Dit is nu het 2e jaar dat deze fotograven foto's hebben gemaakt op mijn zoontje zijn school en dat ik niet blij ben met de foto's van mijn zoontje. Hij ziet er altijd heel erg bleek uit. En altijd met een neplachje terwijl hij zo makkelijk aan het lachen te krijgen is. Ik heb ze toch maar weer besteld omdat ik het leuk vind voor hem voor later maar wat een trieste foto's. Ontzettend jammer. Hij zag er weer zo super mooi uit, maar de foto's die ik thuis met mijn mobiel heb gemaakt zijn echt veel mooier.
Ha Lineke, Wat super vervelend dat je niet tevreden bent met de foto's! Een nep-lach is zeker niet de bedoeling natuurlijk. Fijn om contact te hebben gehad en we inmiddels een nieuwe foto voor je hebben gevonden ! :-) Heel veel plezier ervan, knap koppie is het! Vrolijke groetjes, Willemijn
Zeer ontevreden. Mijn dochter haar allereerste schoolfoto! Helemaal voorbereid en opgedoft. Eindstand krijg ik te horen dat ze de single foto niet meer kunnen vinden. Vam alle andefe kindjes zijn die er wel. Op de groepsfoto zit mn dochter met gebogen rug op een krukje en met haar ogen half open. Dan fotoshoppen ze haar uit die klassenfoto als "single" foto. Dat was de plossing en daar moet ik het mee doen. Ze wilde niet meer terug komen om haar alleen te fotograferen.
Ha Fatima, Wat super jammer dat je niet helemaal tevreden bent! En wat vervelend dat ze niet op de foto is gegaan, dat is zeker niet de bedoeling natuurlijk. Heb je inderdaad gesproken via onze happy & service, en er is inderdaad iets misgegaan met het brengen van de klassen naar de fotograaf waardoor ze niet op de foto is geweest. Vandaar dat haar foto dus ook niet ertussen zat. Wat een pech! Zoals eerder besproken is ze van harte welkom op onze terugkomdag. We organiseren dan een fotoshoot voor de kinderen die niet aanwezig konden zijn, maar ook een paar geweldige foto's verdienen! Hoor alsnog graag van je of jullie dat leuk lijkt! Vrolijke groetjes, Willemijn
Beetje jammer, al een aantal keren teleurgesteld geweest over de schoolfoto's. Helaas dit jaar weer. Erg spijtig dat we als ouders er niet bij kunnen zijn. Geen natuurlijke lachjes, alleen geforceerde neplachjes Kinderen zitten in een rare houding bij elkaar (broer/zusjes foto) Vind het jammer dat school voor deze fotograaf blijft kiezen.
Hoi Silvie, Wat jammer dat de foto's anders zijn dan gehoopt! Zoals afgesproken heb je een mailtje ontvangen met alle andere foto's die zijn gemaakt. Onze fotograaf doet natuurlijk reuze zijn best om alle kids aan het lachen te maken. Jammer dat dat niet helemaal is gelukt! Goed om te weten dat het best een spannende dag kan zijn, zo'n grote studio op school :-) Het klopt inderdaad dat de ouders niet bij de fotodag zijn, omdat de foto's tijdens schooltijd worden gemaakt :) Bij de broer-zus mag het normaal wel, maar wegens de huidige maatregelen helaas niet. Kijk graag met je mee! Vrolijke groetjes, Willemijn
Mooie foto's. Kwaliteit is echt top! Ook leuke variaties/poses, super leuk gedaan. Echt zeer tevreden.
Ha Dunja, Wat een top reactie van jou zeg, high five! :D Heel veel plezier van jouw foto's, en geef ze een mooi plekje! Vrolijke groetjes, Willemijn
Vandaag de schoolfoto's binnen gekregen. Misschien zijn wij betere kwaliteit gewend, want ik lees het nergens terug. Maar ik vind de foto's wat wazig. Ze zijn gewoon niet super scherp. En dan vind ik het een behoorlijk bedrag van 20 euro voor 4 foto's.
Ha Lisa, Dankjewel voor je reactie! Onscherpe foto's klinkt niet als onze foto's, dus snap dat je daar niet tevreden mee bent. Dat lossen we natuurlijk graag op :) Kan je ons een berichtje sturen op [email protected]? Kijk ik graag met je mee en zorgen we dat jij ook de foto's haarscherp in huis krijgt! Vrolijke groetjes, Willemijn
Foto's besteld! Snel en netjes ontvangen! We zijn er erg blij mee! We hadden nog wat vraagjes gemaild en deze zijn netjes en snel opgelost door de klantenservice! Super bedankt voor de service !
