Jullie bieden een super service nadat bij mij de post tot drie keer toe mijn foto's heeft dubbel gebouwd en een keer waren ze niet aangekomen. Na een berichtje naar jullie toe kreeg ik elke keer nieuwe foto's opgestuurd. In 1 woord geweldige service
Hi Mieke! Wat fijn om te lezen dat je blij bent met de service van onze toppers van de Happy & Service! En wat super dat ze (eindelijk) niet gevouwen aangekomen zijn ;-) Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Nu twee jaar achter mekaar mooie foto's ontvangen en we zijn zeer tevreden. We hopen dat onze school dezelfde foto's blijft maken dan maken ze namelijk denk ik een heleboel ouders er blij mee.
Hoi fam Janssen! Wat super om te lezen dat jullie zo blij zijn met deze tijdloze herinneringen! :-) Geniet ervan en wie weet tot volgend jaar inderdaad! Wij hopen erop! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Super leuke schoolfoto's,geen standaard saaie houdingen. Mijn kleinkinderen staan er echt op zoals ze zijn! Mooie afdrukken met keuze voor n gekleurde achtergrond naar wens of zwart/wit. Foto's helemaal niet duur, goede kwaliteit afdrukken. Uitstekende service, 1 vd foto's had tijdens verzending schade opgelopen. Ik kreeg zonder enige moeite, gratis n nieuwe toegezonden. Angie
Hey Angie! Wat geweldig om te lezen dat je zo blij bent met de gehele ervaring met ons! Daar doen we het allemaal voor: Blij gezichten & de mooie herinneringen! Geniet ervan & ze krijgen vast een mooi plekje thuis! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Fantastisch service! Foto's ontvangen, helaas door de post alle foto's gevouwen. Binnen een paar dagen nieuwe foto's op de mat ontvangen. Mooie heldere Foto's, makkelijk te bestellen
Hoi hoi! Wat super om te lezen dat je zo blij bent met de heldere foto's & dat ze zo snel binnen komen! Geniet van de foto's & geef ze een mooi plekje in huis! :-) Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Geweldige foto's! De fotograaf was heel leuk met de kinderen, wat prachtige foto's heeft opgeleverd!
Hi Maaike! Wát een mega review! Echt super om te lezen dat de foto's meer dan naar verwachting zijn! Deze foto's gaan vast een mooi plekje in huis krijgen! Geniet ervan! Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto
Superleuke foto’s en een hele originele klassenfoto
Hi Hasan! Dankjewel voor je super review! Geweldig om te lezen dat je er zo blij mee bent & de nieuwe klassenfoto zo tof vindt! Geniet ervan! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Hele leuke schoolfoto's gekregen. Fotograven waren ook erg rustig en namen de tijd met de kids
Hi Ursula! Dankjewel voor je mooie woorden & wat goed om te lezen dat de leuke foto's goed zijn aangekomen! Geef ze een mooi plekje thuis! :-) Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Mijn kinderen staan precies zoals ze zijn op de foto! Met deze foto’s kan ik ze showen bij familie en vrienden. Dank je wel.
Hi Lindy! Nou, wat een super recensie! Hier doen wij het allemaal voor! Trotse ouders met fantastische foto's van de kids! Geniet ervan! Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto
De foto's zijn van hoge kwaliteit en zien er mooi uit. Echter vallen de poses dit jaar erg tegen. Mijn zoon staat met zijn knie over de ander afgebeeld, wat er zeer oncomfortabel maar ook zeker niet leuk voor een knul uit ziet. De schoolfoto is erg leuk, maar onpraktisch doordat hij langwerpig is. Hierdoor kan hij is geen fotoboek oid geplakt worden.
Hoi hoi! Wat goed om te lezen dat jij blij bent met de kwaliteit en de mooie foto's zelf! Wellicht kunnen wij nog even kijken of er een andere posé te vinden is voor zijn solo foto's, mail ons dus gerust even via [email protected]! We horen graag van je! :-) Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto
Onze dochters staan op de foto zoals ze zijn. Mooie kleuren. Prettig om bij de pasfoto's eigen achtergrond te kunnen kiezen. Ook de klassenfoto's hebben een goede compositie, mooie kleur en scherpte.
Hoi Nelleke, Bedankt voor jouw positieve review! We willen kinderen altijd op de foto zetten zoals ze zijn en wat fijn dat dit bij jullie ook zo is! Heel erg veel plezier met de bestelling! :-) Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Vind de foto's heel erg leuk en de prijs ook !!
Hey hallo, Heel fijn om te lezen dat je de foto's leuk vind en positief bent over onze prijzen! We proberen altijd zo goedkoop mogelijk te zijn en dit pakt dus goed uit! We gaan ervan uit dat je de foto's een mooi plekje geeft! :-) Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Mijn middelste zoon naar het VO en wat een gave schoolfoto is er gemaakt. Eindelijk een goede fotograaf. Wat helemaal top is, is dat je de achtergrond kleur zelf kan bepalen. Super!!
Hey Marielle, Wat goed om te lezen dat je het een gave schoolfoto vind! Wij hebben heel erg genoten op de fotodag! Je zoon net zo hoop ik? ;-) Heel veel plezier met de foto's! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Wel een echte school foto maar dan lekker vlot en een super leuke vlotte pose. Helemaal leuk en verrassend. En in de app kan je helemaal los met leuke effecten! Beste leerkracht/directeur/schoolfoto verantwoordelijke kies dit bedrijf en ik denk dat iedereen blij en trots is met de foto’s. School, kids en ouders.
