Super vriendelijk en snelle service

Jullie bieden een super service nadat bij mij de post tot drie keer toe mijn foto's heeft dubbel gebouwd en een keer waren ze niet aangekomen. Na een berichtje naar jullie toe kreeg ik elke keer nieuwe foto's opgestuurd. In 1 woord geweldige service

Mooie foto's

Nu twee jaar achter mekaar mooie foto's ontvangen en we zijn zeer tevreden. We hopen dat onze school dezelfde foto's blijft maken dan maken ze namelijk denk ik een heleboel ouders er blij mee.

Originele manier van fotograferen, goede kwaliteit, niet duur, uitstekende service

Super leuke schoolfoto's,geen standaard saaie houdingen. Mijn kleinkinderen staan er echt op zoals ze zijn! Mooie afdrukken met keuze voor n gekleurde achtergrond naar wens of zwart/wit. Foto's helemaal niet duur, goede kwaliteit afdrukken. Uitstekende service, 1 vd foto's had tijdens verzending schade opgelopen. Ik kreeg zonder enige moeite, gratis n nieuwe toegezonden. Angie

Fantastische service

Fantastisch service! Foto's ontvangen, helaas door de post alle foto's gevouwen. Binnen een paar dagen nieuwe foto's op de mat ontvangen. Mooie heldere Foto's, makkelijk te bestellen

Wat een prachtige foto's

Geweldige foto's! De fotograaf was heel leuk met de kinderen, wat prachtige foto's heeft opgeleverd!

Superleuke foto’s en een hele originele klassenfoto

Hele leuke schoolfoto's gekregen. Fotograven waren ook erg rustig en namen de tijd met de kids

Wat staan mijn kinderen er leuk op! Precies zoals ze zijn.

Mijn kinderen staan precies zoals ze zijn op de foto! Met deze foto’s kan ik ze showen bij familie en vrienden. Dank je wel.

Mooie kwalitatieve fotos, jammer van de pose

De foto's zijn van hoge kwaliteit en zien er mooi uit. Echter vallen de poses dit jaar erg tegen. Mijn zoon staat met zijn knie over de ander afgebeeld, wat er zeer oncomfortabel maar ook zeker niet leuk voor een knul uit ziet. De schoolfoto is erg leuk, maar onpraktisch doordat hij langwerpig is. Hierdoor kan hij is geen fotoboek oid geplakt worden.

Heel goede kwaliteit

Onze dochters staan op de foto zoals ze zijn. Mooie kleuren. Prettig om bij de pasfoto's eigen achtergrond te kunnen kiezen. Ook de klassenfoto's hebben een goede compositie, mooie kleur en scherpte.

Superleuke foto

Vind de foto's heel erg leuk en de prijs ook !!

Super gaaf

Mijn middelste zoon naar het VO en wat een gave schoolfoto is er gemaakt. Eindelijk een goede fotograaf. Wat helemaal top is, is dat je de achtergrond kleur zelf kan bepalen. Super!!

Leukste schoolfoto van alle schooljaren

Wel een echte school foto maar dan lekker vlot en een super leuke vlotte pose. Helemaal leuk en verrassend. En in de app kan je helemaal los met leuke effecten! Beste leerkracht/directeur/schoolfoto verantwoordelijke kies dit bedrijf en ik denk dat iedereen blij en trots is met de foto’s. School, kids en ouders.

Mooie foto met achtergrond keuze

Mooiste schoolfoto ooit gemaakt van mijn dochter! En leuk dat je zelf de achtergrondkleur bij de foto kunt kiezen.

Mooie foto’s

De foto’s van mijn zoontje waren verrassend mooi. Portret was zeer goed gelukt, Hij had een foto op een kruk. Maar dan zat hij heel vrolijk en stoer erbij, dat was leuk om te zien. Die hebben we gelijk in een groter formaat besteld om in te lijsten. Paar pasfoto’s erbij en die klassenfoto was gratis! Wij zijn helemaal blij!

Super leuke foto’s

Nieuwe school foto ze hebben hele mooie school foto's gemaakt op de school van mijn dochter. Goede prijs - geweldige kwaliteit. Mijn dochter vond de foto's ook leuk en zij is een veeleisende klant :)

Super mooie foto's

Wat een super mooie foto's van onze dochter! Zo anders dan wat we gewend zijn van de schoolfoto's die wij voorgaande jaren kregen. Echt een aanrader!

Erg leuke en mooie foto's

Ze weten precies hoe ze de kinderen aan het lachen moeten maken ook de jongere kinderen. Ik heb hele mooie foto's van mijn 3 kinderen maar ook van mijn zoon alleen en zijn klas.

Superleuke foto's

Mijn dochter staat er leuk op! 2 verschillende foto's 1 van gezicht en in op een kruk! Kleding en haar netjes! Keuze uit achtergronden, materiaal foto's en kleur/zwart-wit Dik tevreden!

Geweldige foto's!

We hebben nu al een aantal jaar ervaring met de Nieuwe Schoolfoto. Ze zorgen er altijd op dat het leuke foto's zijn waarop je kind ook echt zichzelf is. De klassenfoto is altijd mooi, alle kinderen staan er leuk op en het is een echte eenheid. Top ervaring!

Prima en snelle service

Wilde nog een een klassenfoto nabestellen, maar was de code kwijt. Via de telefoon prima geholpen. Foto was dag later al binnen.

Geweldige schoolfoto’s

Wat een leuke schoolfoto’s kreeg ik van onze dochter na 1 dag al binnen. Klassenfoto ook erg orgineel!

Hele fijne service en goede kwaliteit

Nadat PostNL had aangegeven dat de bestelling was bezorgd wat niet het geval was, heb ik contact gezocht met Nieuwe School Foto. Ze hebben meteen een nieuw pakket verstuurd. Heel klantvriendelijk en snelle service!

Prachtige, vrolijke, ontspannen foto’s

De schoolfoto’s van mijn kinderen zijn nog nooit zo leuk geweest. Ze staan er ontspannen en stralend op. Helemaal zichzelf. Petje af voor de fotograaf

Leuke foto’s

Leuke foto’s, goed geprijsd en makkelijk te bestellen.

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.