Prachtig

Een prachtige schoolfoto van onze achterkleindochter, geweldig. Wat mooi is , dat je een keuze kan bepalen qua achtergrond kleur.

Super chattige fotos

Op het kinderdagverblijf zijn foto’s gemaakt van de kids. Ze kijken allemaal in de camera en lachen als lieve engeltjes. Heel knap hoe ze dat voor elkaar krijgen! Zeer leuke foto’s !

Mooie foto’s en erg behulpzaam!

Ik was het kaartje met de code kwijt, maar ze hebben me superfijn geholpen en zo kon ik alsnog driekwart jaar later de schoolfoto’s bestellen!

De fotograaf was super leuk met de kinderen en nam ook echt de tijd voor ze. Daardoor verliep alles snel en soepel

Supergoede service en mooie foto's.

De foto's waren mooi, ondanks dat onze kleuter het mega spannend vond. Maar ik ben daarnaast erg tevreden over de service. Snelle antwoorden op mijn vragen, en net een stapje extra zetten om een hele toffe foto met onze zoon en zijn beste vriendjes te krijgen. Een super leuke herinnering aan zijn eerste schooljaar!

Inderdaad de nieuwe schoolfoto

Super verrast door de school foto's! Naast dat je bij de individuele foto de foto nog verder kan personaliseren met een ander achtergrondje, was ik meest verrast door de klassen foto! Super leuk gedaan Was het AI of is er echt een blokkenopstelling gebouwd op school? Niet dat het echt uitmaakt want resultaat mag er zijn

Wow!

Wat een prachtige en originele schoolfoto’s. Ik kreeg als hulpouder een kortingskaart. Super blij mee.

Super service

Mooie foto's! Alle drie de stets digitaal besteld. Goed geholpen bij één foto met zoeken naar alternatief. Jammer genoeg geen korting als je alles digitaal besteld; dan erg duur.

Fantastische foto's!

Nu al een aantal jaartjes fan van de foto's die gemaakt worden op de KDV van mijn zoontje. Elk jaar worden wij weer verrast. Super veel mogelijkheden qua bestelling en je kan er zelf nog een leuke touch aan geven door verschillende fotokaders te gebruiken. Kortom; fantastisch!

Stelt de kids zeer op hun gemak en maakt hele mooie foto's! Ben zeer tevreden! Heel erg bedankt.

Superleuk om te bestellen!

Leuke opties om je foto's nog leuker te maken. Het komt snel binnen!

6 juni is onze dochter gestart op de peuterspeelzaal, 11 juni kwam de schoolfotograaf. Super spannend natuurlijk, maar wij hebben 2 onwijs mooie foto's! Gelijk besteld.. kan niet wachten tot ze binnen zijn.

Geweldige foto's

Hele mooie foto's van onze kids gekregen. Naast 'pasfoto's' of portretten van het gezicht ook nog leuke foto's met speelgoed erbij en met broer en zus samen. Bestellen ging heel eenvoudig en fijn dat de foto codes samengevoegd kunnen worden in 1 bestelling. Dik tevreden!!

Hele mooie en professionele schoolfoto's

De foto's zijn professioneel gemaakt, mooie schoolfoto's van ons zoontje. En de foto's zijn makkelijk via een link te bestellen met keuzes uit meerdere opties en eventueel extra te bestellen voor familieleden. En de prijs valt mee dus top!!

Prachtige foto’s

Wij zijn heel blij met de gemaakte foto’s .Bedankt hiervoor ! Onze jongen staat er prachtig op .

Super leuke foto's

Na een jaar van wat minder leuke schoolfoto's ( vreemde poses) toch fijn om de basisschool af te sluiten met een schoolfoto gewoon zoals hij is. Fijne manier van bestellen en leuke keuzes!

Snel en accuraat

Als boven

Super leuke foto's

De foto's van mijn dochter zijn echt heel erg leuk geworden. Dankjewel voor de mooie pose.

Mooie foto's

Mooie en originele foto's. Super leuk dat je zelf een achtergrond kan kiezen en als kers op de taart een snelle levering!

Prettige service, goede fotograaf die leuk omgaat met de kinderen en een mooi resultaat.

fantastisch

hele mooie en betaalbare foto's erg blij mee.

Onwijs leuke fotos!

Onwijs leuke fotos! En bestellen was makkelijk en snel:)

Fijne fotograaf op locatie, Leuke ideeën , top resultaat

Zeer tevreden over de foto’s. Prijs/kwaliteit goed. Geduldig met de kids. Zeker aanrader!

Supper!

Zeer goed gemaakte nette stoere foto's!

Mooie fotos

Leuk dat je zelf de achtergrondkleur kan wijzigen

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.