Service en kwaliteit zijn top

Mijn vraag is door de klantenservice, snel opgepakt en beantwoord. Super aardige medewerkers! En uiteraard is een beoordeling niet nodig hoe kwalitatief de foto's zijn.

Super service, erg goed geholpen en prachtige foto’s van mijn dochter ontvangen! Zeer tevreden!

Hele mooie foto’s en niet zoals de standaard schoolfoto’s!

Ik ben dezelfde soort schoolfoto’s gewend dus dit was erg vernieuwend. Erg blij mee!

Mooie foto’s en goede service!

Wij zijn erg blij met de mooie foto’s en de goede en snelle service.

Elk jaar weer superleuke schoolfoto's

Bij mijn oudste dochter kwam nieuwe schoolfoto al op school fotograferen en verrast het mij weer met welke creativiteit de foto's gemaakt zijn en dat dit soms een flinke uitdaging kan zijn. Nu ook zijn jullie bij m'n middelste dochter op school dit jaar geweest, heel blij met de foto's, ze zijn spontaan genomen, leuke poses en een hele leuke klassenfoto in houten vierkanten. Maar bovenal de moeite om de foto's voor een betaalbare prijs af te nemen. Volgend schooljaar zijn we verhuisd heel benieuwd of jullie ook in Panningen komen.

Wat een leuke foto’s

Normaal ben ik niet zo dol op schoolfoto’s, maar deze keer vind ik ze erg leuk. De kinderen houden niet erg van poseren, maar ze stralen op de foto. Dat moet het werk van de fotograaf zijn geweest!

Prachtige foto’s en top service!!

Mooie foto’s, goede kwaliteit! Bestellen gaat gemakkelijk en snel, top service!!

Top foto’s van mijn kinderen superrrrr blij mee!!!!

Zeer professioneel, met dank aan Nieuwe schoolfoto echt blij met jullie!!!

Mooie foto's!

Allebei de kids waren mega enthousiast over de school foto, we weten het zeker mam hij is super mooi geworden! Ze hebben gelijk, wat een gave foto's!

geweldige persoonlijke service!

Wij hadden een speciaal verzoek mbt de afmetingen. Nieuwe Schoolfoto reageerde daar bijzonder snel, vriendelijk en behulpzaam op en stuurde ons de foto in de speciale maat zelfs toe zonder verzendkosten. Niets dan lof!

Beautypeagantpoppen in plaats van mijn kinderen

Eindelijk dit jaar een andere schoolfotograaf. Hopelijk nu wel een die snapt hoe hij/zij kinderen moet fotograferen. Helaas, dit is nog erger dan de afgelopen jaren! In plaats van mn eigen kinderen zie ik twee oudere vrouwen zitten op de foto... Wanneer gaat een schoolfotograaf begrijpen dat kinderen als kinderen op de foto gezet moeten worden en niet in een of andere modehouding die totaal niet bij ze past?!? En dan is er niet eens de optie om uit meerdere fotos te kiezen. Je krijgt er drie (portret, hele lichaam en klas) en daar moet je het mee doen... Voor mij dit jaar enkel de klassenfoto. Ik schiet mn eigen portretten wel.

Echt super geweldig mooi

De foto’s zijn zooooooooooo mooi ben zo tevreden superrrrrr!!!!!!

Mooi

Relaxte werkhouding en super mooie resultaat

Gisteren foto's besteld van mijn dochter Luna en wat zijn ze weer mooi zoals elk jaar En wat een snelle service gisteren besteld en vandaag al verzonden.

Super mooie foto’s en top service

Hele mooie foto’s weer gemaakt op school! Klein probleempje omdat er een foto miste maar is super snel opgelost! Echt een top service.

Mooie, frisse foto’s

Zelfs aan het einde van de winter weten jullie er met bleke kinders iets moois van te maken. Vooral de klassenfoto is origineel en heeft een leuke compositie. Ik was bovendien bij verrast door de portretten. Ik zou jullie dan ook zeker aanbevelen voor originele schoolfoto’s.

Super fotograaf die bij ons op school kwam, ze lette heel goed op de details bij de kinderen (snotttebel, ladder in panty, sluiting kettinkje) om zo de best mogelijke foto's te maken. Het eindresultaat is ook super, niet eerder zo een leuke schoolfoto van mijn zoon gehad, ook de klassenfoto is heel mooi ieder kind staat er goed op.

Geweldig!

Al een paar jaar maken jullie de schoolfoto's bij onze kids op school. En elk jaar weer zijn ze super! Nu weer gelijk besteld, ze zijn te leuk!

Helemaal top

Wat een ongelofelijke leuke foto's van mijn kindje echt super blij mee! Top fotograaf!

Awesome Pictures

We know how difficult it is to make my son sit and take a picture but the portrait picture is amazing. Thank you ! We weten hoe moeilijk het is om mijn zoon te laten zitten en een foto te maken, maar de portretfoto is geweldig. Dank je wel !

Geweldig!

Super blij verrast met de prachtige schoolfoto's van onze zoon.

Verrassend

Ik was niet aanwezig bij de shoots. Op een fotoblad kreeg ik een portretfoto te zien met inloginstucties. Eenmaal op de site werd ik verrast met meerdere leuke foto's. Wat zijn ze mooi! Ben positief verrast. Ik waarschuw alvast. Je gaat alle foto's bestellen, want ze zijn te mooi om keuze een te maken!

Super service!

De foto's van mijn zoontje waren een beetje licht uitgevallen, maar na contact met de klantenservice is dit heel goed opgelost en zijn ze nogmaals bewerkt. Super bedankt voor de snelle reactie en afhandeling, Jaimie.

Als ouder ben je toch altijd bang hoe je kind zich presenteert en of de fotograaf dan wel de juiste hoek weet te pakken en dat lukt toch maar mooi!! erg blij met de foto's!!

Wat een klantenservice

Eerder een review geplaatst met een opmerking dat de (glans) foto bij plaatsing in een lijst met glas vlekken veroozaakte. Daarop werd direct geregeerd door Nieuwe Schoolfoto en we hebben gratis nieuwe matte foto's gekregen. Prima reactie en adequate behandeling door de klantenservice. Daar kunnen veel bedrijven wat van leren.

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.