Snelle service en briljante oplossing na foutje van klant

Ik had pasfoto's nodig, omdat ik een heel stapeltje vriendinnenboekjes van mijn dochter had liggen. Op het moment dat ik de code van 'Nieuwe schoolfoto' had ontvangen, ben ik meteen naar de site gegaan en heb ik in alle haast de foto's besteld. Ik had een behoorlijk groot pakket en ging er vanuit dat alles erbij hoorde. Al de volgende dag had ik de foto's binnen, maar daar zaten dus niet de pasfoto's bij. Dit bleek een fout van mezelf te zijn. Ik had een duur pakket gekozen, maar het pakket zonder de pasfoto's. Mooi stom. Ik vond dit ietwat frustrerend en nam contact met ze op en vervolgens krijg ik een blij mailtje dat ik een setje pasfoto's opgestuurd krijg. Gratis. Daar word je blij van als klant :-)

Fijne communicatie

Mijn drie kinderen zijn al een aantal keer op de foto vastgelegd door Nieuwe Schoolfoto en over het algemeen ben ik zeer tevreden. De levertijd is kort en er zit bijna altijd wel een foto bij die leuk is. Alleen die opstellingen en verschillende houdingen hoeven van mij niet zo; ik zie dat mijn kinderen daar niet spontaner van worden ;-) Het oogt wat gemaakt. Over de foto van mijn zoon was ik deze keer niet tevreden, maar na contact met Nieuwe Schoolfoto konden we een uitsnede maken van een foto waar hij met zijn broer en zus opstond en waarop hij wél zichzelf leek. Van deze uitsnede heb ik uiteindelijk een leuke pasfoto gemaakt. De mensen achter Nieuwe Schoolfoto zijn heel communicatief en meedenkend; een compliment waard!

Slechte foto’s

Mijn dochter verder een best leuke foto, maar ze heeft van die oplichtende ogen. Ik vind dat je dit als fotograaf had moeten zien en een nieuwe foto had moeten nemen. De rest van de foto’s valt me ook tegen. De meiden lachen niet. In het digitale tijdperk had hier wel wat beter naar gekeken kunnen worden. Een foto overnemen is zo gepiept

Niet altijd leuk

De klassenfoto in dozen vond ik erg leuk bedacht. De individuele foto's vind ik echter elk jaar weer tegenvallen. Op het kdv stond mijn kind altijd geweldig op de foto's, maar sinds ze op de basisschool door dit bedrijf wordt gefotografeerd vind ik ze niet meer zo leuk. Vaak erg 'gemaakt'. Ook jammer dat je pas 4 weken na het fotomoment de kaart krijgt waarmee je de foto's kan zien. Op het dagverblijf konden we altijd dezelfde dag al previews bekijken, dus dat moet toch sneller kunnen? ‐‐-------------------- Naar aanleiding van deze review heel fijn contact gehad, complimenten hiervoor. Dit verandert echter niks aan mijn mening. Wel kreeg ik uitleg over waarom het zo lang duurt, dit heeft met de school en privacy te maken.

Fantastische foto’s

Voor het tweede jaar prachtige, stralende foto’s van onze dochter! Heel fijn een portretfoto, maar ook een informelere! Foto’s na bestelling binnen een dag binnen!

Mijn dochter straalt helemaal

Wat een leuke profielfoto hebben jullie van mijn dochter gemaakt, ze straalt helemaal op deze foto!

Hele mooie foto’s. Mijn kind staat er van zijn mooiste kant op!!! Prima fotograaf!! Bestel procedure is erg makkelijk. En de prijs is prima!!

Originele foto’s voor een goede prijs!

Heb net de schoolfoto’s van mijn dochter besteld. Onwijs leuke klassenfoto en individuele foto’s. Ook mooie aanbieding bij pakket foto’s.

Uiterst vriendelijk en behulpzaam

Ik wil hierbij Annelies heel hartelijk bedanken voor haar lieve onverwachte verassing die ik van haar thuisgestuurd kreeg na een telefonisch gesprek afgelopen zomer. Ik zat in een moeilijke tijd en belde eigenlijk voor een klassenfoto die ik miste in de collectie van mijn kinderen. Om de collectie van alle jaren compleet te hebben betekende op dat moment heel veel voor mij. Helaas was ik te laat en wegens privacywetregelgeving was de foto al uit het systeem en kon Annelies mijn niet helpen. Annelies was zeer begripvol, empathisch, vriendelijk en behulpzaam. Ondanks dat ze me helaas niet kon helpen, heeft ze wel meegedacht hoe ik er anders aan kon komen (via school) en dat is uiteindelijk tot mijn grote vreugde gelukt. Wegens omstandigheden ben ik erg laat met mijn bericht (Ik hoop dat ze zich het gesprek nog kan herrineren) Normaal heel erg bedankt, Annelies voor je hulp en onverwachte verassing die mij echt ontroerd had. Annelies je bent een topmens. Waren er maar meer mensen zoals jij. Vriendelijk groet Khalissa.

proffesioneel

Heel mooi & professioneel school foto's van mijn dochter van 4jaar, dankjulliewel!

