Ik had pasfoto's nodig, omdat ik een heel stapeltje vriendinnenboekjes van mijn dochter had liggen. Op het moment dat ik de code van 'Nieuwe schoolfoto' had ontvangen, ben ik meteen naar de site gegaan en heb ik in alle haast de foto's besteld. Ik had een behoorlijk groot pakket en ging er vanuit dat alles erbij hoorde. Al de volgende dag had ik de foto's binnen, maar daar zaten dus niet de pasfoto's bij. Dit bleek een fout van mezelf te zijn. Ik had een duur pakket gekozen, maar het pakket zonder de pasfoto's. Mooi stom. Ik vond dit ietwat frustrerend en nam contact met ze op en vervolgens krijg ik een blij mailtje dat ik een setje pasfoto's opgestuurd krijg. Gratis. Daar word je blij van als klant :-)
Ha Hilde, Pasfoto's voor vriendinnenboekjes zijn natuurlijk wel belangrijk :-D Tof dat je er zo blij mee bent! :-) Veel plezier met de foto's ! Vrolijke groetjes, Willemijn
Mijn drie kinderen zijn al een aantal keer op de foto vastgelegd door Nieuwe Schoolfoto en over het algemeen ben ik zeer tevreden. De levertijd is kort en er zit bijna altijd wel een foto bij die leuk is. Alleen die opstellingen en verschillende houdingen hoeven van mij niet zo; ik zie dat mijn kinderen daar niet spontaner van worden ;-) Het oogt wat gemaakt. Over de foto van mijn zoon was ik deze keer niet tevreden, maar na contact met Nieuwe Schoolfoto konden we een uitsnede maken van een foto waar hij met zijn broer en zus opstond en waarop hij wél zichzelf leek. Van deze uitsnede heb ik uiteindelijk een leuke pasfoto gemaakt. De mensen achter Nieuwe Schoolfoto zijn heel communicatief en meedenkend; een compliment waard!
Ha Hanna, Wat super leuk jouw reactie! Wat fijn dat je contact hebt opgenomen en we samen toch een passende oplossing hebben kunnen vinden ! Veel plezier met de foto's! :-D Vrolijke groetjes, Willemijn
Mijn dochter verder een best leuke foto, maar ze heeft van die oplichtende ogen. Ik vind dat je dit als fotograaf had moeten zien en een nieuwe foto had moeten nemen. De rest van de foto’s valt me ook tegen. De meiden lachen niet. In het digitale tijdperk had hier wel wat beter naar gekeken kunnen worden. Een foto overnemen is zo gepiept
Ha Rebecca, Super jammer dat de foto's anders zijn geworden dan verwacht! Fijn even mail contact te hebben gehad ! Gelukkig hebben we nog alternatieve foto's voor je kunnen vinden en de foto aan kunnen passen :-) We maken vaak meerdere foto's, dus dat is inderdaad mogelijk in het digitale tijdperk, gelukkig maar ! :-D Vrolijke groetjes, Willemijn
De klassenfoto in dozen vond ik erg leuk bedacht. De individuele foto's vind ik echter elk jaar weer tegenvallen. Op het kdv stond mijn kind altijd geweldig op de foto's, maar sinds ze op de basisschool door dit bedrijf wordt gefotografeerd vind ik ze niet meer zo leuk. Vaak erg 'gemaakt'. Ook jammer dat je pas 4 weken na het fotomoment de kaart krijgt waarmee je de foto's kan zien. Op het dagverblijf konden we altijd dezelfde dag al previews bekijken, dus dat moet toch sneller kunnen? ‐‐-------------------- Naar aanleiding van deze review heel fijn contact gehad, complimenten hiervoor. Dit verandert echter niks aan mijn mening. Wel kreeg ik uitleg over waarom het zo lang duurt, dit heeft met de school en privacy te maken.
Ha Marjon, Dankjewel voor je reactie en fijn dat we even contact hebben gehad! We proberen altijd bij iedereen de tijd te nemen en leuke foto's te maken, jammer dat dat dit keer niet is gelukt! De tijd is inderdaad nodig om alle foto's te bewerken en langs school te sturen voor een dubbelcheck :-) Fijn je achteraf gesproken te hebben! :-) Vrolijke groetjes, Willemijn
Originele beoordeling
Voor het tweede jaar prachtige, stralende foto’s van onze dochter! Heel fijn een portretfoto, maar ook een informelere! Foto’s na bestelling binnen een dag binnen!
Ha Antoinette, Wat leuk van je te horen, daar doen we het voor! :-) Veel plezier van de foto's ! Groetjes, Willemijn
Wat een leuke profielfoto hebben jullie van mijn dochter gemaakt, ze straalt helemaal op deze foto!
Ha Carmen, Dankjewel voor jouw toffe reactie! Super leuk om te lezen :-) Geniet van de foto's ! Groetjes, Willemijn
Hele mooie foto’s. Mijn kind staat er van zijn mooiste kant op!!! Prima fotograaf!! Bestel procedure is erg makkelijk. En de prijs is prima!!
