Leuk spel op de camping

Het is goede weer geweest! En leuk spel! Rustig en ontspannend!

Erg behulpzaam.

Mijn ervaring is tot nu toe een foutloss.

Goed geleverd.

Gedaan wat we vroegen

Enkele producten besteld, goede beschrijving op de website en deze klopte ook helemaal met de geleverde producten, het zijn kwalitatief mooie en sterke producten. De levering was snel en paste door de brievenbus. Ik ga hier zeker vaker eens iets bestellen.

zeer goed product

verf is een goed product

Werk goed

Ruikt lekker en makkelijk in gebruik

Fijne producten en een hele fijne klantenservice

Geen klachten. Ging allemaal naar wens.

Betrouwbaar, zeer concurrerend in prijs en snelle levering met perfect track and trace systeem

Zeer aanbevelingswaard!

Alles verliep smetteloos. De complimenten!

Pakket snel geleverd, alles in orde. Kreeg nog bericht van post.nl dat er nog een levering zou komen wat raar was want ik had alles ontvangen. Contact opgenomen, vriendelijk te woord gestaan. Een tip via Bol.com kun je bij Ecoforall bestellen echter krijg je het dan ook via Eco logisch toegestuurd. Mijn advies bestel op de website van Eco logisch. Hier zijn spullen zoals bokashi goedkoper.

Negatief

Ik heb vandaag contact gehad vanwege een betaling die ie ik over het hoofd heb gezien omdat de factuur in de spam terecht is gekomen. Ik sprak Dhr Pjorter erover. Dhr Pjorter zegt mijn verhaal niet te geloven!!! Hij vond het raar dat ik schrok van zijn reactie. Echte een slechte eerste ervaring...

Het gekozen product is op een onberispelijke manier geleverd

Mooie producten

Fijne producten! Enige wat ik me afvroeg of er bij inpakken ook rekening wordt gehouden met duurzaamheid. Zoals papiertape ipv de plastictape die op de doos zat. In ieder geval blij met de service!

Snel geleverd en goed product

Via google gevonden op prijs kwaliteits verhouding,geen spijt van gehad.

Snelle verzending, alles naar behoren

Zou zo weer bestellen

Prima zaak!

Mijn online bestelling ging helemaal prima! Blij met de snelle levering van de mooie producten (super snoeizaag en snoeischaar).

Snel geleverd en fijne producten

Fijne shampoobar, bodybar en natuurlijke deo in kartonnen verpakking besteld. Fijne producten! Handige site.

Ik had mijn bestelling heel snel in huis.

De website is verzorgd en logisch.

Website oogt prettig, leest prettig, is mooi geordend.

Prima producten.

Handige en verantwoorde producten.

Handig afvalbakken met filter besteld, werkt prima, geen luchtjes meer,

Jammer dat het NL is

Ik was op zoek naar een Belgische webshop met ecologische producten. En kwam dus uit bij eco-logisch.be Jammer genoeg zag ik pas bij het afrekenen dat het een website uit NL was eigenlijk. Ik vind dat bedrog die .be website. Want ik wou echt de Belgische economie steunen.

Mooie producten die doen wat gevraagd

Werkt prima, prettig in gebruik

10 Isarweg

Amsterdam 1043 AK