superrrrrr

elk jaar weer leuke schoolfoto's. nooit het zelfde. zelfs nu in deze tijd vinden ze een manier om de kids er leuk en spontaan op te zetten.

Leuke foto's en fijne afhandeling via online systeem

Mooie foto's van de opvang van mijn zoontje. Online in zien en bestellen gaat makkelijk. Veel keuze qua formaten en foto combinaties.

Fantastische foto’s!

De allereerste “school” foto’s van ons kleine meisje en ze staat er fantastisch op. Zo blij mee!

Super leuke eerste "schoolfotos"

Net voordat onze zoon 1 werd, werden er op het kinderdagverblijf foto's gemaakt. We waren heel benieuwd, want hoe krijg je een zeer beweeglijke dreumes op de foto? Nou, blijkbaar kan het! Want wat zijn we verrast en ontzettend blij met het resultaat!! Mooie pasfoto en 3 leuke speelse foto's. We hebben ze meteen besteld! We gaan de foto's ook groot ophangen en natuurlijk delen met de opa's en oma's. Bedankt voor de top foto's!

Fantastische foto’s

Onze dochter van bijna 6 maanden is hartstikke leuk op de foto gezet, precies zoals wij haar kennen.

Slecht

Ik heb foto’s nog op tijd besteld ik had nog 1 dag over bevestigd en afgerond met betalen. In eens word mijn geld terug gestort en naar een telefoontje met een medewerker daar te horen gekregen dat het op het randje zat van de verval datum en de foto’s weg zijn! Ik vind dat echt slecht geregeld. Ik laat me kinderen nooit meer door hun fotograferen op school. De goedkoopste zijn hun ook niet dan Kiefer naar een Fotograf in de buurt die houd de foto’s langer.

Precies zoals hij is!

Mooie foto's, helder en niet gemaakt. Precies zoals wij hem kennen!

Supermooie foto's

Zoals elk jaar weer prachtige schoolfoto's. Juist in deze tijd is het mooi om foto's te hebben van groep 8. Genieten.....

Wat een toffe foto’s

De eerste Schoolfoto is toch wel heel bijzonder. En ik krijg hem niet zo leuk op de foto. Jullie wel! Heel tof, bedankt!

Dienstverlenend, oplossingsgericht en vriendelijk

Prachtige schoolfoto's ontvangen van mijn kind. Dat blijft toch een belangrijk ding, voor het kind, maar natuurlijk ook voor alle oma's en opa's. Overal hangen de gezellige foto's nu te schitteren.

Supermooie foto bedankt

Super foto’s!

Dit is de 2de keer dat ik foto’s ontvang van mijn meisje. Ze worden zo onwijs leuk! Heel mooi gedaan. Dank jullie wel!

Slechte momentopnames

Op dit moment heb ik drie kinderen op de basisschool zitten. Niet 1 staat echt leuk/ mooi op de foto. Sommige zijn zelfs als uitermate slecht te bestempelen!!! Eedere jaren wel goede ervaringen gehad, erg teleurstellend!!

Perfect op de gevoleoge plaat

Zoals mijn kids zijn, zo worden ze vast gelegd! Trots op je kids ben je natuurlijk altijd, maar nog net een beetje extra wanneer het lukt om de kids zo vast te leggen zoals ze werkelijk zijn. Niet geposeerd maar echt als het persoontje. Als fotograaf is dat echt een gave!

Super toffe foto’s!

De eerste keer in je leven schoolfoto’s ontvangen van je dochter, hoe trots kun je zijn! Ze zijn super leuk! Foto’s hadden beschadiging opgelopen met de post, hele nette oplossing mogen ontvangen. Hele goede service en kwaliteit, dus zeker een aanrader. Ze krijgen van ons 10 punten.

Fijne nazorg

Ik had de foto's besteld van de kinderen, maar vond mijn dochter er niet heel leuk opstaan. Toch maar genomen met dit commentaar erbij tijdens het afrekenen. Vervolgens krijg ik een email en gaan ze aan de slag om een leukere foto te zoeken en dat is gelukt.

superservice

ik kwam niet uit mijn bestelling en heb gebeld met het bedrijf. we zijn heel vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.

Mooie, spontane foto's

Wat een super leuke foto's van mijn kinderen. Heel spontaan, jullie hebben ze echt aan het lachen gemaakt!

Mooie heldere foto’s

Mooie en heldere foto’s, precies zoals ze zijn ❤️

Prachtige schoolfoto's

De fotograaf heeft kennelijk onze kids erg op hun gemak weten te stellen. Ze hebben een ontspannen en spontane houding. Had zeker niet beter gekund. We hebben dan ook een flink pakket aan digitale foto's afgenomen. Met onze vragen daarover zijn we ook goed geholpen door Nieuwe Schoolfoto. Overall zeer tevreden!

Mooie fotos en super service

De fotos zijn heel leuk geworden. Heel blij mee De service is ook uitstekend. Door mijn fout had ik de mail met de link naar de foto’s gedelete. Na een mailte al heel snel bericht terug met een nieuwe link. Heel blij mee

Geweldig mooie foto's

Wat hebben jullie weer mooie foto's van onze zonen gemaakt. Staan er weer goed op. En dat in de Coronatijd. Super blij dat jullie gewoon je werk hebben kunnen doen.

Nieuwe Schoolfoto is fijn om mee te werken

Ik heb schoolfoto's besteld van mijn kinderen. Helaas is het pakketje ergens verloren door PostNL en de overgrote drukte waarmee ze te maken hadden. Ik heb de klacht neergelegd bij schoolfoto en zij hebben dit op een fijne manier opgelost naar volle tevredenheid.

UITSTEKENDE SERVICE

snelle service, goeie kwaliteit maar bovenal super communicatie met de happy manager die keer op keer een lach op mijn gezicht weet te toveren.

Mooie foto's ook voor moeilijkere kinderen

Mijn zoon is absoluut niet makkelijk, vooral niet met stilzitten. En toch heb je prachtige foto's weten te maken! Erg mooi! Dankjewel.

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.