Ha Jennifer, Wat een super leuke reactie van jou! Jij bedankt voor je toffe bestelling, en het fijne contact :-) Hopelijk weer tot de Nieuwe Schoolfoto! Vrolijke groetjes, Willemijn
Had een mooie set foto's besteld en per ongeluk 1 set glanzend en 1 set mat besteld. Erg tevreden over hoe dit opgelost is! De foto's zijn van mooie kwaliteit.
Hoi Emmy, Alhoewel we iedereen willen laten shinen op onze foto's, snap ik natuurlijk dat je toch voor een matte afdruk kiest ;-) Super fijn dat je blij bent met de nieuwe afdruk, geef hem een mooi plekje! En hopelijk tot volgend jaar! Vrolijke groetjes, Willemijn
Beide kinderen staan met een krampachtige neplach op de foto, ik heb ze dan ook niet besteld.
Ha Jorina, Wat jammer dat de foto's anders zijn geworden dan gehoopt! Natuurlijk ook de bedoeling dat jij blij wordt van de foto's. Zou je ons een berichtje willen sturen op [email protected]? Kijk ik graag met je mee of er misschien nog andere foto's zijn gemaakt! Vrolijke groetjes, Willemijn
Onze ervaring is voor het tweede jaar op rij heel goed! Ons kind zit erbij als blij ei en de klassenfoto's in de kubus ook erg leuk en origineel. Ben ook stiekem benieuwd naar de andere opties als het gaat om groepsfotografie. Blijft leuk om elk jaar het kaartje te ontvangen met de code erop. Ik weet zeker dat het team van de Nieuwe Schoolfoto er alles aan doet om de leukste foto van jouw kind te sturen. Het ene kind is het andere kind niet en het zal soms echt wel gebeuren dat de foto net iets anders is dan de ouders verwachten of dat je kind er geen zin in heeft. Het team van de Nieuwe Schoolfoto is klantvriendelijk en verstaat haar vak. Ontzettend bedankt!
Sinds 2 jaar weer een schoolfoto. Leuk! dacht ik...... Helaas zijn de foto's niet zo geslaagd als alle beoordeling doen voorkomen. Ogen zijn half open, een neppe glimlach en ook de klassenfoto is slecht geproportioneerd. Ik vond het dit jaar echt een teleurstelling. Hopend dat er volgend jaar een betere foto gemaakt wordt.
Ha Marjolein, Wat jammer dat je de foto's zo vind tegenvallen! Niet de bedoeling natuurlijk :-) Ik kijk graag met je mee, zou je je inlogcode willen sturen naar [email protected] ?:) Wie weet is er nog een andere foto gemaakt die je leuker vindt. Fijne dag! Vrolijke groetjes, Willemijn
De schoolfoto is voor ons altijd een leuk en belangrijk moment. Hoe leuk is het dat als je zelf ouder bent je terug kunt kijken op je schoolfoto's waarbij je iedere keer weer een jaartje ouder bent. Helaas werd Serena's oma, die gek op foto's is, begraven op de dag van de schoolfoto. Door corona was aansluiten bij een andere school niet mogelijk... Door de flexibiliteit en bereidheid van Willemijn en het team van Nieuwe Schoolfoto staat Serena toch op de foto met haar klasgenootjes :-)
Ha Monique, Super tof dat Serena er toch bij staat op de klassenfoto, teamwork hoor! ;-) Zeker de bedoeling dat de klassenfoto compleet is. Daar gaan we voor :D Vrolijke groetjes, Willemijn
Helaas is er met bezorging een beschadiging ontstaan aan de foto. Dit is netjes en zeer snel opgelost! Top service!
De opzet is anders en leuk bedacht met houten kubus. Alleen zie je nou in elkaar gezakte kromme ruggen. Ook de foto die frontaal van een kind wordt gemaakt komt niet heel goed uit de verf. Misschien is het nog een beginnende fotograaf geweest. Tip! Laat een kind rechterop zitten, en draai een kind een beetje. De zwaarder kinderen foto iets van bovenaf maken anders lijken ze nog zwaarder. Door dit te doen worden er vast ook meer foto's besteld! Bestel de foto's wel omdat het een herinnering voor later is. Maar het kan veel beter.
Ha Monika, Dankjewel voor jouw uitgebreide review en tips! :-) Wat jammer dat ze iets anders zijn dan gehoopt. Het klopt inderdaad dat niet iedereen rechtop past in de framefoto, dus dan komen er wat sneller kromme ruggen op de foto. Maar zullen de tips zeker meenemen. Als je het fijn vindt kijk ik graag nog mee naar de gemaakte foto's. Stuur me hiervoor even een berichtje! Vrolijke groetjes, Willemijn
Onlangs op school weer de jaarlijkse Schoolfoto. Het ene jaar zijn ze geweldig, het andere jaar niet. Voor het eerst dit jaar nieuwe school foto die kwam fotograveren. Met de inlogcode de foto's bekeken, en wat zijn ze leuk! Besteld, nette prijs. Bij aankomst bleken de foto's gekreukeld :-( mail gestuurd, en na enkele dagen lag er een envelop met de foto's opnieuw. En super strak! Bedankt voor de goede en snelle service!
