Leuke originele schoolfoto's met wat andere poses dan ze statisch als vroeger. Ook de klassenfoto's zijn heel origineel. Allemaal veel meer van deze tijd. Heel blij mee. Bestellen gaat ook heel eenvoudig, ook met meerdere kinderen.
Ha Nicole, Super tof jouw review! Statisch is zeker niet de bedoeling, super dat je ze zo leuk vindt! Wat een gezellig duo zie ik daar op de foto, top! :) Veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Willemijn
Heerlijk die foto's van je kleine. Ook leuke poses ( die mijn peuter echt niet zelf heeft bedacht ). Kortom ik ben heel erg blij met de foto's en hij later vast ook :)
Hoi Faa, Thanks voor jouw leuke review! Wat een vrolijke krullenbol zie ik daar ! :) Veel plezier van de foto's, en denk dat hij het zeker later leuk vindt om terug te zien! ;-) Vrolijke groetjes, Willemijn
Zeer tevreden en wat een mooie foto! Blije mama met zijn laatste basisschool foto !
Hoi Wendy, Dankjewel voor je toffe review! Blije wij met jou als klant! Super dat we zijn laatste basisschool foto mochten maken, hopelijk tot volgend jaar op de volgende stap ? ;-) Veel plezier ervan! Groetjes, Willemijn
Vooraf, tijdens en achteraf altijd goeie service. Fijne contacten, goeie hulp en leuke foto's. Op de dag zelf is het altijd leuk met de fotografen. Ze spelen leuk in op de kids.
Ha Kim, Dankjewel voor jouw leuke review! Super fijn dat je geholpen hebt op de fotodag, tof! Je hebt ons ook goed geholpen hoor! Veel plezier van de foto's , en hopelijk.. tot de nieuwe schoolfoto! ;-) Vrolijke groetjes, Willemijn
Foto’s zijn prachtig en een snelle service!
Hoi Marco, Wat tof jouw reactie, wat een vrolijke man zie ik daar op de foto! Veel plezier van de foto's! Geef ze een mooi plekje :) Vrolijke groetjes, Willemijn
Snelle service, mooie prijzen en prachtige foto's
Ha Jelena, Toffe reactie, super berichtje en leuke koppies! :D Thanks voor je review! Veel plezier ervan ! Vrolijke groetjes, Willemijn
Zeer mooie foto's en een top service.
Hoi Roy, En een TOP reactie van jou ! Veel plezier van de foto's ! :) Vrolijke groetjes, Willemijn
Erg blij met de mooie foto's. En dat voor schoolfoto's die normaal erg duf en saai zijn.. Zelfs mijn dochter die nooit met de tanden bloot lacht. Staat er open hartig en lachend met tanden bloot op.. erg blij mee!
Ha Nicole, Wat leuk jouw reactie, dankjewel! Tof dat je er zo blij mee bent :D Zie dat ze er inderdaad vrolijk op staat, leuk! :) Veel plezier van de kiekjes! Vrolijke groetjes, Willemijn
Al 2 jaar lang slechte foto's bij een ander. Waardoor ik zelf maar naar een fotograaf ben gestapt en daardoor leuke foto's had. Dat was dit jaar niet nodig. Super leuke en scherpe foto's. Vooral hoe ze het met de klassenfoto's hebben gedaan ben ik zeer tevreden over.
Hoi Marleen, Wauw, wat een top recensie van jou! :) Tof dat je ze zo leuk vindt! Heel veel plezier ervan ! Vrolijke groetjes, Willemijn
Erg leuke foto’s van onze dochter dit keer. Voorheen gebruikte school een andere fotograaf en daar voelde ze zich nooit op haar gemak. Ook de groepsfoto vonden wij erg leuk.
