Mooie foto’s en supervriendelijke dames!

Voor elk kind wordt de tijd genomen om een mooi lachend gezichtje op de foto te zetten. Ook is er aandacht voor de houding van het kind zodat het hele plaatje klopt! Het zijn allemaal leuke foto’s geworden staan zelfs al op ons tv kastje. Prijs kwaliteit ook goed! Het zou misschien fijn zijn voor een volgende keer dat ouders weten wat voor kleur achtergrond er op de foto komt ivm aan te trekken kleding keuze. Ook heb ik gehoord van ouders en deze mening deel ik ook, dat een groepsfoto toch leuker is dan zo naast elkaar op een rij. Ook is het niet een gangbare afmeting voor evt inlijsten.

Mooie foto’s

Mooie foto’s en snelle levering

Goede fotopakketten en service

De schoolfoto's van mijn dochter waren goed genomen en er waren verschillende interessante fotopakketten waar ik uit kon kiezen. Ook ontving ik de foto's na het bestellen snel thuis. Alles bij elkaar prima!

Echt geweldig

Prachtige foto's mogen ontvangen dochtertje zat op een krukje heel mooi gedaan

Super vriendelijk en geduldig

Super vriendelijk en geduldig

Top foto's

Mijn kinderen staan er weer super leuk op!

Het waren hele leuke foto’s en bestel periode is mooi lang!

De schoolfoto’s waren heel leuk. De kinderen zagen er ontspannen uit. Ook hoefden we geen rekening te houden met de kleur van de achtergrond. Wat ik zelf heel fijn vond was dat ik zelfs na de zomervakantie de foto’s nog kon bestellen! En je kunt ook voor downloads kiezen als je nog niet weet welke je wilt afdrukken.

Teleurstellend

Sinds school overgestapt is naar Nieuwe Schoolfoto voor de tweede keer op jaar teleurgesteld in het resultaat van de schoolfoto van onze zoon. Dichtgeknepen ogen en een onnatuurlijk houding waardoor hij een onderkin lijkt te hebben op de pasfoto en een raar onderuitgezakte houding zittend op een krukje op de tweede foto. Niet ieder kind is even ontspannen bij het moeten poseren maar had meer verwacht van professionele fotografen. Zie in de overige negatieve reacties terugkomen dat er nog gekeken kan worden naar eventuele andere foto's maar mag toch aannemen dat de fotograaf ziet wat een goede foto is en wat niet.

Niet de beste foto, wel de beste service.

De foto's van dit jaar waren niet mooi geworden door te haastig gemaakte foto's. Het contact hierover verliep echter heel fijn, ik werd uiterst vriendelijk serieus genomen en het is bovenverwachtig goed opgelost.

Fijne fotograaf met veel geduld

Wat een feestje, we mogen foto's maken met broertjes en zusjes. Met 3 kleine kinderen die altijd een andere kant op kijken, de tong uit steken of ineens moeten plassen.... is het redelijk mission impossible om zelf wat te schieten. Daarom waren we heel blij met de vindingrijkheid en geduld van de fotograaf. Super leuke foto's en onwijs leuke klassenfoto! Toppers!

Binnen 5 minuten besteld en binnen! Lekker makkelijk en overzichtelijk

One in a million

Mijn kleine kruimel is een eigenzinnig jongetje. Nee is nee en dat wordt geen ja. Met buikpijn naar de shoot en bedacht dit gaat nooit lukken. Binnen luttele seconden stonden de kids weer buiten. Tja zou het gelukt zijn? Het wachten duurde lang, maar het resultaat oogverblindend! Mijn kruimel met een big smile, in de armen van mijn puber zoon! Een traantje weggepinkt van trots. Bedankt voor de mooie foto’s van een hele trotse moeder ❤️

Prima foto's

Fijn en handige manier van de foto's bestellen via de unieke code en bestel kaartje. Ook het bestel proces verliep fijn en makkelijk! Wat ik erg jammer vond is dat ik niet mijn eigen foto's kon kiezen van mijn beide kinderen. Het is prijzig genoeg voor alleen de digitale foto's (ik heb print niet gekozen) om in ieder geval een keuze te hebben uit twee of drie foto's. Ik ben namelijk niet tevreden met de foto's van mijn zoontje. Ik heb bijna 90 euro betaald het hele pakket van mijn twee kinderen. Tot slot, er leuke klassenfoto in de vierkantjes.