Ha Cindy, wat leuk jouw recensie, worden we blij van ! :-) Tof dat we jouw kind mochten fotograferen, veel plezier met de foto's !
Heb net de schoolfoto’s van mijn dochter besteld. Onwijs leuke klassenfoto en individuele foto’s. Ook mooie aanbieding bij pakket foto’s.
Ha Cynthia, super leuk jouw reactie! Tof dat je ze zo leuk vindt :-D Hopelijk weer tot volgend jaar!
Ik wil hierbij Annelies heel hartelijk bedanken voor haar lieve onverwachte verassing die ik van haar thuisgestuurd kreeg na een telefonisch gesprek afgelopen zomer. Ik zat in een moeilijke tijd en belde eigenlijk voor een klassenfoto die ik miste in de collectie van mijn kinderen. Om de collectie van alle jaren compleet te hebben betekende op dat moment heel veel voor mij. Helaas was ik te laat en wegens privacywetregelgeving was de foto al uit het systeem en kon Annelies mijn niet helpen. Annelies was zeer begripvol, empathisch, vriendelijk en behulpzaam. Ondanks dat ze me helaas niet kon helpen, heeft ze wel meegedacht hoe ik er anders aan kon komen (via school) en dat is uiteindelijk tot mijn grote vreugde gelukt. Wegens omstandigheden ben ik erg laat met mijn bericht (Ik hoop dat ze zich het gesprek nog kan herrineren) Normaal heel erg bedankt, Annelies voor je hulp en onverwachte verassing die mij echt ontroerd had. Annelies je bent een topmens. Waren er maar meer mensen zoals jij. Vriendelijk groet Khalissa.
Ha Khalissa, Wat een top reactie, super leuk! Hier doen wij het voor! :-) Ik kan mij ons gesprek nog heel goed herinneren hoor :-) Wat goed om te horen dat je de foto alsnog hebt kunnen bemachtigen! Ik wens jou heel veel plezier met je schoolfoto’s en het verrassingspakketje! Wie weet tot volgend jaar? :-) Blije groet, Annelies Nieuwe Schoolfoto
Heel mooi & professioneel school foto's van mijn dochter van 4jaar, dankjulliewel!
Hoi! Super tof je reactie, en dat je de foto's mooi vind! :-)
Onlangs een bestelling gedaan, waarbij ik wat aspecten op de website/in het bestelproces onduidelijk vond. De klantenservice reageerde snel en vriendelijk en bood een passende oplossing. Gelukkig werd er echt iets gedaan met mijn probleem en hopelijk wordt mijn tip verwerkt in een structurele aanpassing op de site.
Hoi Eva, Wat fijn om te lezen dat je ons contact als prettig hebt ervaren, daar worden we blij van! Nogmaals heel veel plezier van je foto's :-) Vrolijke groet, Rosella
Originele beoordeling
Van de week voor mijn twee zoontjes schoolfoto's besteld voor in hun fotoboek, want: de schoolfoto hoort erbij en is toch 'leuk voor later'. Via de site word je naar de pakketaanbiedingen geleid. Nu voor € 70,- voor beide kids besteld, maar heb er toch een beetje een naar gevoel aan overgehouden. Zijn toch eigenlijk krankzinnige prijzen voor een paar foto's. En dan moet nr 3 nog naar school....
Kinderen kijken natuurlijk af en toe gemaakt in de camera, maar zeker omdat het allemaal digitaal is, lijkt het me best mogelijk om dan een paar foto's te schieten en dan een mooie te selecteren. Over de service achteraf is niks te zeggen, die is goed. Er is van alles aan gedaan om dit op te lossen, door nieuwe school foto, maar er was simpelweg geen mooie foto gemaakt. Naar mijn mening nog steeds de taak van een goede fotograaf om door de gekke bekken van kinderen heen te prikken. Hopen op betere foto’s volgend jaar.
Hai Lonneke! Fijn dat wij contact hebben gehad :-)! Ik vind het jammer dat wij je niet de juiste alternatieve foto hebben kunnen aanbieden. We kijken uit naar het nieuwe fotomoment en super toffe foto's. Blije groet, Dewy
Originele beoordeling
Kinderen kijken natuurlijk af en toe gemaakt in de camera, maar zeker omdat het allemaal digitaal is, lijkt het me best mogelijk om dan een paar foto's te schieten en dan een mooie te selecteren. Die zou ik dan graag bestellen, maar nu kijkt er een kind als een seriemoordenaar... Als het aan mij ligt mag er een andere schoolfotograaf gekozen worden.
Dit jaar kon er natuurlijk geen klassenfoto genomen worden. Daar was een geweldig originele oplossing voor bedacht, wat een leuk idee. Op deze manier toch alle klasgenootjes op één foto! Zelfs mijn zoon (gr.6) was enorm enthousiast.
Het zijn super leuke en mooie spontane foto's
De foto’s zijn erg goed gelukt. Echt mooie foto’s. Wat het nog leuker maakt is dat het anders is dan anders, kinderen die liggend of samen in een soort stelling foto’s maakt. Ik ben er heel blij met de foto’s. Echt top dank je wel daarvoor.
