (niet-ecologisch) product. Top!

Vriendelijke klantenservice

Een door mij gemaakte fout is ontzettend netjes door eco-logisch.nl opgelost! De communicatie verliep soepel en snel. Dank voor de klantvriendelijkheid!

Great value

Good products and free delivery!

Great value

Good products and free delivery!

Super snelle levering!

Goed en snel geleverd!!