Ze zijn op het schooltje van mijn dochtertje geweest. En wauw wat zijn dit mooie foto’s geworden. Je zie dat dit gedaan wordt door mensen met veel ervaring echt TOP!!
Heyhoi Samantha!! Wauw 5 ⭐️! Super bedankt voor je review! Fijn om te lezen dat we je zo blij hebben kunnen maken! Geniet van de foto's en hopelijk tot volgend jaar!🤩 Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto 📸
Heel mooi vastgelegd, dit zijn echt prachtige herinneringen voor later! Ze gaan stralen aan de muur en worden uitgedeeld aan de opa’s en oma’s!
Heyhoi Yentl! Ontzettend bedankt voor de ⭐️!! Hier doen we het voor!🤩🧡 Geniet van de prachtige foto's en wie weet tot volgend jaar!!😁 Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto 📸
Tweede jaar op rij dat we hier de schoolfoto’s hebben, James staat er precies op zoals hij is dus de foto’s zijn exact wat we verwacht hadden en super leuk om te bewaren voor later.
Heyhoi Joyce! Wauw, 5 ⭐️, super bedankt!! Wat tof dat we James precies op de foto hebben gekregen zoals hij is!! Dit is een tijdloze herinnering! 🤩 Geniet van de foto's en hopelijk mogen we volgend jaar weer zulke mooie foto's komen maken! 😁 Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto📸
Niet teveel poespas om een goede foto te krijgen maar met een slechts twee tips was het resultaat al goed.
Hee Marja!! Dankjewel voor je review!!🤩 Een fotodag goed laten verlopen is soms nog een hele kunst, super dat jouw tips daarbij geholpen hebben!! Geniet van de leuke foto's en hopelijk tot volgend jaar!! Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto 📸
Ik mailde met een vraag, en nog niet eens binnen een dag reactie terug en was het geregelt! TOT SNEL WEER!!
Hee Matilda!! Dankjewel voor jou review!!🤩 Fijn om te lezen dat we jou zo blij hebben kunnen maken! Geniet van de top foto's en hopelijk tot volgend jaar!! Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto 📸
Mail ontvangen over dat de foto’s bijna verlopen zijn, daarbij een link. Dus besteld, bleek het om foto’s van een jaar daarvoor te gaan. Binnen 12 uur contact gehad met de servicelijn, maar ze konden helaas niets betekenen. Ze boden nog wel wederom een 50% kortingsvoucher aan. Al met al een teleurgestelde klant.
Ha Inge, wat ontzettend jammer om te lezen dat we jou niet blij hebben kunnen maken. Vervelend dat de situatie rondom de foto’s niet naar wens was en dat de aangeboden optie niet was wat je had gehoopt. We hebben geprobeerd binnen onze mogelijkheden tot een oplossing te komen. We kunnen ons voorstellen dat je hiervan baalt en nemen de feedback mee. Vriendelijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto. 📸
ze zijn super leuk en anders
Heyhoi Andjelka! Dankjewel voor jou super beoordeling!! 🤩 Fijn om te lezen dat je de foto’s leuk vind! Geniet van de foto’s en hopelijk tot volgend jaar!!😁 Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto📸
Wat een leuke ontspannen foto hebben jullie gemaakt van mijn zoon. Ook de foto met de klas vond ik erg geslaagd. Dank!
Hey Marjolein! Super bedankt voor je review!! Een fotodag kan natuurlijk nog best spannend zijn voor de kinderen, top dat het toch een leuk ontspannen foto is geworden!! 🤩Hopelijk krijgt de foto een mooi plekje in huis!🏠 Wie weet tot volgend jaar!!Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
Zeer leuke portret foto Jammer dat er niet meer zijn gemaakt Erg blij met de foto's ook de klassenfoto.
Heyhoi Debbie! Dankjewel voor je review!! Super om te lezen dat je zó blij bent met de foto’s, dat je zou willen dat er meer waren!🤩 Hopelijk tot volgend jaar! 📸 Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto!📸
Via de opvang kregen we foto's toegestuurd van onze dochter. Leuke foto's (!) en ze vond ze zelf ook heel leuk. Ik had even niet door hoe de website werkte en kreeg direct een duidelijke mail met uitleg. Fijn! Dankjewel.
Hi Loïs, Super toffe review, bedankt daarvoor! 🤩 Wat fijn dat jouw dochter zo'n gezellige dag heeft gehad en (mede daardoor) ook zo leuk op de foto's staat, dat zijn hele mooie herinneringen! 📸 We zijn blij om te lezen dat het bestellen uiteindelijk goed is gelukt door de duidelijke uitleg, fijn dat we jou hebben kunnen helpen! Geniet van de foto's! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto 👋
Ontzettend leuke foto’s. Creatief en de kids lachend en op hun gemak. Onze kids vonden het zichtbaar leuk. Ook leuke klassenfoto’s. Prijs is aan de hoge kant maar kwaliteit betaal je. Bedankt!