Ha Jeanet, Wat een ontzettend leuke reactie van jou! En ongekreukelde foto's is natuurlijk wel de bedoeling :-) Fijn dat ze alsnog tip top zijn aangekomen! Jij bedankt voor jouw toffe bestelling! Vrolijke groetjes, Willemijn
Mijn dochtertje kwam vol enthousiasme thuis op de dag dat er schoolfoto’s zijn gemaakt. Voor haar was het een 1ste leuke nieuwe ervaring. Voor mij ook! Ik kon daarom niet wachten en was benieuwd naar de foto’s. Vandaag kregen we de code thuis en heb de foto’s meteen ingezien en besteld. Prachtige foto’s van mijn dochtertje. En natuurlijk allemaal door jullie professionele fotograaf. Op naar de schoolfoto’s van volgend jaar!
Hoi Hidayah, Wat tof jouw reactie! En wat een eer dat we haar eerste schoolfoto mochten maken :-D Heb eventjes meegespiekt en wat een leuk koppie zie ik daar:-) Vrolijke groetjes, Willemijn
Ons dochtertje van 4 jaar is heel gezellig, maar heeft het soms een beetje moeilijk als ze iets "moet" doen van iemand die ze niet kent. Schoolfotos laten maken was onbekend voor haar, maar toch zijn de foto's geweldig en zie je op elke foto een oprechte glimlach. Super leuke fotos zijn het en super leuke medewerkers! Ze maken het een persoonlijke ervaring en dat is fijn!! Want als ouder ben je natuurlijk niet bij de schoolfotos aanwezig. In 1 woord: fantastisch!
Helaas slechts voor de tweede keer (door Corona) in groep 3 wederom zeer mooie schoolfoto’s ontvangen! Net als de vorige keer is mijn kindje op het juiste moment precies zoals hij is op mooie wijze vastgelegd. Dat is een gave! Hopelijk blijven jullie nog lang aan onze basisschool verbonden!
Hoi, Wat een mooie review van jou! En wat fijn dat je hem zo herkent op de foto, zeker de bedoeling natuurlijk :-) Dat hopen wij ook, tot snel weer op de Nieuwe Schoolfoto! Vrolijke groetjes, Willemijn
Ben waarschijnlijk een van de weinige die niet tevreden is. Dus ben benieuwd of je mij happy kunt maken. Bij beide kinderen van ons is er niet gelet op de houding. Ziet er gewoon niet uit. Onze dochter moest zelfs op een andere wijze gaan zitten. wat onnatuurlijk lijkt. Ook onze zoon is niet lachend op de foto te zien. Erg jammer allemaal. Als schoolfotograaf zijn dat toch de dingen waar op gelet moet worden.
Hoi, Dankjewel voor jouw reactie! Natuurlijk niet de bedoeling dat je niet tevreden bent! Onze fotografen proberen zeker altijd te letten op de houding van de kinderen, super jammer dat dat dit keer niet helemaal is gelukt. Zou je ons misschien een berichtje willen sturen op [email protected]? Kijk ik graag met je mee om ook jou blij te maken! :-) Fijne dag! Vrolijke groetjes, Willemijn
Overzichtelijk website, en kwaliteit van de foto's prachtig! Ben er super blij mee!
Leuk pakket met verschillende afmetingen. Ook gekozen om de foto te kunnen downloaden.
Dankzij de prettige korting konden we de afdrukken en download voor een schappelijke prijs aanschaffen. De foto's zijn helder, en goed gepositioneerd. Ook de schoolfoto is heel leuk geworden. Complimenten.
Super happy with the photos of my children. the photos even captured the characteristic of the kids. Service is good, website is clear and delivery of photos and files is fast. overall great service.
Super leuke en spontane schoolfoto's mogen ontvangen. Doei doei saaie schoolfoto's. Als je hier schoolfoto's laat maken ben je zeker van mooie foto's
Ontzettend mooie foto's! Ook de klassenfoto,ieder kind staat er mooi op!
Fijne fotograaf, fijne communicatie, mooie foto's, ervaring met kinderen
Ha Monique, Bedankt voor de complimenten! :-) Geniet van de foto's! Vrolijke groetjes, Charlotte
Steenovenweg 3
3532 AE Utrecht
Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.