Pluspunten

Duidelijke afspraken, goed bereikbaar.

Geen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De goederen zijn van goede kwaliteit, en de borduring ziet er netjes en professioneel uit.

Bestelling kunnen ze niet aan een bestaand account koppelen, waardoor er geen historie is. Wordt geen contact opgenomen bij onvoldoende voorraad, maar wachten in stil zwijgen af. Doen geen voorstel tot alternatief product, daar moet je zelf naar vragen. Ze komen hun beloften niet na, waardoor de bestelling te laat kwam i.p.v. de overeengekomen en benodigde datum.

Pluspunten

Vriendelijk, meedenkend, snelle levering, Top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

flexibel, ik kon in eenzelfde druk, zowel hesjes voor volwassenen als kinderen laten bedrukken. Niet al te duur.

Pluspunten

Zowel advies, als kwaliteit kleding en de geborduurde logo's zijn we erg tevreden over. Ook de tijd van bestelling tot levering is meer dan netjes. De tussentijdse communicatie verliep vriendelijk.

Pluspunten

Snel, duidelijk en goede kwaliteit-prijs verhouding!

Pluspunten

Zowat alles is bespreekbaar en mogelijk!

E-mailverkeer liep tss jullie in mij in beide richting niet altijd vlot. Gelukkig is er dan 'de telefoon' ;-)

Pluspunten

Lange levertijd zeer netjes opgelost

Pluspunten

Goeie kwaliteit, Prima service, Klantvriendelijke instelling.

Daar moet ik te lang over nadenken. Lijkt me een heel goed teken.

Pluspunten

Ik had een aantal twijfels over de kwaliteit van het product. Ze namen alle tijd voor me en bevolen me een anderen kwaliteit aan. Dit werd allemaal telefonisch geregeld en een aantal dagen later waren mijn shirts in huis. En het ziet er prima uit. Ga ze zeker bij andere aanbevelen.

Pluspunten

Snelle levering, kan snel/makkelijk overleggen via de chat op de website, weet eigenlijk niet zoveel te verzinnen behalve dat ik een top service heb ervaren en super blij ben met de jasjes die ik besteld heb!

Pluspunten

Net werk Goed contact over de opdracht Uitstekende probleem afhandeling

Zoek raken van opdracht door miscommunicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de geborduurde handdoeken waren van goede kwaliteit.

eerder terug koppeling geven dat een bestelling laat wordt geleverd en daar ook zelf mee komen. Nu heb ik dat diverse malen moeten vragen, waardoor ik een ongerust gevoel had of het wel op tijd geleverd zou worden. actievere meedenken met de klant: ik vroeg of hoe de handdoeken aangeleverd zouden worden omdat ik ze kado ging geven. er werd niet meegedacht of er kadoverpakking mogelijk was. Het antwoord was dat ze los in een doos zaten.

Pluspunten

Snelle levering. Mooie site.

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Ten eerste verkeerde kleur opdruk op de polo! Een erg slechte werking website, onduidelijk aangegeven hoe of wat. Kortom erg slechte ervaring

Pluspunten

Bijzonder snelle en vriendelijke service.

Pluspunten

De online chat is heel erg handig! En de levering super snel, en wat een prachtig resultaat! Wij zijn er heel erg blij mee!!

Communicatie en afhandeling mail

Pluspunten

Correcte communicatie, goede kwaliteit, meedenken.

zo door blijven gaan

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leveren goede kwaliteit producten. Reacties per email kan wel wat sneller, maar wel een goede en service.

Bezorging is heel slecht. Ik raad u aan per direct te stoppen met vervoerder GLS. Ik heb zonder een goede reden 3 dagen na dat het verzonden was moeten wachten. Elke dag bleef het pakket of op het depot. Of kwam het weer terug op het depot. Kon de bestelling niet bezorgen. Ik was hiervoor speciaal thuis gebleven maar dat bleek voor niks. Het zou maar een spoed bestelling wezen. Wilt u klanten behouden dat raad ik u aan naar Postnl over te gaan. Zij leveren trouwe dienst. DHL is ook niet altijd optijd maar die is ook beter dan als GLS.

Pluspunten

Snelle reactie op de offerte aanvraag. Goede informatie per e-mail over hoe het borduurwerk er precies uit komt te zien. Ook prettige communicatie per e-mail and telefoon. Daarna snel (binnen een week) geleverd en het eindresultaat voldeet volledig aan de verwachtingen. Alles bij elkaar perfect!

Pluspunten

Goede snelle service

Vast lettertype voor bijvoorbeeld security

Pluspunten

Afgemeten service, vlot en correct.

Afbeeldingen en omschrijvingen op de webshop zijn juist, maar missen wat detail. Soms wil je echt in-zoomen op een afbeelding of uitgebreide specs lezen, wat niet altijd mogelijk is.

Ulenpasweg 2 F4

7041 GB 's-Heerenberg

Over Borduurwerkdeal.nl

Borduurwerkdeal is de grootste en beste online aanbieder van geborduurde kledij en textiel van Nederland en België. Vanuit onze eigen borduurstudio in s’-Heerenberg (Gelderland) verwerken wij de bestellingen op een professionele wijze. Het hele borduurproces is volledig geautomatiseerd, waardoor we foutloos kunnen werken. Het is voor ons mogelijk om op verschillende stoffen te borduren, denk aan katoen, leer of polyester. Naast kleding borduren is het ook mogelijk om 3D te borduren. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op of vraag een vrijblijvende en gratis offerte bij ons aan. Verder kunnen wij badges, emblemen of applicaties borduren. Dit kunt ook via het offerte formulier aanvragen.