Hey hoi! Bedankt voor deze review en voor het bestellen van de foto's! Wat fijn dat jouw kids een leuke dag hebben gehad. We proberen de kinderen stralend op de foto's te zetten en zo te horen is dat gelukt, heel leuk! 🤩 We begrijpen dat de prijzen relatief hoog lijken, wij proberen door verschillende pakketjes en losse foto's aan te bieden het toegankelijk voor iedereen te houden. En je krijgt er inderdaad hele leuke, kwalitatief goede fotootjes voor! 😄 Geniet van de foto's en hopelijk tot volgend jaar! 📸 Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
aardige fotografen, leuke en hele mooie foto's, normale prijzen, snelle reactie en levering bij bestellen.
Hi Mase, Wat een mooie complimenten in jouw review, dankjewel hiervoor! 😃 We zetten ons in om vanaf de fotodag tot aan het bestellen en leveren van de foto's alles soepel en leuk te laten verlopen, fijn om te lezen dat jij dit ook zo hebt ervaren! Heel veel plezier van de foto's! 📸 Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Super blij met nieuwe school foto Elke jaar mooi ♥️ fantastische medewerkst. Bedankt voor de fotos van deze jaar Groetjes Antonella
Hee Antonella, Bedankt voor deze enthousiaste review! Wat super dat we jou blij hebben kunnen maken met de leuke kiekjes! 📸 Geniet van de foto's en hopelijk tot volgend jaar! 😃 Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Een zoon van bijna tien en een dochter van bijna vier zijn bijna elk jaar door ‘de nieuwe schoolfoto’ op de foto gezet. Ze leveren een mooie kwaliteit en snel, maar wat ik het leukste vind, is dat het echte vakmensen zijn. Ze proberen echt te kijken naar hoe je zoon of dochter op zijn voordeligst op de foto kan komen. Ik weet dat het geen toevalstreffers zijn, want ik neem dus al minimaal 8 jaar foto’s bij hen af en het lukt bij twee kids al jaren.
Hey Jedida! Wat een prachtig compliment zeg, dankjewel! 🥰 Zo bijzonder dat we jullie al bijna acht jaar mogen vastleggen! We doen ons best om elk kind op zijn of haar mooiste en meest natuurlijke manier op de foto te zetten, dus het betekent veel om te horen dat dat ook echt opvalt. Heel fijn dat jullie zo tevreden zijn en nog steeds met plezier de foto's bestellen. Hopelijk mogen we dit nog jaren voor jullie blijven doen! 😊 Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto📸✨
De fotograaf was echt super leuk voor de kinderen op het kinderdagverblijf! Zoveel geduld had ze voor ons allemaal!
Hey Claudia! Wat een lieve woorden, dankjewel! 😊 Geduld en plezier staan bij ons voorop, zeker bij de allerkleinsten. Zo fijn om te horen dat de fotograaf dit heeft kunnen overbrengen. 💛 Hopelijk genieten jullie van de foto's! ✨ Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto📸
Bestelproces gaat gemakkelijk en de foto’s zijn te leuk om niet te bestellen. Goedkoop is het niet maar gelukkig maakt de keuzevrijheid van welke foto je bestelt een hoop goed en de leuke foto’s natuurlijk!
Heyy Carola! Wat een leuke reactie, dankjewel! 😃 We snappen dat mooie herinneringen onbetaalbaar zijn, maar we doen ons best om ze zo toegankelijk mogelijk te maken! Gelukkig maken de leuke foto's en de vrijheid om zelf te kiezen het helemaal waard!! ✨ Veel plezier met de foto's! 🎉 Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto📸
Ik ben heel erg tevreden over de gemaakte foto’s. Erg leuk dat je zelf een achtergrond kan kiezen. Contact gehad met de klantenservice en daar werd ik super goed en vriendelijk geholpen.
Heyy Ellen! Wat een super review, dankjewel daarvoor! 😊 We zijn heel blij dat je tevreden bent en dat de foto's zo goed gelukt zijn! Geniet van deze mooie herinneringen & bedankt voor deze mooie complimenten voor ons Happy&Service team! 🌟📸 Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto
Ik ben heel blij met de foto's! Ze zijn ontzettend mooi en je kan zelf een achtergrond uitzoeken. Zo kan je de foto's personaloseren naar eigen smaak. Ook waren de foto's heel snel in huis. Ik raad het iedereen aan om hier foto's te bestellen!
