Top service en goede foto's

Nieuwe Schoolfoto maakt hele leuke foto's! De fotograaf kreeg onze kids heel ontspannen en als 'zichzelf' op de foto. Best knap aangezien er natuurlijk foto's van een hele school gemaakt moeten worden dus in korte tijd een kind zichzelf laten zijn is best lastig. De service is ook heel fijn, een foto die we graag ingezoomd wilde was geen probleem. Kortom, goede kwaliteit foto's en fotograaf!

Wederom prachtige foto's!

Nu ook met meer keuzes voor achtergrondkleur, heel leuk!

Hele mooie foto's

Mijn dochters staan er fantastisch op!

Geweldige foto’s! In ieder zijn smaak!

De foto’s op zichzelf is al heel mooi! Maar de mooie tinten/patronen die je toe kan voegen maken de foto helemaal af! Super kleurig, vrolijk, schattig! Echt 1 van de leukste foto’s ooit kunnen krijgen/maken hierdoor! Dankjewel !!

Trots erop!

Heel erg blij ermee!

Heldere foto's voor jarenlang nagenieten

Prachtige heldere foto's. De kinderen mochten na het maken van de standaard pasfoto's zelf een aantal posities naar keuze aannemen, leuk om de karakters in de houdingen hier zo in terug te zien. Het bestellen van de foto's werkt eenvoudig met de bijgeleverde codes. Je kunt meerdere codes/kinderen toevoegen, het menu blijft overzichtelijk en het wisselen tussen winkelmandje en keuzemenu's is gemakkelijk. Er zijn kant en klare fotopakketten, maar je kunt ook per foto zelf aangeven wat voor afdruk je hier van wilt bestellen, niets verplicht. Bovendien gaaf dat je uit een aantal achtergrond(kleur)en kunt kiezen en per foto een digitale download kunt (bij)bestellen.

Superslecht, geen oog voor detail

Voor de tweede jaar op rij zijn de foto’s superslecht gemaakt. Kwantiteit gaat boven kwaliteit en dit zie je aan de poses die ze kinderen laten aannemen. Vervolgens niet attenderen; benen naast elkaar/bij elkaar bij meisjes die een rok/jurk aanhebben. Color blocking kennen ze niet bij een broer zus foto.

Verfrissend anders dan de standaard schoolfoto

Super leuke poses op de foto's en mooie achtergronden waar je uit kan kiezen. Heel blij mee.

Leuk personeel, mooie foto en snelle service!

De fotografen waren erg vriendelijk en hebben mooie foto’s genomen. Het bestellen was heel makkelijk en de verzending was ontzettend snel! Er zat nog geen 24 uur tussen. Bedankt!

Leuke klassenfoto

Wat een originele klassenfoto, eindelijk een foto waar álle kinderen uit de klas leuk op staan, op een heel originele manier. Superleuk gedaan!

Hele mooie en leuke foto’s!

Hele mooie en leuke foto’s!

Heel fijn!

Prachtige foto’s , Fijn systeem

Super leuke schoolfoto's!

Zojuist mooie schoolfoto's besteld. Ons kind staat er op, zoals het is. En de bestelling wordt snel verwerkt. Een klassenfoto hoort er ieder jaar bij.

Mooie eerste schoolfoto!

Ons zoontje heeft een hele sjieke eerste klassenfoto en daarmee mooie herinnering aan zijn eerste schooljaar. Daarnaast zijn de pasfoto's erg leuk geworden. Bedankt!

Super mooi fotos

Super mooi fotos en tijdelijke.

Professioneel en kindvriendelijk

De fotograaf heeft de kinderen uitstekend op hun gemak weten te stellen. Hij was heel geduldig en professioneel. De kinderen staan er stralend op.

Mooie foto's

Ik krijg elke jaar echt mooie foto's van mijn kinderen

Super!! Alles ging heel vlot. Top

Alles is super makkelijk gegaan. Leuke foto’s en achtergrond mogelijkheden. Ook een leuk prijsje. Al met al helemaal top!

Ze weten je kind te laten stralen! Hartstikke leuk!

Zo fijn dat het niet stijfjes is, zoals bij zoveel schoolfoto’s. Mijn dochter vindt dit format een feestje en dat vond ze voorheen bij dat andere bedrijf helemaal niet. Blij dat deze school overgestapt is hierop!

Goed gegaan

Superleuke foto's

De foto's zijn echt leuk! Heel tevreden.

Zeer duidelijke website! Snel besteld, echt top!

Het zijn super leuke foto's geworden,hoop ze gauw te ontvangen.

Stoere foto's

Zeer leuke stoere foto's van mijn kleindochter besteld en de klassenfoto's zijn zo origineel echt te gek!

Super foto’s

Hele mooie schoolfoto’s weer. Vlotte levering

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.