Enthousiast

Altijd blij fotoboek te ontvangen... Hele reis weer beleven in een mooi boek!!!

Heel mooi uitgevoerd.

Voor mijn onlangs overleden man heb ik een In Memoriam fotoboek gemaakt. Het is een terugblik op vele jaren samen en hoogtepunten uit ons huwelijk. Het was ook troostvol om het te maken in deze rouwperiode. .

Na 40 foto boeken nog steeds voor prima.

En met vragen, altijd zeer snel antwoord.

Prima service en contact, maar probleem met kleuren en binding

Photofun is een goed bedrijf met service en snel contact. Bestel al jaren bij jullie. Ben echter de laatste tijd minder tevreden over de kleuren. Foto's worden veel te donker afgedrukt ondanks dat ik er al rekening mee houd bij bewerking. Lichte schaduwen worden slagschaduwen zonder doortekening. Blauw en groen verliezen stevig aan helderheid en worden bijna donkergrijs. Met name landschappen komen niet tot hun recht. De laatste zendingen hadden ook nogal wat problemen met de verlijming in de rug. Bladen lagen los bij het omslaan of het geheel was onregelmatig en lelijk gebonden.

Fijn dat ik weer een eigen agenda heb kunnen maken.

Goed dat het jullie gelukt is om toch weer een agenda in het assortiment op te nemen. Ik vind het alleen jammer dat de kleine foto's nu naast elkaar staan zodat je genoodzaakt bent om of 1 foto in 2 te delen of 2 foto's over hetzelfde onderwerp te plaatsen. Zal ook moeten wennen aan de andere dagindeling en donkere kaderlijnen maar heel fijn dat ik weer een persoonlijke agenda heb kunnen maken. Dank voor de moeite.

Mooi product

Ik maak al jaren mijn fotoboeken via myphotofun. Ze zien er altijd goed uit.

Mmmmm

Prachtig afgewerkt boek

Met de bewerkingssoftware van MFF is het makkelijk om een mooi boek te maken. Heel aantrekkelijke aanbieding om een dik boek te maken. We hebben een jaarboek gemaakt van onze reizen in 2023. Dit helpt ons de winter door. Het maken en het genot om er in te kijken is dit de de prijs dik waard.

Kwalitatief top en snel geleverd

Kwalitatief top en snel geleverd

Omslag bevat hinderlijk Putten.

De omslag van de kaft is niet mooi afgewerkt. Dat is jammer. Lijkt een beetje snel afgeraffeld. Jammer ben ik niet gewend

Top.

Resultaat mooi en snel verwerkt

wel enige moeite moeten doen om het nieuw systeem te gebruiken.

Jammer dat het spiraal door de afbeeldingen gaat. Waarom niet aan de buitenzijde geplaatst?

M: te klein formaat

en groter was niet beschikbaar

Duidelijk en betrouwbaar

Het onlineprogramma werkt goed en vlot. Mooie mogelijkheden om een prachtig album samen te stellen. Echt een perfect programma! Bestelwijze snel, efficiënt en duidelijk. Klein minpuntje is het zoeken tussen grote hoeveelheden geladen foto's tijdens het samenstellen van het album; het zou mooi zijn als de fotovoorraad gefragmenteerd zou kunnen worden.

Altijd weer ok

Snelle verwerking

Even wennen. Ik bestelde de agenda altijd bij Blokker.Daar lukte het niet meer door de één of ander

Zoals ik eerder zei was het wennen. Uiteindelijk wel alles kunnen vinden in de softwear

heel netjes

ze maken wat ze beleven

alles werd heel professioneel afgehandeld met vooral een vlotte levering zelfs in drukke periode !

SUPER GEDAAN

Goed afgewerkt, precies zo ik het had gemaakt. Zeer tevreden.

Makkelijk programma, prachtige uitvoering

Zie boven

Prachtig album

Snel en makkelijk een heel mooi herinneringsalbum gemaakt. Mooie kwaliteit.

Nog niets ontvangen

Woensdag mail gekregen met bericht is verzonden maar nog niets thuis ontvangen.

Prachtig boek, veel mogelijkheden

Het maken van het boek gaat makkelijk. Er is veel keus in producten, en op de website kan je veel leuke tips vinden. Ik neem tegenwoordig mijn laptop mee op vakantie, zo is het boek al bijna af als we weer thuiskomen.

Een prima verzorgd boek

Van de vier boeken die ik dit jaar besteld heb, is het, tot nu toe, één keer voorgekomen dat de binding niet goed was. Een nieuw boek ontvangen, Top. Er kan altijd iets mis gaan.

Excelente encuadernación y calidad de las fotografías

Muy conforme con el brillo de las fotografías (brillo especial)

Xenonstraat 1

1362 GD Almere

Over MyPhotoFun

MyPhotoFun is sinds 2004 een toonaangevende fotoboekleverancier, voortgekomen uit het Nederlandse printbedrijf Gigaprint Almere. We zijn actief in meerdere Europese landen en onderscheiden ons door 25 jaar ervaring, kwaliteit en snelheid. Onze passie voor fotografie inspireert ons om fotoboeken, kalenders en agenda’s te maken, waarmee je optimaal van je foto's kunt genieten. In onze eigen fabriek in Almere produceren we met 35 ervaren medewerkers al onze producten, waarbij we voortdurend investeren in de nieuwste technologie. We streven naar 100% klanttevredenheid en laten ons graag verbeteren door jouw feedback.