Altijd goed ervaringen opgedaan met eco-logisch

Met eco-logisch heb ik altijd goede ervaringen opgedaan, zowel wat de producten betreft als de service.

Goede bezorging en zeer goed materiaal. Boven verwachting!

De enige plek met mijn favoriete blok shampoo en blik deo in het assortiment!

Eindelijk een webshop die ze wel beiden verkoopt. Snel verzonden, in een zo klein mogelijke verpakking. Ik kende deze webshop nog niet maar hij staat nu tussen mijn favorieten. Wat een enorm assortiment. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het. Zelfs bouwmaterialen.

snelle afhandeling bestelling

no comment

mooie producten!

snelle leveringen en mooie, milieuvriendelijke producten!

Ruim assortiment op ecologische basis.

Correct en snel.

Snelle en goed verpakte artikelen

Prima bezorging

makkelijk besteld, snel geleverd

Overzichtelijke website , makkelijk bestelproces , en daarna een snelle levering. prijzen zijn ook goed

Doen wat ze beloven.

Gekeverd volgens afspraak. Dus gewoon goede ervice

Feestdagendrukte begrijpelijk

Wat opinel messen besteld welke volgens de webwinkel op voorraad waren, dit bleek na betaling toch niet het geval. Hoewel ik dit slordig vind, is het allemaal netjes opgelost, en snelle mailwisseling. De geleverde messen zijn perfect.

snel geregeld

x

Ze blijven je spammen om een review te schrijven

Op zich een ok service, maar na het tweede mailtje waarin ze verzoeken om een review, krijgen ze toch maar 3 sterren.

Verzending eco-onlogisch

Het product is prima, maar van een eco-website verwacht ik dat een product dat makkelijk in een envelop past maximaal in een brievenbus pakketje wordt bezorgd. Dat scheelt namelijk vervoersruimte en wordt door de postbode op de fiets bezorgd in plaats van met een benzine bestelbus.

Fijne producten met een ecologische functie

Veel producten zijn wel afkomstig van China, VS en sommige producten zijn niet gemaakt van duurzaam materiaal. Ook de plastic plakband rond de doos zou van papier kunnen

Goed product

Snel en goedkoop

We zijn tevreden!

Poes gaat nu heel vaak door de deur zonder dat die blijft openstaan. Hij kan de deur nog wel zelf openkrijgen, en dat was precies de bedoeling. Scheelt een hoop kou zo en heel vaak opstaan!!!

had een goede ervaring, een goed product en ook nog snel geleverd

ik hoop op energiebesparing

nog geen ervaring

Fijn product!

Snelle en nette levering. Fijn product wat voldoet aan de verwachting.

Prachtig stalletje

Heel leuk om in elkaar te zette. Eindelijk een stalletje van de goede schaalgrootte bij de gesneden houtfiguren die het vanaf de tachtiger jaren zonder onderdak hebben moeten stellen. Helaas krijg ik de constructie lampje in de stal gevoed door het zonnepaneeltje niet aan de praat, ook niet met hulp van technisch beter onderlegde voorbijgangers in mijn huishouden. Heb me gered met een mini.fietslampje, maar uiteraard ietsje minder duurzaam.

mooi product, op tijd bezorgd

Dat jullie met Kerstmis dicht zijn, vond ik verstandig. Mijn kadootje werd vlak daarna bezorgd bij de jarige.

Prima artikel en snelle levering

Zie boven

snelle levering en het juiste artikel ontvangen; meer kun je niet wensen.

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK