Superleuke en originele foto’s

Leuke foto’s in originele setting. De kinderen vonden de opnames ook heel leuk. Het bestellen gaat gemakkelijk via een overzichtelijke website.

Geweldige foto’s!

Wij krijgen al een aantal jaar geweldige foto’s van onze zoon van jullie. Zojuist heb ik weer een setje super leuke en mooie foto’s binnen gekregen. Helemaal trots!!

Erg mooie foto's

De foto's waren heel erg leuk, onze zoon staat er mooi op! Ook de verschillende keuzes voor foto's die je kan bestellen is fijn.

Geweldige schoolfoto's

De eerste 2 schooljaren van mijn dochter hadden we ronduit slechte schoolfoto's. Na veel klachten is de school overgestapt op Nieuwe Schoolfoto. Eindelijk (!) kregen we goede foto's waarop je zelfs zag dat de kinderen er plezier in hadden. Kortom echt een aanrader. Ik hoop dat ik de komende jaren nog veel foto's bij ze mag bestellen.

Toppers!

Super mooie foto’s en wat een service

Leuke vlotte fotografe!

Super leuke vlotte vrolijk fotografe, zeer geduldig en letten goed op op verkeerd zittende kraagjes/ veters ect. Ik raad het zeker aan ! De foto zien er top uit!

Geweldige service

Onwijs leuke foto's we zijn er blij mee !! De service was echt top,was wat dingetjes vergeten en je hoef maar een mail te sturen en krijg heel snel reactie terug en ben gelijk geholpen met alles !!

Top team

De foto's zijn onwijs leuk geworden! En hoe bijzonder is de klassenfoto... onze kids vinden het super!

Ik kreeg geen foto's binnen alleen de digitale. Naar een Chat gesprek en paar dagen later toch de foto's binnen gekregen

Nieuwe schoolfoto neemt veel werk uit handen met altijd geweldige resultaten

Mijn ervaring bij de samenwerking met nieuwe schoolfoto is dat het heel wat tijd bespaard. Aangezien hun de planning maken en je enkel maar gegevens hoeft aan te leveren scheelt veel voorbereiding. In de uitvoering is het fijn dat er meerdere fotograven naar de locatie kunnen komen zodat leerkrachten maar 1 dag rekening hoeven te houden met de schoolfoto in hun weekplanning. Ook de afhandeling verloopt vlot en het contact met je happymanager is altijd top

Top!!!

Vriendelijk en accuraat. Ik had per ongeluk de foto’s digitaal besteld maar wilde ze eigenlijk per post ontvangen. 1 mailtje met het verzoek en het was direct geregeld zonder bijkomende kosten.

Vrolijke kinderen op de foto!

De fotografen weten de kinderen goed te positioneren en op hun gemak te stellen, waardoor er natuurlijke, speelse foto's van hen kunnen worden gemaakt. Zowel de pasfoto's als de klassenfoto zijn hartstikke leuk geworden!

Studiobelichting reflecteert waardoor zijkant gezicht wat wegvalt

Strook met code ontvangen en bestelling geplaatst. Foto ontvangen waarop wittige streep aan zijkant gezicht, dit was door logo-afdruk op de codestrook niet goed zichtbaar. Raar dat een professionele fotograaf (?) niet ziet dat de belichting niet goed is. Leuk dat klantenservice dan meekijkt en beaamt dat dit door de belichting komt, maar dat is geen oplossing.

Leuke foto’s en super service!

De foto’s worden gemaakt en je kan daarna alles zelf online regelen. Bij een vraag heb je veel opties om contact op te nemen en er wordt snel gereageerd. Dus leuke foto’s en een zeer goede service!

Hele goede service!

De foto's die op school zijn gemaakt waren heel leuk. Helaas ben ik ze kwijt geraakt en heb toen gemailt of ze nog een keer besteld kunnen worden had alleen geen code meer. Hier werd heel leuk op gereageerd en meteen geregeld. Met korting kon ik de besteling opnieuw doen en krijg ik één deze dagen de foto's weer binnen. Heel fijn en vriendelijk contact gehad bedankt.

One Giant big Smile!

Dit bedrijf doet hun naam echt eer aan ! Ik dacht dat ik een bepaald pakket had gekozen van mijn zoon, met zowel een zittende als portret foto die laatste had 3x in div vormen plus klassenfoto Snel in huis maar de teleurstelling was groot toen bleek dat de foto van mijn zoon in zijn geheel er niet bij zat Ik een mailtje gestuurd ze stonden mij vriendelijk te woord en reageerde keer op keer erg snel & heel vriendelijk bleek mijn eigen fout te zijn stom maar alsnog heel netjes en mijn complimenten te woord gestaan en geregeld Een dikke 10 zijn ze echt dik en dwars waard Klant gericht , goede en nette service, snelle reactie werkelijk in 1 woord top!! Lieve grtjs fleur

Mooie foto's en super service!!!

Onze zoon is gewisseld van school dus eerste ervaring met deze fotograaf. Maar super mooie en scherpe foto's en leuke groeps foto. Erg tevreden. Dat de foto's toegestuurd werden was door de bezorging een foto beschadigd. Na vriendelijke contact werd er gewoon weer een nieuwe foto toe gestuurd. Super service terwijl de fout niet eens bij de fotograaf lag.

Topservice

Mooie foto's en super service! Hele vriendelijke medewerkster aan de telefoon gehad en ze heeft mij heel goed geholpen!

Hele mooie foto’s

Mijn dochter zit net dit jaar op deze school dus ook sinds jaren een nieuwe fotograaf . Wat ben ik blij met de foto’s . Vooral van de foto’s van onze meiden samen . Ze mochten verschillende poses aannemen en gaven zelf ook aan dat ze dit leuk vonden . Dus zowel de meiden als wij zijn zeer tevreden . Blij mee ! Gr Miriam

Super bedrijf

Ik had de verkeerde bestelling gedaan en contact gehad met dit bedrijf.Ze hebben voor mij het veranderd en ik dat ze super mee denken.Ik kan ze echt aanbevelen voor de foto's.Super mooie foto's hebben ze gemaakt.Ik heb er ook een canvas besteld en dat is super mooi geworden.

Super snelle en goede service

Foto’s door PostNL niet bezorgd en door nieuweschoolfoto werd er gelijk nieuwe verstuurd! Dat noem ik echt top service. En leuke, snelle communicatie

Omdat jullie zo lieve mensen zijn en jullie mensen ook helpen groetjes van Petra

Hoi omdat ik super vind wat jullie doen toppie als mensen niet lekker in hun geld zitten en toch dat jullie helpen echt wou dat er meer van jullie waren en jullie hebben mooie foto’s gemaakt me dochter staat er mooi op nou ik zal zeggen super bedankt en hopelijk tot snel weer lieve groetjes van Petra

Prachtige foto’s

Promotioneel beter dan voorgaande jaren foto’s samenstelling kan beter maar daar mailde ik over ze gaan dat aanpassen ik kreeg als presentje pasfoto’s. Super blij prachtig snap niet dat mensen het anders kunnen ervaren. Top werk

Al enig jaren maken jullie foto's bij ons op school

Jullie vragen bij vacatures van nieuwe fotografen "ervaring" nou laat dat nou geheel ontbreken bij de fotograven die bij ons op school komen. Vorig jaar werd er door jullie fotografen gezegd dat onze zoon een normaal gezicht op moest zetten. Als je enige ervaring en empatisch denkvermogen hebt dan zie je in 1 oogopslag dat onze zoon aan eenzijde van zijn gezicht een verlamming heeft. En dan nog even iets over het technische gedeelte. De afgelopen dagen waren jullie wederom weer vertegenwoordigt op onze school. Nu had onze dochter zich heel mooi gekleed en ietsje opgemaakt (groep 8 leerling....) Als fotograaf moet je de technische skills in huis hebben om hier mee om te gaan en dit als een uitdaging te zien. Alles moet in korte tijd geschoten worden hoe kleding zit wordt niet op gelet. Mail je er achteraan krijg je een standaard antwoord dat jullie de kinderen zo natuurlijk op de foto zetten. Nee jullie zijn geen aanrader!

Heel goed!!!

Heel goed want: Nieuwe schoolfoto reageert snel en adequaat. Een "klacht of misverstand" wordt snel, professioneel én uiterst vriendelijk behandeld. Als je zelf vastloopt, is er altijd iemand van Nieuwe Schoolfoto die zijn/haar hulp aanbiedt. Chapeau oftewel "petje af"!!

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.