Goed!

Wij hebben een bokashi set besteld. Deze is door PostNL onnodig lang onderweg geweest. Bij navragen bij Eco logisch boden ze aan het te onderzoeken en hebben ze een nieuwe set toegestuurd en zijn we vriendelijk geholpen! De bokashi set is in gebruik!

Product was goed, verzendkosten niet.

Ik moest €2.99 verzendkosten betalen omdat het een pakketje zou zijn. Bleek het gewoon in een envelop te zitten waar je met één postzegeltje klaar mee bent. Heb dus twee euro teveel betaalt. Dit was dus de eerste en gelijk de laatste bestelling.

Snel geleverd goed product

Niks op aan te merken, aanrader

Snel verzonden, goeie klanten service!

Mijn bestelde artikel was snel verzonden maar helaas niet snel geleverd. DPD heeft aangebeld, kreeg blijkbaar de deur niet open en is vertrokken mét m’n artikel. Spijtig dat ik net Covid had en dus niet buiten kon. Gelukkig kon ik iemand volmacht geven om mijn pakketje alsnog op te halen, ergens in een DPD-punt… Kortom; eco-logisch.nl, top webshop! DPD daarentegen… heel wat minder top.

Netjes en snel geleverd

Mooie producten voor een goeie prijs

superleuke producten, vriendelijke mensen

Ik was alléén op zoek naar van bamboegemaakte lepeltjes omdat ik geen krasjes aan de binnenzijde van mijn mokken wilxD Maar wat heb ik leuke groene producten gevonden hier. Ik zal nog zeker bestellen bij ecologisch in de toekomst.

Product niet ontvangen

Ik had verf besteld, maar heb deze niet ontvangen. Product zou volgens PostNL op ons adres afgeleverd zijn, maar nergens te vinden. Hier kan eco-logisch niets aan doen. Echter kreeg ik een dag later een mail dat ik het product retour had gestuurd en dat het geld terug was gestort. Gemaild om te vragen wat er mis gegaan is, waarna ik een reactie kreeg dat ik het product maar opnieuw moet bestellen.

Prettige webwinkel en goed voor het milieu en jezelf!

Prettige webwinkel en goed voor het milieu en jezelf! Snelle verzending.

Super, fijne levering en goede producten

Levering ging heel snel, ik werd goed op de hoogte gehouden en de producten zijn van goede kwaliteit.

herbruikbaar bakpapier blijkt pfas te bevatten; niet heel ecologisch

Ik dacht een ecologisch vriendelijk product te bestellen. Valt me tegen.

Ontbreken zonnepaneeltje.

Beste, bij het uit pakken misten we het zonnepaneeltje, alles nog goed nagezien met het ontbrak, Nu fietst de fietser op een batterij, verder perfect.

Zeep

Snelle levering Lage verzendkosten top!

Goed product, snelle levering

Product verpakt in hergebruikte doos. Goed plan! Alles snel in huis.

Dik in orde!

Goed product voor een goede prijs. Snel en netjes verzonden en ontvangen.

Mooi product, snelle levering

Douche klokje binnen 2 weken stuk

Doucheklokje gekocht wat helaas na 2 weken het niet meer deed. Erg teleurstellend

Snelle levering niet duur

Ik heb starter voor de Bokashi gekocht. Absoluut de voordeligste die ik op internet kon vinden. Mooie grote zak van 2 kilo. netjes verpakt en snel geleverd.

Uitstekend service

Mijn pakket raakte zoek bij post.nl, ik kreeg direct de spullen opnieuw toegestuurd. Had ze 2 dagen later in huis.

Goed product met snelle levering.

Keramische koekepan besteld. Heel goed product die snel geleverd is. Heel blij mee.

Helaas zijn de 4 weightcontrole worsten van Sanimed niet de aller verste. De houdbaarheidsdatum kan normaal gesproken wel bijna een jaar zijn maar deze worsten maar 2,5 maanden. De Sanimed Sensitive heeft een betere houdbaarheidsdatum gelukkig.

goed geleverd

verlopen zo als het hoort

Tevreden met me bestelling

Best snel bezorgt en weinig verzendkosten, dat is ook fijn!

Klopt precies!

Mijn bestelling werd precies op het afgesproken moment, goed verpakt en in goede staat geleverd. Ik ben tevreden!

Ik had twee van de producten terug gestuurd wegens verschillende format en was netjes en snel behandeld

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK