Wauw wat zijn de foto’s mooi

Ze zijn op het schooltje van mijn dochtertje geweest. En wauw wat zijn dit mooie foto’s geworden. Je zie dat dit gedaan wordt door mensen met veel ervaring echt TOP!!

Prachtige foto’s van mijn dochter!

Heel mooi vastgelegd, dit zijn echt prachtige herinneringen voor later! Ze gaan stralen aan de muur en worden uitgedeeld aan de opa’s en oma’s!

Tweede jaar op rij dat we hier de schoolfoto’s hebben, James staat er precies op zoals hij is dus de foto’s zijn exact wat we verwacht hadden en super leuk om te bewaren voor later.

Fijne fotosessie met als resultaat een mooie foto

Niet teveel poespas om een goede foto te krijgen maar met een slechts twee tips was het resultaat al goed.

TOP!

Ik mailde met een vraag, en nog niet eens binnen een dag reactie terug en was het geregelt! TOT SNEL WEER!!

Slechte service

Mail ontvangen over dat de foto’s bijna verlopen zijn, daarbij een link. Dus besteld, bleek het om foto’s van een jaar daarvoor te gaan. Binnen 12 uur contact gehad met de servicelijn, maar ze konden helaas niets betekenen. Ze boden nog wel wederom een 50% kortingsvoucher aan. Al met al een teleurgestelde klant.

Heel blij met schoolfoto's,

ze zijn super leuk en anders

Prachtige foto's

Wat een leuke ontspannen foto hebben jullie gemaakt van mijn zoon. Ook de foto met de klas vond ik erg geslaagd. Dank!

Mooie portret foto

Zeer leuke portret foto Jammer dat er niet meer zijn gemaakt Erg blij met de foto's ook de klassenfoto.

Leuke foto's en heel behulpzaam!

Via de opvang kregen we foto's toegestuurd van onze dochter. Leuke foto's (!) en ze vond ze zelf ook heel leuk. Ik had even niet door hoe de website werkte en kreeg direct een duidelijke mail met uitleg. Fijn! Dankjewel.

Leuke foto’s! Complimenten aan de fotograaf

Ontzettend leuke foto’s. Creatief en de kids lachend en op hun gemak. Onze kids vonden het zichtbaar leuk. Ook leuke klassenfoto’s. Prijs is aan de hoge kant maar kwaliteit betaal je. Bedankt!

hele mooie foto's en leuk georganiseerd

aardige fotografen, leuke en hele mooie foto's, normale prijzen, snelle reactie en levering bij bestellen.

Mooi foto

Super blij met nieuwe school foto Elke jaar mooi ♥️ fantastische medewerkst. Bedankt voor de fotos van deze jaar Groetjes Antonella

Elk jaar lukt het weer om een mooie schoolfoto te krijgen

Een zoon van bijna tien en een dochter van bijna vier zijn bijna elk jaar door ‘de nieuwe schoolfoto’ op de foto gezet. Ze leveren een mooie kwaliteit en snel, maar wat ik het leukste vind, is dat het echte vakmensen zijn. Ze proberen echt te kijken naar hoe je zoon of dochter op zijn voordeligst op de foto kan komen. Ik weet dat het geen toevalstreffers zijn, want ik neem dus al minimaal 8 jaar foto’s bij hen af en het lukt bij twee kids al jaren.

De fotograaf was echt super leuk voor de kinderen op het kinderdagverblijf! Zoveel geduld had ze voor ons allemaal!

Leuke spontane foto’s

Bestelproces gaat gemakkelijk en de foto’s zijn te leuk om niet te bestellen. Goedkoop is het niet maar gelukkig maakt de keuzevrijheid van welke foto je bestelt een hoop goed en de leuke foto’s natuurlijk!

Erg tevreden over de service en de foto’s!

Ik ben heel erg tevreden over de gemaakte foto’s. Erg leuk dat je zelf een achtergrond kan kiezen. Contact gehad met de klantenservice en daar werd ik super goed en vriendelijk geholpen.

Hele mooie foto's

Ik ben heel blij met de foto's! Ze zijn ontzettend mooi en je kan zelf een achtergrond uitzoeken. Zo kan je de foto's personaloseren naar eigen smaak. Ook waren de foto's heel snel in huis. Ik raad het iedereen aan om hier foto's te bestellen!

Leuke foto's maar relatief hoge prijs

De nieuwe schoolfoto heeft op de kinderopvang foto's gemaakt van mijn dochtertje. De helft van de foto's waren super goed gelukt, maar een eenjarige wil nou eenmaal niet graag stilzitten voor de foto dus er zaten ook een paar gekke bekken bij. We hebben 3/5 foto's als download besteld, de kosten waren bij elkaar bijna EUR 30 voor een goede kwaliteit foto's. Ik ben blij met het resultaat, maar vond dit toch wel aan de dure kant voor 3 foto's. Toch zou ik het volgende keer waarschijnlijk wel weer bestellen!

Mooie schoolfoto's van ons bijzondere kind

Wij zijn heel blij met de schoolfoto's dit jaar. Onze verstandelijk beperkte zoon staat voor het eerst lachend op de foto. Ik weet niet wat de fotograaf gedaan heeft, maar ik hoop dat hij/zij volgend jaar weer de schoolfoto's maakt mij kdc kind&zo in Delft. Ik kan niet wachten met zien hoe de opa's, oma's, tantes en ooms gaan reageren op de foto.

Geweldig mooie en goed geregisseerde foto's

De foto's die wij van onze kleinkinderen hebben besteld zijn werkelijk prachtig. Ook de regie die is toegepast om de kids goed op de foto te zetten, is erg goed gedaan!

Mooie foto's, Zelf een foutje gemaakt, maar door de super service van nieuweschoolfoto via WhatsApp zo opgelost! Top, heel blij mee

Er wordt de tijd genomen. Hele leuke fotos. Ga zo door!

Hele leuke foto

Review over het bestellen van een schattige schoolfoto Ik ben ontzettend blij met mijn ervaring bij het bestellen van de schoolfoto van mijn kind! Vanaf het moment dat ik de mail met de inloggegevens ontving, verliep alles soepel en snel. De website was overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor ik eenvoudig kon inloggen en de foto's kon bekijken. De bestelling was binnen een paar klikken geplaatst en de levertijd viel me alles mee. Binnen een week had ik de afdrukken netjes verpakt in huis. De kwaliteit van de foto's is uitstekend; helder, scherp en met mooie kleuren. - Zeker een aanrader voor elke ouder!

Alles ging vlot

Maar wel een dure prijs voor 5 foto's

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.