Mijn meiden hebben er nog nooit zo leuk op gestaan. Oprechte glimlachen. Super blij mee!
Ha Diana, Dankjewel voor je reactie, wat tof ! Zijn twee vrolijke dames zo te zien ! Veel plezier ervan ! Groetjes, Willemijn
Wederom weer super toffe schoolfoto’s van onze dochter ontvangen. Geen standaard foto’s maar gewoon lekker van deze tijd!
Ha Christel, En wat een fantastische reactie van jou! :-) Veel plezier ervan! Vrolijke groetjes, Willemijn
Het is altijd een verrassing hoe de kids op de schoolfoto's zullen staan. Toen ik ze binnen kreeg kwam er gelijk een lach op m'n gezicht! Ze staan er alle 3 echt précies zo op zoals ze zijn! Super bedankt!
Ha Joyce, Dankjewel voor jouw toffe reactie! Daar doen we het voor ! :-D Vrolijke jongens zo te zien! Veel plezier van de foto's! Vrolijke groetjes, Willemijn
In al die jaren dat ik schoolgaande kinderen heb zijn dit de meest geweldige schoolfoto,s. Mijn kinderen staan erop precies zoals ik hun graag zie. Met gezichtuitdrukkingen en een lach die je zo herkent en hun eigen zijn.Dat wil je terug zien op een foto.De kleuren en de kwaliteit van de foto,s zijn ook mooi.Toen ik Willemijn benaderde of ik een pdf van een foto kon krijgen ,omdat ik voor Oma die thuis zat in tijd van Corona een Diamond painting project cadeau wilde doen van een foto van haar kleinzonen werd ik meer dan geholpen alleen. Super bedankt !
Ha Bernadette, Wat een super toffe recensie van jou! Super dat je zo blij bent met de diamond painting, heel veel geef plezier! :-D En geef oma een knuffel van ons ! :-) Vrolijke groetjes, Willemijn
Ik laat nog 1 waardering ster open, omdat ik de foto’s nog niet binnen heb.. maar ik ga er eigenlijk wel vanuit dat het resultaat een score 10 gaat waarmaken. Wat een leuk eindresultaat. In al die jaren heb ik mijn zoon nog nooit zo stralend op een schoolfoto gehad. Ben er heel erg blij mee!!
Ha Daniele, Dankjewel voor jouw reactie! :-) Hij staat er super goed op zie ik! Veel plezier van de foto's en hopelijk zijn ze snel een 10 waard! :-D Vrolijke groetjes, Willemijn
'Mam, we hebben de schoolfoto's'! De tasjes van de kids gaan open...'Wauw, wat een mooie foto van jullie!' Normaal komt het er niet van maar dit keer meteen de site bezocht en eenvoudig besteld. Foto's met een witte achtergrond, heel blij mee. En ook nog eens betaalbaar!
Ha Carolien, Yess zo leuk jouw reactie! :-D Wat tof dat je er zo blij mee bent, en met de witte achtergrond ;-) Veel plezier van de foto! Vrolijke groetjes, Willemijn
Ons zoontje ging bij de kinderopvang voor het eerst op de foto en dat zijn leuke foto's geworden zeg! Natuurlijk wat foto's besteld! Daarna waren we de inlogcode kwijt, maar via de chat werd ik goed geholpen. Ik wilde nog een foto bestellen. Wat een top service!
Ha Mirte, Wat super leuk dat we zijn eerste schoolfoto's mochten maken! :-D Veel plezier van de foto's ! Vrolijke groetjes, Willemijn
Ik had een vraag over de bestelling van de schoolfoto's van mijn dochtertje en werd super vriendelijk te woord gestaan en mijn vraag werd direct voor mij opgelost! Super behulpzame medewerker en net even dat beetje extra voor de klant! Wederom ook weer hele leuke foto's geworden!