Overzichtelijk en eenvoudig

De foto's waren overzichtelijk te bekijken (ook met meerdere inlogcodes) en heel makkelijk te bestellen.

Wauw

Wat zijn de foto’s super gaaf geworden! Alleen maar blije gezichten op de foto’s, zelfs de kinderen die de fotograaf een beetje spannend vonden staan mooi op de foto! De fotograaf nam echt de tijd voor elk kind, stelde ze op hun gemak en had engelengeduld. De groepsfoto’s zijn ook erg leuk geworden! Kortom, erg blij mee!!!

Topfoto’s

Superleuke foto’s van m’n kinderen. Zowel los als samen. Heel erg blij mee! Voor alle scholen aan te bevelen!

Fantastisch en snel

Fantastische kwaliteit foto's en snel geleverd. De helpdesk is zeer toegankelijk en je wordt vriendelijk te woord gestaan. Top!

Heel erg slecht en erg duur

Zeer teleurstellend. De prijzen zijn bizar! Ik keek uit naar de foto's. Snelle verzending en bij het openen van de enveloppe zijn alle drie onze kinderen op de foto gezet met totaal verkeerde belichting! Elke niet fotograaf kan het zelfs zien, enorm zonde! Het erge vind ik dat ik een net bericht heb gestuurd naar dit bedrijf en geen enkele reactie heb mogen ontvangen.

Teleurgesteld

Voor de tweede jaar op rijs staat onze zoon niet mooi op de foto’s. Hij staat op alle foto’s met een rare lach, of heeft zijn hoofd gek naar achter gekanteld. Op de klassenfoto staan ook meerdere kinderen niet mooi en zie je dat het geknipt en geplakt is. Het is duidelijk niet een groepsfoto. Erg jammer

Onze kinderen staan niet ontspannen op de foto, geen mooie foto's

De resultaten oftewel de foto's zijn niet mooi geworden. Onze dochter staat ingezakt met daardoor een dubbele kin en niet blij op de foto. Ook niet op de tweede pose foto. Onze zoon heeft een zeer onnatuurlijke houding op het krukje, benen over elkaar en handen in de zij. Ook is er niet goed gelet op de schaduw van zijn bril. Ik herken mijn kinderen niet terug in deze foto's helaas en heb ze niet besteld. Alleen de klassenfoto's heb ik maar besteld waar ook opvallend veel kinderen met de handen onder de oksels op staan zogenaamd de armen over elkaar denk ik voorgedaan?

Geen contact gekregen

M’n dochter en zoon zijn samen op de foto gegaan, maar volgens de organisatie zijn de foto’s kwijt en zijn ze niet meer te achterhalen. Hoe zit dit dan privacy technisch? Ook is aangegeven dat er geen nieuwe foto’s worden gemaakt, dus helaas een gat in ons schoolfotoboek. Geprobeerd contact te krijgen via de chat en via whatsapp maar helaas nog geen reactie. Had ook een vraag over het fotopakket dat ik had besteld, maar doordat ik geen contact krijg kan ik die helaas ook niet stellen. Baal enorm, want zou het graag willen oplossen

Snel geregeld

Je kan ze zo snel bestellen. Zijn heel makkelijk aan te klikken en is super leuk dat je ook andere leuke kleurtjes op de achtergrond kan kiezen enzo. Heel tevreden met de site zo makkelijk allemaal.

Prachtige foto’s, prachtige mensen

Zij hebben onze schoolfotos genaakt. Echt leuk geworden, hebben ze goed gedaan. Nadien had ik nog een vraag over de bestelling en die hebben ze heel snel naar tevredenheid opgepakt. Van A tot Z een happy ervaring

Hele mooie fotos

Ik ben superblij met de fotos die gemaakt zijn. Snelle reactie ♡

Super mooie schoolfotos !

Heb vorige week proefje meegekregen van de schoolfotos van mijn dochter. Vandaag op internet besteld via de qr code die er bij zat super makkelijk, geen gedoe met codes invullen. Prachtige foto’s. Zeer tevreden.

Steenovenweg 3

3532 AE Utrecht

Over Nieuwe Schoolfoto

Wij maken schoolfoto's op basisscholen, kinderdagverblijven, middelbare scholen en speciaal onderwijs door heel Nederland. Speciale wensen of eisen voor de schoolfotograaf? Wij denken graag met jullie school mee en maken graag samen een plan wat bij de school past.