2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Kwaliteit van de foto's zijn goed

Erg duur!!! Dat mag zeker wel wat minder. Tov een 'gewone' schoolfotograaf, vorig jaar betaalde ik voor een pakketje foto's (grote foto, 10 pasfoto's, 6 grotere, klassenfoto) 13.50 Ik voel me met deze prijzen van nieuweschoolfoto aardig belazerd

Pluspunten

Eindelijk eens een keer leuke schoolfoto’s! Prachtig zijn ze en origineel bedacht!! Zeer tevreden:):)

Pluspunten

Super leuke foto's van mijn zoontje mogen ontvangen. Hij is normaal verlegen maar dat zag je nu niet terug. De klassenfoto vond ik erg leuk. De opa's & oma zijn dol op de foto's dus ik ben deze al "kwijt"haha!

Pluspunten

Ze hebben een hele mooie foto van mijn dochter gemaakt en de klassenfoto vind ik helemaal geweldig. Het is niet zo een standaard klassenfoto die ik elk jaar krijg. Ik vond het heel apart. Dit mogen jullie elk jaar doen!

Ik heb helemaal geen verbeterpunten voor dit bedrijf. Dit is tot nu toe de leukste schoolfoto die van mijn dochter en klas is gemaakt.

Pluspunten

Prachtige foto's, goede service

Pluspunten

Wij zijn blij verrast met de nieuwe schoolfoto 's van onze jongste telg. Ze staat erop als een fotomodelletje en de groepsfoto is ontzettend gaaf! Wij hebben 4 kinderen en nog niet eerder zagen we zo 'n leuke, stoere en originele groepsfoto! Een aanbeveling voor elke school!!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Je wordt netjes te wordt gestaan

Komen de afspraken niet na, wat betreft levertijd. Maand moeten wachten i.p.v. de opgegeven 3 weken. Foto's vielen een beetje tegen en weinig keus m.u.v. de broer/zusfoto's

Pluspunten

Mooie professionele foto's. Bij een klacht werd het meteen opgelost!

Pluspunten

Prachtige foto s Goede en snelle service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijk mooie foto's

Pluspunten

Ik ben echt over alles positief, hoop dat onze school volgend jaar weer met dit bedrijf in zee gaat

Pluspunten

De foto's van mijn kinderen zijn echt schitterend geworden! Leuke, originele en verschillende poses!

De foto's waren zo leuk dat ik niet kon kiezen en ze allemaal digitaal besteld heb. Nu kreeg ik wel iets korting per thema (kind alleen, kinderen samen) maar ik had leuk gevonden als er een korting tegenover deze digitale totaalset stond.

Pluspunten

Leuke foto's! Mijn dochtertje stond er goed op. Ook de groepsfoto heel leuk gedaan met alle kindjes op een rij naast elkaar.

Jammer dat er geen pakket te bestellen was met verschillende foto's en groepsfoto. Nu had je alleen de dure pakketten met oa digitale fotos erbij... of een pakket met 1 zelfde foto in verschillende maten.

Pluspunten

Wat hebben ze prachtige foto's van onze zoon gemaakt, echt heel erg tevreden!!!!!

Pluspunten

Creatieve klassenfoto!!! Echt van deze tijd. Super leuk.

Pluspunten

snel en duidelijk

Pluspunten

Stuk voor stuk prachtige foto’s van ons zoontje gemaakt!! Wij hebben altijd moeite om een leuke foto van hem te maken en deze zijn allemaal zo gaaf geworden, helemaal blij mee

Pluspunten

Snel en kwaliteit

Pluspunten

• geweldig concept • unieke foto’s (niet alleen de standaard pasfoto) • keuze uit vele formaten/keuze uit pakketten/zelf kiezen welke van de gemaakte foto’s je wel of niet besteld • binnen 2 weken de code in huis (via school) en direct bestellen • goede prijs/kwaliteit verhouding

Geen! Wij zijn ontzettend tevreden met de onwijs leuke foto’s!

Pluspunten

Een verademing, deze frisse schoolfoto’s. Zowel de klassenfoto als de individuele foto’s zagen er leuk uit. De kinderen vertelden dat het nemen van de foto’s heel grappig was geweest en die oprechte pret is te zien op de foto’s.

Er is niet veel keus wat betreft de individuele foto’s; er is waarschijnlijk een voorselectie gemaakt, dus er zijn maar 2 foto’s waar je uit kan kiezen. Daarnaast mis ik de afdruk-optie ‘pasfotovel’. Bij ons zeer populair voor de vriendenboekjes.

4 stars: good service, well treated

Positive

Quality is Good.

Suggestions

In one of the photos my son's hand is not captured as expected. Looks like that photo has been bit adjusted

Pluspunten

De foto's zijn ontzettend mooi en super makkelijk dat je kunt kiezen uit verschillende opties mbt de kleuren. Ook de klassenfoto vond ik enorm leuk gedaan! Voor het tweede jaar op rij reuze enthousiast over de foto's. Bedankt!!

Pluspunten

- snelle levering - mooie foto’s - gemakkelijk te bestellen via internet - vriendelijke service

- ga zo door, werkt top!

Pluspunten

M’n zoontje van net 5 staat met zo’n enthousiaste echte lach op de foto!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mijn kinderen staan niet zo mooi op de foto. Klassenfoto is een langwerpige samengestelde foto. Ik geef de voorkeur aan de klassieke klassenfoto.

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.