Ha Daan, Wat tof jouw reactie, thanks! :) Wat super dat ze zich op haar gemak heeft gevoeld, ze staat er stralend op zie ik ! Veel plezier van de foto's ! :) Vrolijke groetjes , Willemijn
Wat een vreselijke foto’s heb ik ontvangen van mijn kinderen. Fototechnisch en belichting helemaal niet mooi en daarnaast duidelijk te zien dat er weinig moeite gedaan is voor een leuke foto. De foto van de kinderen samen was zo ‘gezellig’ dat ze zowat 3m uit elkaar zitten zowat.
Ha Esmee, Dankjewel voor jouw reactie ! Vervelend dat de foto anders is geworden dan je had gehoopt! Had je al proberen te bereiken maar kreeg je nog niet te pakken! We proberen altijd iedereen te laten lachen en de tijd te nemen voor alle kids! Jammer dat dat niet is gelukt! Ik kijk graag met je mee, zou je ons een mailtje willen sturen of [email protected]? Wellicht kunnen we jou nog blij maken met een alternatieve foto:) Vrolijke groetjes Willemijn
Ondanks het stevige verpakkingsmateriaal was onze foto helaas beschadigd. Na dit te hebben aangegeven via de chatfunctie op de website kreeg ik direct een nieuwe foto toegestuurd, heel erg fijn!
Ha Suze, Dankjewel voor jouw toffe review! :) Is natuurlijk wel de bedoeling dat jij de foto's tip top ontvangt! Fijn dat ze dit keer goed aan zijn gekomen :) Veel plezier van de foto's ! Vrolijke groetjes, Willemijn
Ons zoontje staat er Fantastisch op. En de bestelling was er al na twee dagen! In de mail kregen we nog een leuke persoonlijke reactie op onze bestelling. Super!
Hoi Marijke, Thanks voor jouw leuke reactie! Wij worden zelf ook heel blij van dit heerlijk vrolijk mannetje! :-) Geniet van deze top plaatjes! Blije groet, Annelies
ik vind de foto's echt heel leuk hoor maar ik moeder van 4 kinderen vind de prijzen wel wat aan de hoge kant. Het goedkoopste pakket is dus 24,95 wat voor mij dus x 4 is dan kom ik al aan de 100 euro en dan zou het natuurlijk ook leuk zijn om de broer zussen foto te nemen ik zit nu op totaal 139,95 dat vind ik toch een aardig bedrag voor wat foto's. Misschien een idee om korting te geven voor als er meerdere pakketten gekocht worden of korting op een broer zussen foto want dit is voor mij bijna niet meer te betalen.
Ha Sabrine, Dankje voor jouw recensie! Wist je dat ons goedkoopste pakket 12,49 is, en je al losse foto's kunt bestellen voor 3,99? :) Voor grote gezinnen rekenen wij vaak ook een leuke korting om jou tegemoet te komen, als je dat alsnog leuk lijkt neem dan vooral even contact op! Fijne dag! Vrolijke groetjes, Willemijn
handige website!! Niet te duur en meerdere opties mogelijk. Je zit niet vast aan 1 pakket
Ha Belinda, Top reactie! High five voor jou! :-D Geniet van de foto's! Vrolijke groet, Annelies
Hele mooie foto's en ook de levering is super! Snel binnen. We zijn ontzettend blij met de allereerste schoolfoto van onze dochter.
Ha Hester, Wij worden blij van jouw reactie! :-) Super! Die allereerste schoolfoto mag je natuurlijk niet missen! Geniet van deze prachtplaatjes! :-) Vrolijke groetjes, Annelies
Eerste schoolfoto van mijn zoontje gehad en wat een mooie foto’s hebben ze geschoten. Heel erg tevreden!
Hoi M.A., Wat leuk dat wij de eer hadden de eerste schoolfoto's van jouw zoontje te hebben mogen schieten! De schattigheid spat ervan af! Die foto's wíl je hebben! :-) Het begin van een mooie reeks Nieuwe Schoolfoto's! Yes! Geniet ervan! Blije groet, Annelies
Er mooie foto's, waar we erg blij mee zijn!