Ha Dionne, Super fijn je gesproken te hebben gisteren! :-) Tof dat je ze zo leuk vind! :-D Veel plezier van de foto's ! Vrolijke groetjes, WIllemijn
Deze school foto's springen er uit. De compositie, het licht alles er aan klopt. Daarnaast is het heel goed gelukt om die mooie lach te laten stralen! En niet te vergeten de grote creativiteit van de klassen foto. Een opstelling die ik nog niet eerder gezien heb bij een school fotograaf. En een beeld bewerker die weet wat ie doet. Kortom ontzettend blij met de mooie unieke beelden van onze zoon, dank jullie wel!
Hoi Dieuwke, Wat een super leuke recensie van jou! :-) Een mooie lach heeft ' ie zeker! Worden we blij van ! :-D Veel plezier van de foto's ! Vrolijke groetjes, Willemijn
Hele mooie knappe fotos! Heel erg blij mee en qua prijs vind ik het ook nog eens betaalbaar!
Ha Jennifer, Wat tof jouw reactie! Knappe foto's van hele knappe kids! ;-) Veel plezier ervan! Vrolijke groetjes, Willemijn
Vorige jaar hadden wij ook mooi schoolfotos gekregen...en deze jaar ook. Ben echt blij mee
Ha Uzma, Super leuk jouw reactie, top dat je er zo blij mee bent! Geef ze een mooi plekje! :-) Vrolijke groetjes, Willemijn
Wauw, wat een ontzettende mooie foto's. De school heeft een goede keuze gemaakt om jullie de foto's te laten maken. Super blij mee. Bedankt.
Ha Cindy, Dankjewel voor jouw toffe reactie! Wij hebben een super dag gehad, hopelijk de kids ook :-D Veel plezier van de foto's ! Vrolijke groetjes, Willemijn
Ik zag dat de school foto's opgestuurd waren maar dacht dat ze niet in huis waren. Mail nagecheckt nou ze moesten er zijn maar ik had niets. Gemaild en kreeg dezelfde nog antwoord kan gebeuren we sturen ze opnieuw. Super service. Maar wat bleek ik vertelde dit aan mijn man, lagen ze al in de kast ongeopend aaaaahh. Dit gemaild naar nieuwe schoolfoto met de melding dat ze me een nieuwe factuur konden sturen, want ze waren er wel. Dat was niet nodig. Echt onwijs bedankt. Top service!!! Maar voortaan eerst goed checken!
Ha Iris, Dankjewel voor jouw toffe reactie! Dankjewel voor jouw eerlijke mail, kan gebeuren! ;-) Geef de foto's een mooi plekje! :-D Vrolijke groetjes, Willemijn
Supermooie foto van mijn zoon! Mijn dochter riep: "dat is geen schoolfoto, maar een modellenfoto!"
Ha Jane, Super tof jouw leuke reactie! :-D Zeker een model in de dop ;-) Fijne dag! Vrolijke groetjes, Willemijn
Vorig jaar en dit jaar al foto's van school via jullie. Vorig jaar vond onze zoon het nog super spannend ondanks dat wist de fotografe er een mooie foto van te maken. Dit jaar zijn ze helemaal gaaf. Erg blij mee
Ha Daisy, Super leuk jouw reactie! :-) Tof dat hij het toch niet zo spannend vond ;-) Vrolijke groetjes Willemijn
Bedankt voor de prachtige foto’s! Eindelijk na jaren lang nu een goede keuze door de school voor schoolfotografie ! Deze jaar heb ik met alle plezier de foto’s besteld! Erg professioneel werk! Zeker zeker een aanrader voor iedereen die leuke momenten wil vastzetten in de foto’s .
Ha Mery, Wat super leuk jouw reactie! :-) Fijn dat je er blij mee bent! Veel plezier van de foto's ! Vrolijke groetjes, Willemijn
Dames fotograven warren toppers!