Goede klantenservice

Onlangs een bestelling gedaan, waarbij ik wat aspecten op de website/in het bestelproces onduidelijk vond. De klantenservice reageerde snel en vriendelijk en bood een passende oplossing. Gelukkig werd er echt iets gedaan met mijn probleem en hopelijk wordt mijn tip verwerkt in een structurele aanpassing op de site.

Rare individuele foto's gemaakt

Kinderen kijken natuurlijk af en toe gemaakt in de camera, maar zeker omdat het allemaal digitaal is, lijkt het me best mogelijk om dan een paar foto's te schieten en dan een mooie te selecteren. Over de service achteraf is niks te zeggen, die is goed. Er is van alles aan gedaan om dit op te lossen, door nieuwe school foto, maar er was simpelweg geen mooie foto gemaakt. Naar mijn mening nog steeds de taak van een goede fotograaf om door de gekke bekken van kinderen heen te prikken. Hopen op betere foto’s volgend jaar.

Origineel!

Dit jaar kon er natuurlijk geen klassenfoto genomen worden. Daar was een geweldig originele oplossing voor bedacht, wat een leuk idee. Op deze manier toch alle klasgenootjes op één foto! Zelfs mijn zoon (gr.6) was enorm enthousiast.

Super leuke en mooie foto's

Het zijn super leuke en mooie spontane foto's

Erg leuke foto’s

De foto’s zijn erg goed gelukt. Echt mooie foto’s. Wat het nog leuker maakt is dat het anders is dan anders, kinderen die liggend of samen in een soort stelling foto’s maakt. Ik ben er heel blij met de foto’s. Echt top dank je wel daarvoor.

Wat een prachtige schoolfoto's maken ze hier, ik was aangenaam verrast! Zeer tevreden over de service en het gemak van bestellen ook.

Mijn digitale foto's gewoon verwijderd

Mooie foto's gemaakt. Veel betaald. Inloglinks in de mail. Ik heb altijd gedacht de bestanden staan veilig in de mail. Maar blijkbaar worden die naar 6 maanden verwijderd. Ze claimen dat het staat vermeld. Maar in mijn mail, besteloverzicht nergens te vinden. Niets van een reminder om de bestanden op te slaan. Heb ruim 35 euro moeten betalen.

niets ontvangen

Op 17.11.2019 foto's besteld en betaald. Nu (05.03.2020) nog niets ontvangen. Na telefonisch contact zijn de foto's opgestuurd.

Super leuke foto’s

Het was moeilijk kiezen tussen alle leuke foto’s. Vooral door de afwisseling van decor en poses. De kinderen stonden op de foto zoals ze echt zijn!

Hele leuke fotos

Mijn zoon staat stralend op de foto's. Ze zijn erg mooi en puur geworden.

Onvoldoende

Wat een slechte foto. Mijn kind zit van knie tot enkels onder de modder (vlekken) en daar voluit mee in beeld. Niet alleen de foto van hem alleen, maar ook vol in beeld op de klassenfoto. Misschien iets beter kijken voordat er een foto wordt gemaakt? En dan misschien niet zittend op een kistje, zoals de rest, maar op de knieën op de grond? Lijkt me toch dat daar oog voor moet zijn als je iets wilt verkopen.

Waanzinnige foto's

De foto's die jullie van mijn zoon hebben gemaakt zijn echt prachtig. Het verbaast me hoe jullie dat toch allemaal doen. Het ventje zit nooit stil, maar toch hebben jullie het voor elkaar gekregen en lachend ook. Dat gezeik over dat de foto's te duur zijn... is grote onzin. Mensen beseffen niet dat het een eindje rijden is en dat apparatuur en tijd ook wel iets mag kosten. Dus ja bij deze mijn complimenten en zeker zo door gaan.

Duur en weinig inspirerende foto's

Dit was mijn eerste ervaring met deze schoolfotograaf en ik vond het erg duur! Daarnaast vond ik niet dat mijn kinderen erg leuk waren gefotografeerd. Geen aanbeveling.

Slecht en duur

Afgelopen week de kaarten gekregen van onze kinderen. Heel erg teleurgesteld in de kwaliteit van de foto's, zeker als je bedenkt wat je er voor moet betalen. Wij gaan dan ook niks bestellen.

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.