snelle levering, fijn product

Fijne natuurlijke spenen besteld, snel geleverd.

Snelle levering van goed materiaal

Mijn bestelling bij eco logisch was met één dag binnen...netjes verpakt en alles naar wens.

Vlotte probleemloze levering

Vlotte probleemloze levering

Goede prijs en snelle levering

Ik heb de bokashi startersset met twee emmers besteld voor een mooie prijs. Het is ook snel geleverd en inmiddels al vol in gebruik. Heel blij mee!

Snel

Betrouwbaar, alles klopte

Praktische producten

Fijne webwinkel, met veel handige producten om je leven op een makkelijke manier duurzamer te maken. Levering was ook lekker snel.

Werkt prima.

Werkt prima en makkelijk in te stellen. Uitstekende aankoop

verantwoorde producten

vlotte bezorging, goed verpakt, kwaliteitsproducten en reëele prijzen

goed produkt

gebruik kleine afval container en die werkt goed met de geurfilter

Maakt de verwachtingen helemaal waar

Ben erg tevreden

overzichtelijke website, goede informatie en snelle afhandeling en levering. En niet te vergeten de alternatieve producten voor gangbaar aanbod. Duurzaamheid voorop!

Prima product

Eco logisch is een fijne webwinkel!

Mooi bedrijf

Duidelijke website, snelle levering

Goede service en top producten!

Meer heb ik er niet aan toe te voegen. Dank je voor de goede zorgen.

Schone was en geen nare opbouw van stank in de tromm

So far so good

Zeer tevreden!!!

Zeer fijn, professioneel, secuur en vriendelijk bedrijf. Levering ging goed, ik had wel 1 vraag maar dat was letterlijk binnen een paar uur opgepakt! Betrouwbaar en producten van top kwaliteit

Fijne producten, snel bezorgd

Fijn om meteen meerdere ecologische producten te kunnen kopen. Mooi assortiment en veel keuze. Alles werd zoals beloofd snel en netjes bezorgd.

Snel geleverd, mooi product en goede service

Heb een mysoda apparaat gekocht. Mooi apparaat voor een goede prijs. Alleen kon ik de dop van de fles niet vinden. Na een e-mail gestuurd te hebben werd ik terug gebeld: de dop bleek toch verstopt in de verpakking! Aardige mensen, ik ben goed geholpen.

Een enthousiaste 8-jarige kleinzoon!

Onze 8-jarige kleinzoon heeft gisteren het 1e bouwpakket samen met z'n vader in elkaar gezet en belde Opa gisteravond heel enthousiast op en stuurde een videootje met het werkende bouwpakket!. Top dus en zeer vlot geleverd. Gaan we vaker als kadootje opsturen.

komt toezegging na

Kocht in maart 2021 twee heat fans. Ze bleken in oktober defect te zijn, 1 fan bleef doordraaien en de ander reageerde niet. Telefonisch contact gehad en kreeg twee nieuwe toegezonden, kocht er ook 1 heat fan bij. eco logisch reageerde heel klantvriendelijk, kwam garantie bepaling na. Blijft wel nu de vraag hoe de kwaliteit van de fan is, kwetsbaarheid? . Ik gebruik er nu drie op de convector in de put.Is ervaring mee?

Mooi aanbod, scherpe prijzen

Fijn aanbod, voor scherpe prijs, snelle verzending. B-keuze/ tweede kans producten ook aanwezig!

Al jaren the place to go!

Geweldig initiatief met alle milieuvriendelijke en duurzame producten op een plek. Snelle service en goede voorlichting!

.............................

10 Isarweg