Goede en gemakkelijke software

Goed. Gemakkelijk te maken fotoboeken Alleen 1 foto op 2 bladzijden kan beter

Oké

Netjes afgewerkt

Makkelijk te maken, leuke aanbiedingen

Vaker boeken via deze site gemaakt. Werkt gemakkelijk, goede kwaliteit en snelle levering. Regelmatig leuke aanbiedingen.

Prachtige kleuren!

Prachtige kleuren, goede afwerking en ook nog snel klaar. Het kan niet beter

Mooi album, maar veel te laat geleverd.

Het album is mooi geworden uiterlijk en kwalitatief goed. Het werd alleen wel veel te laat geleverd. Ik heb het boek op dinsdag 15 oktober besteld en pas vrijdag 25 oktober geleverd te laat voor de verjaardag waar het had moeten zijn. Verder had ik meteen na de bestelling mijn nieuwe adres gegevens ingevuld, maar het boek is naar het oude adres verstuurd. Mijn antwoord op aanbevelen is nee, dit omdat de levering zo laat is. Voor de kwaliteit kan ik het album wel aanbevelen.

Gebruiken deze service al 8 jaar naar tevredenheid.

Wat je ziet is wat je krijgt. Helaas werkt de web versie niet op Brave browser

Prachtige vlaggetjes, snelle levering

Prettige software om de vlaggetjes te maken. Met automatisch vullen worden de foto's goed op een vlaggetje geplaatst. Bij het zelf vullen kost het iets meer moeite. Fijn dat er aangegeven wordt hoe de resolutie van de foto op het vlaggetje is. Na bestellen snelle levering. De beloofde 3 werkdagen kloppen.

Best goed maar kan beter

My photofun is een goede tool maar ik mis toch een paar dingen: een gratis digitale versie van elk fotoboek gratis bij je bestelling, een soort smart tool voor de autofill functie. Ook vind ik dat er best vaak vertraging in de levering is. Dan krijg ik wel een exciusmail maar het blijft jammer dat eerder gedane toezeggingen over levering niet worden nagekomen. Ook heb ik een paar keer de servicedesk gebeld. Die bleek dan overbelast en ik kon mijn naam en nummer inspreken en dan zou ik teruggebeld worden, dat gebeurde dan niet.

altijd tevreden (trouwe klant al jaren)

Ik ben altijd te vrede over de producten die ik al jaren bestel. En jullie zijn goed te benaderen voor vragen en oplossingen, wat ik heel prettig vind Ik geef ook elk jaar agenda's cadeau en daar kijken mijn ouders naar uit. En ook de vlaggetjes voor speciale jaren (Sarah, abraham) zijn een groot succes. Kan geen betere fotoboekleverancier bedenken als jullie. Ik blijf altijd bij jullie bestellen.

Mooi boek, maar kwaliteit en bezorgtijd zijn wat minder dan voorheen.

Ik stuur u een separate email, omdat ik ook twee foto's wil toevoegen.

Ook nu weer tevreden

Onlangs heb ik mijn tiende fotoboek laten maken. Tijdens het samenstellen heb ik telefonisch en per mail goede ondersteuning gekregen. En ook over het eindresultaat ben ik dit keer weer tevreden.

Snelle service en levering

Uitstekend!

Jarenlang maak ik al fotoboeken bij MyPhotoFun en ben zeer tevreden over de kwaliteit en het programma van MyPhotoFun zit heel logisch in elkaar en is gemakkelijk te gebruiken voor alle fotoproducten die je wil maken.

Op de rechter pagina is telkens aan de onderzijde wit te zien

Vaak al fotobladen besteld, de kwaliteit is niet altijd constant.

Prachtig uitgevoerd fotoboek

Het fotoboek dat ik bestelde is uitstekend vervaardigd met een uitstekende prijs /kwaliteit verhouding en stevig verpakt met zorg toegestuurd.

Muy buen producto que llevo usando desde hace muchos años

Llevo muchos años haciendo mis álbumes familiares en MyPhotoFun y sigo recibiendo muy buen servicio, con productos de muy buena calidad.

• ¿Nos recomendarías?

Prachtige foto albums!

Wij hebben al meermaals foto albums bij jullie gemaakt en besteld. Wij zijn super tevreden van de kwaliteit en ook van de leveringen. Een aanrader voor ons is de vouchers die je altijd in het voorjaar kunt kopen. Wij doen het elk jaar opnieuw.

Goede service, goed bereikbaar voor informatie, vragen enz. Snelle levering Prettig aan de telefoon en deskundige antwoorden

Goed en snel

Stabiele goede kwaliteit Mooi papier en goed afgewerkt Prima klantenservice

Schitterend zoals altijd

Mooi gedrukt, mooi papier. Snelle verzorgde verzending.

Broddelwerk

De foto's zitten scheef in het boekje. Geen gezicht

al jaren een geweldig product voor een goede prijs.

ik bestel al jaren bij MyPhotoFun en dit keer heb ik het nieuwste product laten maken met de totale bladzijden. al jaren zeer tevreden en als er onverhoeds toch iets is altijd een goede oplossing.

Super programma

Zeer tevreden met de behandeling en het programma

Erg gebruiksvriendelijk programma met veel mogelijkheden.

Prima programma om fotoboeken te maken. Veel mogelijkheden voor paginaindeling met keuze uit standaard of eigen gemaakte indelingen. Aanpassingen in grootte en kleuren per afbeelding is mogelijk. En ontzettend veel keuze in lettertypes. Een prima programma welke ik zelf graag gebruik voor Staand A4 100 pagina's maar ook veelvouden hiervan is mogelijk. Mooie bijkomstigheid is de ruime periode om kortingsvouchers te gebruiken.

Goede service als er iets niet goed is.

X

Xenonstraat 1

1362 GD Almere

Over MyPhotoFun

MyPhotoFun is sinds 2004 een toonaangevende fotoboekleverancier, voortgekomen uit het Nederlandse printbedrijf Gigaprint Almere. We zijn actief in meerdere Europese landen en onderscheiden ons door 25 jaar ervaring, kwaliteit en snelheid. Onze passie voor fotografie inspireert ons om fotoboeken, kalenders en agenda’s te maken, waarmee je optimaal van je foto's kunt genieten. In onze eigen fabriek in Almere produceren we met 35 ervaren medewerkers al onze producten, waarbij we voortdurend investeren in de nieuwste technologie. We streven naar 100% klanttevredenheid en laten ons graag verbeteren door jouw feedback.