Pluspunten

Zoals elk jaar. Zijn wij weer uiterst tevreden. Leuk mooi en snel. Echt een aanrader. Jammer genoeg zit onze zoon in groep 8 dus laatste keer. Jammer. Dus scholen meld je asn. Toppers

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie foto's maar tegen een te hoge prijs.

De prijs van €30 voor vier foto's (download) staat niet in verhouding tot de hoeveel tijd en energie die er het maken van vier foto's zit. Deze prijs zou redelijk zijn als je als fotograaf voor 1 klant aan de gang bent, maar wanneer je op 1 locatie een dag lang aan de lopende band foto's maakt, is het echt te hoog. Ik krijg sterk de indruk dat ik met een bestelling van enkel downloads alsnog meebetaal aan al jullie printers en plotters voor groot formaat afdrukken en canvassen.

Pluspunten

Nemen de tijd voor mooie foto’s en fijn dat je indien gewenst ook download kan bestellen ipv alleen de afdrukken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit foto’s

De klassenfoto klopt niet; met knippen en plakken is een leerling op de klassefoto geplaatst die niet in de klas zit. Erg jammer als herinnering aan laatste groep op deze school. Een stuk duurder dan vorig jaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, pasfoto’s prima!

De schoolfoto vind ik persoonlijk niet echt mooi, groepjes van 3 A 4 aan elkaar geplakt, een lange smalle foto kun je niet heel veel mee, ik heb hem door midden moeten knippen omdat hij anders niet in ons schoolfotoboek paste... doordat het aan elkaar geplakt is vind ik het ook wat gemaakt lijken niet een spontane leuke foto.

Pluspunten

lekker simpele website zonder al te veel onzin. Straight to the point, makkelijk overzicht en soepele bestelling. Super dat er geen eindeloze keuze-menu's zijn qua formaten en vormen, dat kan allemaal met de download file zelf gedaan worden. clean, easy, zoals het hoort

kleuren zijn wel erg fel en soms beetje schreeuwering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Makkelijk online bestellen, leuke opzet van (met name) de klassenfoto. Onze dochter was ziek op de dag dat foto’s werden genomen maar kon op een later tijdstip toch nog op de foto.

De kwaliteit van de foto’s kunnen beter en dan voornamelijk de klassenfoto is niet scherp.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie foto`s .

De foto`s kan wat goedkoper , best wel prijzig voor 2 foto`s.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuke foto’s, origineel

Kwaliteit van de klassenfoto is teleurstellend, evenals de grootte vannde digitale bestanden

Pluspunten

Super mooie foto's! Wij zijn er erg blij mee. ☺

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snel en makkelijk. Leuke originele klassenfoto.

de foto zelf vond ik niet zo goed. Mijn dochter trekt een bijzonder onnatuurlijk alias lelijk gezicht als je zegt: " Lachen!". Een spontane lach is belangrijk en dat verwacht ik eigenlijk ook van een professionele fotograaf. Men zal er even moeite voor moeten doen maar dat lijkt me logisch als je werkt met kinderen. Ik vond ook dat er weinig keus was. De klassenfoto was wel erg leuk! Origineel zo' n andere setting. Wel onhandige maat. Maar dat nemen we op de koop toe. Sorry, had liever ook alleen maar positief geweest!

Pluspunten

Hele mooie, anders dan anders schoolfoto's. zeer klantgericht, enorm vriendelijke en vrolijke medewerkers. Was mijn inlogcode kwijt, geen probleem, we zoeken hem voor u op, en hup binnen 5 minuten had ik hem binnen. Echt top

Pluspunten

De eerste schoolfoto van mijn dochter en ik ben super tevreden! De foto's zijn echt heel erg leuk en van goede kwaliteit! Mijn dochter heeft het tijdens de foto's nemen erg naar haar zin gehad! Ook kwa bestellen en contact geen op of aanmerkingen. Kortom..... top bedrijf.

Geen verbeterpunten!

Pluspunten

De 1ste keer hele slechte foto's er werd direct contact opgenomen en ze hebben nieuwe foto's opgestuurd geheel kostenloos top ze waren nu wel heel erg goed bedankt voor jullie goede service

Pluspunten

Super fijn bedrijf!! Ik had de code nodig hebben ze voor me opgezocht.. Toen was de postbode er niet voorzichtig geweest heb ik nieuwe fotos gekregen... Echt super netjes geregeld kunnen bedrijven een voorbeeld aan nemen... Super bedankt voor alles nog een xtje :)

Geen ga zo door!!!

Pluspunten

Leuke foto’s. Fijn dat je op ieder moment de foto’s kunt bestellen en dat het niet verloopt. Snelle service. Originele klassenfoto.

Pluspunten

Waanzinnig leuke foto's en nog betaalbaar ook! Extra service die ik kreeg bij het bellen maakte ons helemaal happy :)

Minder leuke foto's aub, ik heb namelijk niet genoeg lijstjes om de foto's in te plaatsen ;)

Pluspunten

Hele leuke spontane foto's!

Pluspunten

Super vriendelijke fotograaf! Mijn jongens zijn lastig om ‘losjes’ op de plaat te krijgen. Maar voor haar een makkie, foto’s zijn super leuk geworden! Dank!!!

Pluspunten

Prachtige schoolfoto's! Je kunt zien aan de gezichten van de kinderen dat ze op hun gemak zijn, ze stralen en vinden het leuk om op de foto te gaan. #eentrotsemoeder

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele snelle en vriendelijke service!

Iets meer kleur op de achtergrond van de foto's bijv. steigerhout doek of iets anders,.wel neutraal maar dat het iets meer kleur krijgt.

Pluspunten

Positieve en behulpzame werknemers, doen hun uiterste best om alles naar wens te maken! En dan ook nog eens mooie foto's ;) !!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hele mooie foto's, ik heb ze nog niet op foto papier gezien maar ik heb er wel vertrouwen in! Top gedaan

Ik zou het niet weten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk die foto van wat verder weg. Origineel. Snelle verzending.

De verder weg foto had bij het verzamelpakket moeten in plaats van nog een vel close up foto's zitten. Duur als je ook nog digitale foto's wil. De klassefoto was uit verhouding.

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.