Hey Annieke, Dankjewel voor je review en het bestellen van de foto’s!!📸 Fijn om te lezen dat je blij bent met de foto’s, dit is een tijdloze herinnering!! Hopelijk hebben ze een mooi plekje aan de muur gekregen en hebben opa en oma ondertussen ook een kopie!😁 Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto ✨
De nieuwe schoolfoto heeft op de kinderopvang foto's gemaakt van mijn dochtertje. De helft van de foto's waren super goed gelukt, maar een eenjarige wil nou eenmaal niet graag stilzitten voor de foto dus er zaten ook een paar gekke bekken bij. We hebben 3/5 foto's als download besteld, de kosten waren bij elkaar bijna EUR 30 voor een goede kwaliteit foto's. Ik ben blij met het resultaat, maar vond dit toch wel aan de dure kant voor 3 foto's. Toch zou ik het volgende keer waarschijnlijk wel weer bestellen!
Hey Jeske, Dankjewel voor jou review en voor het bestellen van de schoolfoto’s!! 📸 Het is nou eenmaal een uitdaging om die kleintjes stil te laten zitten 😁 Fijn dat er toch foto’s tussen zaten waar jou dochtertje op straalt.🤩 Het kan inderdaad kloppen dat de prijzen relatief hoog lijken, maar wij vinden dat iedereen recht heeft op professionele schoolfoto’s en daarom bieden we ook een goedkoper schoolpakketje aan vanaf 12,99, en een losse foto vanaf slechts 3,99! Zo is er voor ieder wat wils. Wij waarderen jou mening en hopelijk tot volgend schooljaar!🚀 Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto
Wij zijn heel blij met de schoolfoto's dit jaar. Onze verstandelijk beperkte zoon staat voor het eerst lachend op de foto. Ik weet niet wat de fotograaf gedaan heeft, maar ik hoop dat hij/zij volgend jaar weer de schoolfoto's maakt mij kdc kind&zo in Delft. Ik kan niet wachten met zien hoe de opa's, oma's, tantes en ooms gaan reageren op de foto.
Hey Suzanne, Dankjewel voor je positieve review! Fijn om te horen dat je zo blij bent met de foto’s, en wat een super compliment over de fotograaf! Een leuke foto begint natuurlijk bij een leuk kind! Hopelijk heeft de foto al een mooi plekje in huis gevonden en laten we hopen dat we je volgend jaar weer zo blij mogen maken met een prachtige foto :-) Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto 📸🤩
De foto's die wij van onze kleinkinderen hebben besteld zijn werkelijk prachtig. Ook de regie die is toegepast om de kids goed op de foto te zetten, is erg goed gedaan!
Hey Laurens! Wat een prachtig compliment, dankjewel! Wat super om te lezen dat je blij bent met zowel de manier waarop de foto's gemaakt zijn, als de foto's zelf! Fantastisch!! Geniet van deze tijdloze herinneringen! ✨ Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto📷
Mooie foto's, Zelf een foutje gemaakt, maar door de super service van nieuweschoolfoto via WhatsApp zo opgelost! Top, heel blij mee
Hey Evelien! Dankjewel voor je super review!! Wat fijn dat alles zo snel en goed is opgelost! We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen, dus het is geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent. Veel plezier met de foto's en wie weet tot snel weer! 😊 Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto📸
Er wordt de tijd genomen. Hele leuke fotos. Ga zo door!
Heyy Sureyya!! Wat fijn om te horen! We geloven dat een mooie foto begint bij een ontspannen en fijne sfeer, dus we nemen graag de tijd om elk kind op zijn of haar best vast te leggen. 😊 Bedankt voor je mooie woorden, we blijven ons best doen! ✨ Geniet van de foto's en geef ze een mooi plekje in huis! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto📸
Review over het bestellen van een schattige schoolfoto Ik ben ontzettend blij met mijn ervaring bij het bestellen van de schoolfoto van mijn kind! Vanaf het moment dat ik de mail met de inloggegevens ontving, verliep alles soepel en snel. De website was overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor ik eenvoudig kon inloggen en de foto's kon bekijken. De bestelling was binnen een paar klikken geplaatst en de levertijd viel me alles mee. Binnen een week had ik de afdrukken netjes verpakt in huis. De kwaliteit van de foto's is uitstekend; helder, scherp en met mooie kleuren. - Zeker een aanrader voor elke ouder!
Hey Marrie! Dat klinkt als een geweldige ervaring! 😊 Fijn om te horen dat alles soepel verliep en dat je zo tevreden bent met de kwaliteit van de foto’s. We vinden het belangrijk dat ouders een prettige en makkelijke bestelervaring hebben, dus bedankt voor je mooie woorden! Veel plezier met de schattige schoolfoto! 💕 Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto📸
Maar wel een dure prijs voor 5 foto's
Hey Martin! Wat fijn om te horen dat alles soepel verliep, bedankt voor je feedback en je hoge beoordeling! 🌟 We begrijpen dat prijs een belangrijk punt is en waarderen je openheid. We streven ernaar om altijd kwaliteit en keuzevrijheid te bieden! Hopelijk zie je dat terug in de foto's! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto 📸 😊
Steenovenweg 3
3532 AE Utrecht
Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.