Wederom een mooie feestslinger

Leuk om met foto’s de slinger zelf te creëren.

Foto slinger besteld. Hele goede kwaliteit en makkelijk om te maken. Echt heel erg leuk!

Prachtige boeken voor een goede prijs.

Ben al vele jaren klant bij MyPhotoFun tot grote tevredenheid. Klein nadeel vind ik dat als je de vouchers koopt de boeken per stuk moet verzenden. Als dit anders zou kunnen gaf ik 5 of zelfs 6 sterren.

Leuk om zo een jaarlijkse agenda/fotoboek te maken

Werkt nu anders dan eerdere jaren. Je kon eerder alle verjaardagen in laten vullen. Nu moet je dat elke verjaardag weer zelf doen

prachtig product

Het product voldoet prima aan onze verwachting

Anders dan anders…

Al een aantal keer een prachtige fotoslinger gemaakt. Aanrader via MyPhotoFun. Afgelopen weekend weer 2 stuks. Uploaden lukte niet. Foutmelding. ‘Zit u bij KPN? Met KPN klanten hebben we wel eens problemen met de software in de app’. Misschien goed om dit te melden op de website, voorkomt stress…We hebben de slingers online gemaakt toe en ze zijn op tijd binnen en zien er weer fantastisch uit. Op naar de volgende slinger.

Ik krijg steeds een prachtig fotoboekjes afgeleverd.

Mijn ringbandboeken zijn altijd heel mooi. Goede kleuren en mooi stevig papier Ben dan ook zeer tevreden. In het verleden had ik al heel wat boeken laten maken bij KlikenPrint waar ik ook altijd prachtige boeken afgeleverd kreeg. De service is ook nog eens geweldig. Ik hoop dat ik dit nog jaren mag doen. Want inmiddels is het een grote hobby geworden.

Al vele jaren grote fan van jullie

Gemakkelijk mee te werken programma maar geeft je ook alle ruimte voor eigen creativiteit. Aan te raden voor Apple gebruikers

Plaatsing foto's prima, plaatsing en controle tekst gevoelig voor fouten, jammer.

Voor mijn laatste boek had ik (te) weinig tijd. Daardoor heb ik - jammer genoeg - de teksten niet nauwkeurig genoeg ingetypt. En daardoor fouten gemaakt. Het 'nakijk-beeld' is dan net te klein om typfouten te herkennen. Uiteraard alleen bij de standaard grootte. Als je wat inzoomt is het beter leesbaar, maar dat kost meer handelingen om de gehele pagina over alle geplaatste teksten na te gaan.

Mooi boek, maar windows app achterhaald

We hebben weer een mooi boek gekregen Het aan de praat krijgen van het programma kostte m.i. veel te veel moeite. De service van myphotofun is prima dus je komt er uiteindelijk wel uit.

Prachtig fotoboek

We zijn erg blij met het prachtige XL fotoboek. Mooie uitstraling in kleuren en scherpte vd foto’s en kwaliteit van het papier.

Een mooi product!

Mijn tijdschrift is erg mooi geworden. Echter, ik belde klantenservice en had een paar vragen. De dag ervoor ook al 5 keer gebeld maar ik kwam er niet door. In eerste instantie begreep ik niet goed wij hij bedoelde. Ik kreeg de opmerking, mevrouw ik ga verder er zijn nog meer mensen die bellen. Dat kan. Maar ik ben toch ook klant en mag toch mijn vragen stellen. Dat vond ik niet prettig.

Mooi boek vol met herinneringen.

Foto's zijn mooi afgedrukt. Ben heel tevreden.

Uitstekende kwaliteit en uitstekende service

Idem

Prima resultaat!

Fotoboek was gedrukt zoals verwacht. Goede kwaliteit foto's, op normaal papier. Enige minpunt is dat de harde kaft, minder hard lijkt dan vorige boeken. Hij krult een beetje op als het boek op tafel ligt.

heel goed

Goede service en snelle levering.

prima, op de spiraal kaft na van een van de drie albums.

De spiraal kaft zat niet strak genoeg, waardoor de fotobladen eruit vielen. Dat hadden we tot nu toe nog niet meegemaakt bij My Photofun. We hebben het zelf zo goed mogelijk hersteld, maar dat is natuurlijk niet de bedoeling.

prachtige kleuren

Al jaren bestel ik mijn fotoboeken , ben dus vaste klant ,vooral de kleuren en het materiaal spreken mij aan. Als het gemaakte boek er aan komt, ben ik super blij !!!!!!!

Ziet er goed uit.

Het boek van 400 pagina's (geen fotopapier) dat ik besteld heb ziet er goed uit. Het duurde een beetje lang voordat ik het in huis had maar ik vermoed dat het komt door de zeer aantrekkelijke aanbieding (€80,00) en het feit dat ik het pas kort voor Nieuwjaar af had en verstuurd heb. Maar het was het wachten waard. Liever iets langer wachten dan een boek waar je niet tevreden over bent!

Mooie persoonlijke boeken

Hoewel het uploaden van de foto's nogal een karwei is bij grote aantallen is het eindresultaat altijden heel mooi. De aanbevelingen tijdens het maken en het "customizen"gaat, als je een beetje ervaring hebt erg gemakkelijk.

Dit is de beste Foto album printer bedrijf

Wat kan ik hierover zeggen, Het beste bedrijf waar ik al vele jaren mijn fotoalbum laat afdrukken, Mensen zijn altijd vriendelijk, geven me goede ondersteuning en de software is makkelijk te gebruiken, Ik geef "MYFOYOFUN" gewoon een 10 punten, één klein puntje, het is een heel heel klein puntje, als je maar een beetje meer tijd zou kunnen besteden aan de "maak me dik" actie. BEDANKT, JE/JOU/JULIE BEDRIJF VOOR DE BESTE SERVICE met vriendelijke groet Shanka

Zoals altijd: onberispelijk.

Zeer tevreden.

Ziet er goed uit.

Wij moesten eerst goed lezen hoe alles werkt maar het ging verder makkelijk.

deze keer moeizaam proces

Omdat de veiligheids instellingen van de KPN modems zijn verhoogd kon ik het bestand niet verstuurd krijgen en moest uiteindelijk behoorlijk wat handelingen verrichten om het toch voor elkaar te krijgen. Hopelijk kan dat probleem snel binnen My Photofun opgelost worden.

In 2004 kocht ik mijn eerste digitale camera en heb ik mijn eerste fotoboek bij jullie besteld en ontvangen Ik was er blij mee, maar de scherpte en de kleuren vielen wat tegen. Toch ben ik al die jaren erna de albums bij MyPhotoFun blijven bestellen. En steeds werd de kwaliteit van het afdrukken beter en nu zelfs prima. Ook over de service bij eventuele problemen met het oversturen van de foto's ben ik zeer tevreden. Ik hoop nog jaren van jullie bedrijf gebruik te mogen maken.

Xenonstraat 1

1362 GD Almere

Over MyPhotoFun

MyPhotoFun is sinds 2004 een toonaangevende fotoboekleverancier, voortgekomen uit het Nederlandse printbedrijf Gigaprint Almere. We zijn actief in meerdere Europese landen en onderscheiden ons door 25 jaar ervaring, kwaliteit en snelheid. Onze passie voor fotografie inspireert ons om fotoboeken, kalenders en agenda’s te maken, waarmee je optimaal van je foto's kunt genieten. In onze eigen fabriek in Almere produceren we met 35 ervaren medewerkers al onze producten, waarbij we voortdurend investeren in de nieuwste technologie. We streven naar 100% klanttevredenheid en laten ons graag verbeteren door jouw feedback.