Hey Karin, We zijn zo blij met jou als klant. Helemaal super dat je net zo enthousiast bent als wij! We zien je bij het volgend foto (bestel) moment graag weer terug komen! :-) Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Mooiste schoolfoto ooit gemaakt van mijn dochter! En leuk dat je zelf de achtergrondkleur bij de foto kunt kiezen.
Hoihoi! Bedankt voor je leuke woorden! En fijn om te lezen dat je eigen kleur kiezen goed in de smaak valt bij jou. Zo kan iedere ouder/verzorger toch nog de foto naar eigen wens maken! Veel plezier met de foto's! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
De foto’s van mijn zoontje waren verrassend mooi. Portret was zeer goed gelukt, Hij had een foto op een kruk. Maar dan zat hij heel vrolijk en stoer erbij, dat was leuk om te zien. Die hebben we gelijk in een groter formaat besteld om in te lijsten. Paar pasfoto’s erbij en die klassenfoto was gratis! Wij zijn helemaal blij!
Hey hallo, Super leuk om te lezen dat je blij bent, daar doen we het voor! Hij zat inderdaad mega stoer op de kruk! Jullie gaan vast nog lang plezier hebben van de foto's, dat weten we wel zeker! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Nieuwe school foto ze hebben hele mooie school foto's gemaakt op de school van mijn dochter. Goede prijs - geweldige kwaliteit. Mijn dochter vond de foto's ook leuk en zij is een veeleisende klant :)
Hey Anna, Wat tof om te lezen dat we zelfs je dochter blij hebben kunnen maken! Dat is het enige wat we willen, blije kinderen en ouders! Ze zal vast vol trots haar foto's laten zien! :-) Veel plezier met de foto's! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Wat een super mooie foto's van onze dochter! Zo anders dan wat we gewend zijn van de schoolfoto's die wij voorgaande jaren kregen. Echt een aanrader!
Hey hoi Wat super tof om dit te lezen zeg! We doen altijd ons uiterste best om mooie foto's te maken en dit is bij jullie gelukt! Super leuk dit! Geniet van je bestelling! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Ze weten precies hoe ze de kinderen aan het lachen moeten maken ook de jongere kinderen. Ik heb hele mooie foto's van mijn 3 kinderen maar ook van mijn zoon alleen en zijn klas.
Hoooi, Wat een super lieve woorden! Doet ons erg goed! We wensen je heel erg veel plezier met je bestelling! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Mijn dochter staat er leuk op! 2 verschillende foto's 1 van gezicht en in op een kruk! Kleding en haar netjes! Keuze uit achtergronden, materiaal foto's en kleur/zwart-wit Dik tevreden!
Hey Melissa, Super bedankt voor jou review! We zijn zo super blij om te lezen dat je hartstikke tevreden bent! Dit is waar we het voor doen natuurlijk. Heel veel plezier met je bestelling. Ik weet zeker dat ze een mooi plekje in huis krijgen! :-) Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
We hebben nu al een aantal jaar ervaring met de Nieuwe Schoolfoto. Ze zorgen er altijd op dat het leuke foto's zijn waarop je kind ook echt zichzelf is. De klassenfoto is altijd mooi, alle kinderen staan er leuk op en het is een echte eenheid. Top ervaring!
Hey hallo! Dankjewel voor deze lovende woorden! Heel, héél erg bedankt daarvoor! Geniet van de leuke (klassen)foto & hopelijk krijgen ze een mooi plekje in huis! :-) Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Wilde nog een een klassenfoto nabestellen, maar was de code kwijt. Via de telefoon prima geholpen. Foto was dag later al binnen.
Hey Eefje! Heel erg bedankt voor de fijne woorden, dankjewel! Fijn om te lezen dat het zo soepeltjes verloopt, daar doen we het allemaal voor :-) Geniet ervan! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Wat een leuke schoolfoto’s kreeg ik van onze dochter na 1 dag al binnen. Klassenfoto ook erg orgineel!
Hey hallo! Super bedankt voor deze leuke woorden, dankjewel daarvoor! Geniet ervan & wellicht tot volgend jaar ;-) Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Nadat PostNL had aangegeven dat de bestelling was bezorgd wat niet het geval was, heb ik contact gezocht met Nieuwe School Foto. Ze hebben meteen een nieuw pakket verstuurd. Heel klantvriendelijk en snelle service!
Hi Astrid! Wat goed om te lezen dat ons team dit zo snel mogelijk voor je hebben opgelost, super! Geniet van de foto's! Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
De schoolfoto’s van mijn kinderen zijn nog nooit zo leuk geweest. Ze staan er ontspannen en stralend op. Helemaal zichzelf. Petje af voor de fotograaf
Hey Jesse! Nou, wat een super mooie woorden zeg! Dankjewel daarvoor! Geniet van deze super foto's & petje af naar jouw kids dat zij zo ontspannen kunnen zijn tijdens zo'n, soms, spannende dag! Vrolijke groet, Team Nieuwe Schoolfoto
Leuke foto’s, goed geprijsd en makkelijk te bestellen.
Hi Sanne! Dankjewel voor je fijne woorden! Super zeg! Geniet van de leuke foto's & geef ze een mooi plekje in huis! :-) Vrolijke groetjes, Team Nieuwe Schoolfoto
Steenovenweg 3
3532 AE Utrecht
Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.