Ha Martha, Dankjewel voor je leuke reactie! Wij vonden het ook een super dag op het Solidoe! Veel plezier met de foto's :-D Vrolijke groetjes, Willemijn
Na 4 jaar steeds een andere fotostudio te hebben geprobeerd is er dit jaar gekozen voor Nieuwe Schoolfoto en het verschil is duidelijk te zien. De pose is natuurlijk en niet geforceerd en kleur van de foto's is mooi. De groepsfoto is stoer en de prijzen zijn betaalbaar!
Ha Renate, Wauw wat een toffe recensie! :-D Worden we blij van ! Super dat je er zo blij mee bent, veel plezier van de foto's ! Fijne dag :) Vrolijke groetjes, Willemijn
Hele snelle levering van kwalitatief hele mooie foto's. Door een systeem fout zat er een fout in de bestelling, ik heb contact opgenomen met de klantenservice. Door Annelies boven verwachting vriendelijk geholpen en een extra cadeautje ontvangen als compensatie.
Ha Miranda, Super leuk jouw enthousiaste reactie ! Fijn dat je contact met ons opgenomen hebt ! Veel plezier van de foto's :-D Vrolijke groetjes, Willemijn ( en extra groetjes van Annelies )
Bestelde producten snel besteld en verzonden. Ook de na bestelling snel binnen en goede service gehad. Vriendelijke service.
Ha Sabrina, Dankjewel voor jouw leuke reactie! Heel veel plezier van de foto's ! Vrolijke groetjes, Willemijn :-)
Super gave schoolfoto's zijn het geworden! Altijd dik tevreden, bedankt! en wat ook leuk is dat het niet elk jaar dezelfde foto's zijn dat vind ik echt een plus punt!! En snelle en fijne service top ga zo door!
Ha Desiree, Super leuk jouw reactie. En ieder jaar andere foto's , daar gaan we zeker voor! :-) Veel plezier van de foto's ! :-) Fijne dag! Groetjes, Willemijn
In deze tijden toch de kinderen leuk op de foto gezet!
Ha Chantal, Super tof jouw reactie! Gelukkig hebben we toch nog foto's van jullie mogen maken in deze bijzondere tijden! :-) Vrolijke groetjes, Willemijn
Wat een leuke foto's zijn het geworden. Onze dochter staat er mooi op maar ook de klassenfoto is erg leuk en spontaan. Ben er blij! Bestellen ging ook erg makkelijk, met leuke prijzen.
Omdat het niet geheel duidelijk was voor mij bij het bestellen van de foto's van mijn kleinzoon. Is het ook mogelijk om de foto's ook te downloaden. Nu had mijn vrouw juist gisteren de foto's binnen gekregen per post. Ik heb gelijk contact gezocht met de firma en kreeg medewerker Willemijn. Ik heb mijn verhaal toen uitgelegd en zij toonde gelijk begrip om mij verder te helpen. Kreeg ik net een erg fijn berichtje van de firma dat ik de foto's als nog mocht downloaden... Jongens wat is dat toch geweldig en dat in deze tijd waar alles erg moeilijk is. Daarom wil ik hierbij de Firma Nieuwe schoolfoto, maar in het bijzonder Willemijn, heel erg bedanken want zij doen met dit gebaar, mij er een heel groot plezier. Verder wens ik iedereen een fijn weekend en gezondheid toe in de komende tijd.
Ha Jos! Super leuk jouw reactie :-D Fijn dat we jou blij konden maken met de downloads van je kleinkind, veel plezier ervan! Vrolijke groetjes, Willemijn
Onze eerste schoolfoto's en wat zijn ze prachtig geworden! Spontaan en lief is ons zoontje op de foto gezet. Zo blij met het eindresultaat! De foto's hangen prachtig bij ons in de hal en trots laat hij ze aan iedereen zien die binnen komt haha. En een snelle en top service. BEDANKT!
Ha Laura, Wat tof dat we jullie eerste schoolfoto's mochten maken! Fijn dat je ze zo leuk vind :-D Super leuk dat je ze opgehangen hebt, veel plezier nog ervan! Vrolijke groetjes, Willemijn
Steenovenweg 3
3532 AE Utrecht
Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.