Ha M., En terecht mag jij blij zijn! Wij zijn stiekem ook nog eens heel erg fan van dino's! *winkwink* Geniet van deze prachtplaatjes! Vrolijke groetjes, Annelies
Eerste schoolfoto. Goede kwaliteit!! Super goed gemaakt. Ben benieuwd naar de rest van de foto’s!
Hi G., Yes! Dat is een mooi begin van een grote collectie! :-D Wij kijken uit naar nog vele Nieuwe Schoolfoto's! :-) Geniet van de kiekjes! Blije groet, Annelies
Ook dit jaar was ik weer erg blij met de foto’s. Vooral op de foto’s van mijn kinderen samen, zie ik de juiste lachjes en blik in hun ogen, precies zoals ze zijn. Weer een super kado voor onszelf en de oma’s & opa’s. Bedankt!
Ha Anoniem, Jouw reactie maakt ons ook héél blij! Zo zien we het graag; de kids heerlijk als zichzelf! De opa's en oma's zullen vast en zeker trots zijn op deze prachtplaatjes! Geef je ze een knuffel van ons? :-) Vrolijke groetjes, Annelies
Deze dag heb ik als hulpouder geholpen en het liep geweldig en snel. De hele setting zorgde ervoor dat de kinderen ontspannen waren. De klassenfoto met de kubus waren een echte aanrader en zorgde voor een heel leuke en ontspannende sfeer. De foto's zijn prachtig helder en goed belicht. Ik heb zelf alle foto's die gemaakt zijn van mijn zoon die dag besteld.
Haaa Agnes, Dank voor jouw leuke reactie! Super tof dat jij ons geholpen hebt op de fotodag! Maakt ons heel blij! Jeeej! :-) :-) Wat tof ook om jou samen met jouw zoon te zien shinen op de foto's! Top bestelling! High five voor jou! Tot de volgende Nieuwe Schoolfoto, Agnes! :-) Vrolijke groetjes, Annelies
Mijn dochter was helaas afwezig toen de fotograaf van Nieuwe Schoolfoto op haar school was. Nieuwe Schoolfoto had een terugkom dag georganiseerd zodat zij alsnog op de foto kon. Super fijn! Mijn dochter en ik werden warm ontvangen en de lieve fotograaf nam alle tijd om de foto’s te maken. Na 7 werkdagen waren de foto’s al klaar! Heel erg bedankt!
Hi Faye, Super tof dat jullie ons kwamen bezoeken in Utrecht! Die leuke vrolijke plaatjes van dit jaar mochten natuurlijk niet ontbreken in die mooie reeks aan schoolfoto's! :-) Geniet van de plaatjes en hopelijk tot snel! :-) Blije groet, Annelies
De foto's zijn erg mooi geschoten en de klassenfoto is heel origineel gedaan. Ook sulerhandig dat er vooraf paketten zijn samengesteld. Zo was uitkiezen en bestellen erg makkelijk en ging supersnel. Bedankt voor alles.
Hai Derya, Jij bedankt voor jouw top bestelling! Maak je ons ook nog eens super blij met vijf sterren! High five voor jou! :-D Hopelijk tot snel bij de volgende Nieuwe Schoolfoto! :-) Blije groet, Annelies
Wel wat duurder maar snel opgestuurd evens een keer wat anders en dat vind ik erg tof!
Hi Els, Wij houden zeker wel van een frisse wind! Die heerlijk speelse en spontane framefoto's mogen natuurlijk niet ontbreken! Geniet van de kiekjes! Vrolijke groet, Annelies
Vanwege Corona mocht ik niet mee maar het resultaat is fantastisch!
Hoi Laura, Corona maakt het ons niet makkelijk in deze tijden. Maar wij blijven gaan voor het beste resultaat! Super dat we jouw zoontje goed hebben weten te 'vangen'! ;-) Veel plezier met de plaatjes! Blije groet, Annelies
Steenovenweg 3
3532 AE Utrecht
Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.