Wat een prachtige schoolfoto's maken ze hier, ik was aangenaam verrast! Zeer tevreden over de service en het gemak van bestellen ook.
Hoi Carmen, Wat onwijs leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent. Dankjewel :). Heel veel plezier met jouw bestelling! Blije groet, Dewy Nieuwe schoolfoto
Mooie foto's gemaakt. Veel betaald. Inloglinks in de mail. Ik heb altijd gedacht de bestanden staan veilig in de mail. Maar blijkbaar worden die naar 6 maanden verwijderd. Ze claimen dat het staat vermeld. Maar in mijn mail, besteloverzicht nergens te vinden. Niets van een reminder om de bestanden op te slaan. Heb ruim 35 euro moeten betalen.
Hoi Jo, Bedankt voor je beoordeling en wat goed om te horen dat je het mooie foto's vindt. We begrijpen dat het jammer is dat je de foto's niet op tijd hebt kunnen downloaden, voordat de bewaartermijn was verlopen. Zoals mijn collega ook telefonisch had toegelicht, vermelden we op de inlogkaart en in de mail dat er een bewaartermijn geldt voor alle foto's. We doen ons uiterste best om dit bij iedereen kenbaar te maken en vinden het heel jammer dat dit bij jou niet duidelijk was. Wij vinden privacy van kinderen erg belangrijk en vragen daarom ook toestemming aan ouders/verzorgers om de foto's langer te bewaren. Zonder toestemming moeten wij de foto's verwijderen nadat de bewaartermijn is verlopen. We hopen dat we binnenkort mooie nieuwe foto's komen maken! Vriendelijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
Op 17.11.2019 foto's besteld en betaald. Nu (05.03.2020) nog niets ontvangen. Na telefonisch contact zijn de foto's opgestuurd.
Hoi André, Bedankt voor jullie beoordeling. Goed dat je het ons hebt laten weten dat jullie pakketje niet was aangekomen. Je mag dit zeker na een week al aangeven, dan kunnen we er direct achteraan gaan! Nadat we telefonisch contact hebben gehad, konden we jullie pakketje gelijk nogmaals verzenden. Fijn dat het zo snel kon worden opgelost :-) We wensen jullie veel plezier van de foto's! Vrolijke groet, Rosella Team Nieuwe Schoolfoto
Originele beoordeling
Op 17.11.2019 foto's besteld en betaald. Nu (05.03.2020) nog niets ontvangen.
Het was moeilijk kiezen tussen alle leuke foto’s. Vooral door de afwisseling van decor en poses. De kinderen stonden op de foto zoals ze echt zijn!
Hoi Inge, Wat leuk om te horen dat onze fotografen je kinderen hebben vastgelegd zoals ze echt zijn! Dat zijn de mooiste complimenten :-) Heel veel plezier van de foto's! Vrolijke groet, Rosella Nieuwe Schoolfoto
Mijn zoon staat stralend op de foto's. Ze zijn erg mooi en puur geworden.
Wat een slechte foto. Mijn kind zit van knie tot enkels onder de modder (vlekken) en daar voluit mee in beeld. Niet alleen de foto van hem alleen, maar ook vol in beeld op de klassenfoto. Misschien iets beter kijken voordat er een foto wordt gemaakt? En dan misschien niet zittend op een kistje, zoals de rest, maar op de knieën op de grond? Lijkt me toch dat daar oog voor moet zijn als je iets wilt verkopen.
Hi M, Dat is natuurlijk niet de bedoeling en passen wij graag voor je aan! Kun je ons een berichtje sturen met jullie code? Dan gaan we dit voor je oplossen. Wij bewerken niets vooraf omdat we het kind 'puur / als zich zelf' vast willen leggen, als ouders graag een wondje of plekje of natuurlijk modder (wat we heel goed snappen) weg willen hebben kan dit uiteraard en staat ons pixelteam voor jullie klaar! Met vrolijke groet, Luca Nieuwe Schoolfoto.
De foto's die jullie van mijn zoon hebben gemaakt zijn echt prachtig. Het verbaast me hoe jullie dat toch allemaal doen. Het ventje zit nooit stil, maar toch hebben jullie het voor elkaar gekregen en lachend ook. Dat gezeik over dat de foto's te duur zijn... is grote onzin. Mensen beseffen niet dat het een eindje rijden is en dat apparatuur en tijd ook wel iets mag kosten. Dus ja bij deze mijn complimenten en zeker zo door gaan.
Dit was mijn eerste ervaring met deze schoolfotograaf en ik vond het erg duur! Daarnaast vond ik niet dat mijn kinderen erg leuk waren gefotografeerd. Geen aanbeveling.
Afgelopen week de kaarten gekregen van onze kinderen. Heel erg teleurgesteld in de kwaliteit van de foto's, zeker als je bedenkt wat je er voor moet betalen. Wij gaan dan ook niks bestellen.
Steenovenweg 3
3532 AE Utrecht
Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.