Nieuwsbrief ontvangen. Nog nooit van deze shop gehoord

Nooit iets gekocht. Zeker nooit aangemeld voor nieuwsbrief, toch marketing mail ontvangen. We zijn met z'n allen nu toch wel eens klaar met dit soort praktijken anno 2021.

Een goede investering

Gemakkelijk aan te brengen overeenkomstig de instructies en in combinatie met radiator ventilatoren.

Prima kwaliteit deurveer

Deurveer gekocht, snel geleverd en goede prijs

Top producten

Alle producten die ik hier tot nu toe heb gekocht zijn van topkwaliteit. Ook geven ze goed advies. Bezorging in altijd netjes.

probleemloos

Vlotte levering. Geo II conform beschrijving-voldoet goed.

Snel en goede prijs

Hier het artikel gevonden wat ik zocht voor een prima prijs. Snel besteld en snel in huis. Helemaal goed dus

Goede service en snelle levering.

De producten zijn snel geleverd. Ik miste een product, deze werd meteen erna geleverd en het product wat ik extra had mocht ik houden. De producten zelf zijn zoals ik had gehoopt en werken naar verwachting.

Slecht contact

Product gekocht, bleek niet te doen wat beloofd. Dat is op zich geen reden voor mindere waardering. Wel is dat dat een verzoek om een alternatief niet werd beantwoord.

Goede ondersteuning bij vragen

Bij vragen over gebruik van verf in combinatie met een ander type goed geadviseerd. Er is ook moeite genomen om te kijken of een RAL-kleur mengen mogelijk was.

prima en snelle levering

Zeer tevreden over deze bio-zakken

Fijne webshop

Fijne webshop, ruime keuze aan producten. Redelijk snel verzonden.

Love this store

I love to find all my hygiene and sanitary product at ecologish. The delivery is fast, although wished the treshold for free-delivery was lower (as the pickup location is too far from my home)

Blij ei

Ik heb wasparfum besteld, kleine flesjes één van elke geur. Wasgoed ruikt heerlijk, maar het belangrijkste vind ik dat het milieu verantwoord is. Zo blijkt maar weer dat duurzaam leven niet hoeft te betekenen om alle geneugten van het leven los te laten. Wil binnenkort ook eens het wasmiddel gaan proberen. Fijn dat jullie er zijn eco-logisch , meer dan logisch.

Prima kwaliteit

De prijs was even slikken maar we hebben nu een fraaie en perfect geïsoleerde brievenbus.

Naar een tijdje gezocht te hebben kwam ik, de voor mij perfecte, waterkoker met gooseneck bij eco-logisch tegen voor een mooie betaalbare prijs en bovendien met extra korting. Het bestelde artikel is snel geleverd, keurig verpakt met zo min mogelijk plastic!

Het bestelde Nigari zout zat netjes verpakt (doosje van het juiste formaat) en werd snel geleverd. Het zout wordt gebruikt om tahoe te maken en werkt perfect.

Mooi materiaal!

Bevestiging kwam later dan verwacht, maar verder vlotte afhandeling. Materiaal mooi en conform [gewekte] verwachting.

Niets op aan te merken

Niet duur. Snel bezorgd. Netjes verpakt.

Mooi product, snelle levering!

Mooi product, snelle levering!

Doet wat het moet doen. Goede kwaliteit.

Hele fijne douchekop die flink water bespaart!

Snelle levering. Prima douchekop. Maakt inderdaad wat meer lawaai, zoals andere reviewers ook al zeggen, maar niet extreem. Onze mechanische afzuiging maakt meer geluid. En we hebben gemeter met stopwatch en emmer. Ja het scheelt zon 40%'water (en dus ook gas) hier. Is in 2 maanden terugverdiend dus :-)

goed geregeld en een prima product voor een prettige prijs

om de warmte binnen te houden wilde ik veren op deuren plaatsen, zodat de deur na openen weer vlot dicht gaat. Deze veren waren in een bouwmarkt niet te koop en in een andere bouwmarkt veel duurder. Vanuit m'n luie stoel kon ik deze zo bestellen en een dag later werden deze prima kwaliteit deurveren bezorgd.

Ik ben zeer tevreden over de service van dit bedrijf. Mijn radiatoren waren kleiner de 7 cm., dus er moest een versmalling bij de duo die ik besteld had. Na één telefoontje werd dat de volgende dag geleverd. De speedcomfort zit nu klem onder de radiator en draait naar tevredenheid. We zien wel wat het ons oplevert.

Great alternatives at affordable prices

Great offer of eco-friendly alternatives to everyday products - at very affordable prices. Website gives clear overview, payment is easy and secure and shipping is very quick. There is even an option for self pick-up. It's really great company and i would highly recommend it to everyone to check it out to try and switch to more eco-friendly products for our planet.

Hele goede ervaring

Snel, netjes, handig