Vooralsnog heel tevreden.

Mijn Bokashi-emmers werden snel geleverd. Het materiaal ziet er heel mooi en degelijk uit. Ook de gebruiksaanwijzing is duidelijk, en lijkt me volledig. Inmiddels verzamel ik allerlei dingen in de eerste Bokashi-emmer, en voordat ik het als bodemverbeteraar kan gebruiken, moet het nu eerst twee weken 'rusten'. Hoe dus het uiteindelijke resultaat zal zijn in mijn moestuin en balkonbakken, is een kwestie van geduld, maar wat ik erover lees, en zie in het instructiefilmpje, maakt het me optimistisch.

snel, netjes en maken beloften waar

Het bestellen ging gemakkelijk en binnen één dag had ik de spullen in huis. Ik ben nogal blij dat ze in een 'tweede kans' doos zaten met daarop de gebruiksaanwijzing. Dus geen extra verpakkingsmateriaal.

Eenvoudig, simpel en snel bezorgd

Website is overzichtelijk. Producten zijn eenvoudig te vinden. Bestellen is simpen en je hebt het snel in huis.

Prima ervaring

Deurveren werken goed, prima materiaal. Snelle levering. Goede ervaring.

Zeer goed!

Zeer goed!

Goede service en steeds meer keuze uit duurzame producten

Ben al jaren klant

Meedenkend, service gericht, communicatieve ervaring met dit bedrijf

In contact met het bedrijf kwam mijn product ten bate van een geplande gelegenheid toch op tijd aan. Het heeft mijn feestje gered. Dank!

Eco-Logisch en heel snel besteld en bezorgd.

Er is nog heel weinig kantoor materiaal te koop wat Eco-Logisch is in mijn dorp. Het is heerlijk om niet zelf te moeten zoeken en met pakketten papier te slepen. Voorlopig heb ik een mooie voorraad en kan ik mijn aandacht op andere zaken richten.

Prettige en mooie producten en heldere en sympatieke informatie per telefoon

top

telefonisch goed geholpen met product uitleg.

plezierige en zeer klantvriendelijke behandeling! Top

Ik had een lastig te vervullen wens om de tafel te behandelen zonder de kleur van het hout te beinvloeden. Een Eco-Logisch medewerker luisterde aandachtig, reikte me een product aan en gaf eerlijke informatie over de voor en nadelen. Hij weerhield me ervan te veel te kopen! Zo verbeteren we met elkaar de wereld....... Hartelijk dank!

Altijd goed

Snelle service en mooie producten.

Topspul!

Snelle levering!

zeer tevreden

Goed product en snelle correcte levering

Uitstekend bedrijf

Goed product. Goede prijs en kwaliteit verhouding. Snelle levering.

Basis-huishoudspullen die de aarde minimaal belasten

Op veel manieren houden we ons huis en onszelf schoon. Veruit de meeste middelen die we daarbij zonder nadenken gebruiken, belasten het milieu in meerdere of mindere mate. Bij eco-logisch vinden wij middelen waar de makers in ieder geval streven naar gebruik van natuurlijke en afbreekbare grondstoffen. Daar zal het heen moeten. Ónze keus! (Waar de portemonnee het toelaat...)

Precies goed

Een fantastische zaak met gewoon goeie service allround!

Snelle levering, goede klantenservice.

The Bokashi bucket werd snel geleverd, zelf een dag eerder dan gepland. Helaas bleek bij het openmaken van de doos, dat er een scheur in één van de buckets zat. Hier werd niet moeilijk over gedaan en binnen drie werkdagen kregen we alweer een nieuwe. Goed gehandeld Eco-logisch!

Er waren wat problemen met het product dat ik had besteld. Maar ze hebben heel snel en netjes opgelost. Hele goede service.

Prima. Snel geleverd.

Fijne aankoop. Snelle levering. Nu afwachten of het inderdaad goed gaat werken en langdurig meegaat.

Vlotte service, . mooi, stevig artikel. Heel tevreden.

Top kwaliteit en hele snelle bezorging

Heel erg fijn product. Briketten branden schoon, lang, roken weinig en gaan snel aan. Onwijze verbetering ten opzichte van briketten van de welkoop of andere zaken. Daarnaast een hele snelle bezorging.

Snelle levering, prachtig product

Mooi product, paddenstoel groeien goed

Top winkel!

Een fijne winkel, kennis en goede materialen

Bokashi starter

Keurig op tijd geleverd voor een prima prijs. De verpakking was wat verwarrend, want op de doos stond dat er plastic vuilniszakken in zouden zitten. Maar ik vind het geweldig dat eco-logisch kartonnen dozen hergebruikt en dan neem ik een verwarrende tekst op de verpakking graag voor lief.

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK