Geweldig product

Binnen een kort tijdbestek heb ik een mooi fotoboek in handen gekregen , dat ik met trots aan anderen kan laten zien.

Eenvoudig te maken, mooi resultaat

Albums zijn eenvoudig te maken en het resultaat ziet er heel mooi uit. Ik zou bij sommige bewerkingen graag meer mogelijkheden zien.

Prachtig boek

DuckDuckGo

Al jaren tevreden over de geleverde albums. Prachtige kleuren!

Al jaren maak ik mijn albums bij PhotoFun. Altijd heel tevreden geweest. Nu wel heel teleurgesteld dat de zwarte kaft van de Verzamel square 33x33 XL niet meer beschikbaar is en alleen nog rood of wit. Mijn hele verzameling albums is zwart. Het is nog maar de vraag of deze verzamel album beschikbaar blijft. Echt zonde.

Zoals altijd: perfect!

Voor een fotoboek met tekst maken we al ruim 15 jaar gebruik van Myphotofun. Dat moet genoeg zeggend zijn. Voor een tekstboek met foto's maken we wel eens gebruik van een andere drukker, omdat veel tekst daarin iets beter te verwerken lijkt.

Makkelijk programma en mooi resul5aat!

Makkelijk programma en mooi resultaat!

Top kwaliteit

Mooie kwaliteit en snelle service

Mooi boek weer

Het is weer een fraai boek geworden in een mooi groot A4 formaat

Mooi goed boek en snelle levering en service

Zoals altijd een mooi goed boek en snelle levering. Fijn programma om te maken. Bij vragen directe service.

Altijd resultaat naar t zin

Ik maak maar af en toe n fotoboek(je) maar ik kan t altijd naar de zin maken en dan ligt t binnen zeer korte tijd letterlijk op d'r deurmat

Als altijd netjes en correct

Als altijd netjes en correct

Prima en goed verzorgd

Ik ben al erg lang klant van jullie en erg tevreden of jullie aflevering en afwerking van jullie product. Alleen misschien een tip, voor het gemak, als ik tekst invul met een bepaalt lettertype, moet ik bij elk tekstvak op nieuw het lettertype aan klikken en dat is wat omslachtig ( maar dat ligt aan mij en heeft niets met de kwaliteit te maken ). Het is alleen maar een idee van mij, want in het verleden was dat wel zo. Het is maar een flutiliteit.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit qua prijs sn.ook heel fijn de voucher die je kunt kopen en dan ook nog voldoende tijd krijgt, om boek te maken en goede service.

Perfecte uitvoering van het fotoboek

Mijn bestelde fotoboek XL met 160 pagina’s is een geweldig goed uitgevoerd product. Stevig gebonden, prima fotoafdrukken en bovendien snel bezorgd in uitstekende verpakking.

Mooie producten naar waardeloos programma.

De producten zijn mooi maar het programma is waardeloos. Er zijn niet veel mogelijkheden. Erg irritant is dat de foto’s die je download zomaar er weer uit verdwijnen, en dus ook uit je fotoboek . Moet je het weer opnieuw doen.

Ik gebruik al jaren en nog speeds tevreden. Ook telefonisch bereikbaar als je problemen hebt

Veel keus in foto boeken.

Makkelijk foto's te plaatsen en vlot met verwerken en leveren.

Goed verpakt, snelle levering, mooi product!

Vlaggertjes en onderzetters mooi afgeleverd en snel geleverd!

Zeer blij met MyPhotoFun

Mijn enige minpuntje is dat ik geen glans meer kan bestellen. Verder is de app heerlijk om mee te werken. zijn de boeken erg mooi en komen ze zonder problemen en snel in de brievenbus.

Prachtig resultaat en snelle levering

Prachtig resultaat en snelle levering

Fijn programma om mee te werken

Gemakkelijk om mee werken en het programma biedt tevens voldoende ruimte voor eigen creativiteit

Excellent quality , expensive postage

I have been ordering various products for numerous years. The quality is always excellent but the postage is getting higher and higher which might prevent me from ordering abroad my albums in the future.

Mooie fotoboeken

Ik bestel hier al jaren en krijg altijd mooie fotoboeken de je zelf met de designer software makkelijk kan maken zowel online als op je eigen pc wat betreft mijn voorkeur heeft, zo hoef je nog niet alle foto eerst te uploaden. Je kunt het geheel naar eigen inzicht ontwerpen en heb je wat te weinig ruimte dan kun je er zo een aantal pagina's bij voegen. Kortom prima te doen voor zowel de beginner als de gevorderde.

Al jaren lang bestel ik mijn fotoboeken, wordt snel verstuurd en als er een probleem voordoet wordt het snel opgelost.

Jammer

Doordat kpn aanpassingen heeft gedaan in het modem lukte het me niet om het gemaakte product te bestellen zoals voorheen. Hiervan werd ik wel door jullie op de hoogte gebracht wat ik heel netjes vind. Via een computerzaak die ik hulp gevraagd heb is het eindelijk gelukt. En extra kosten. Niet jullie fout maar wel zeer ongemakkelijk. Het fotoboek zelf is weer uitstekend.

Xenonstraat 1

1362 GD Almere

Over MyPhotoFun

MyPhotoFun is sinds 2004 een toonaangevende fotoboekleverancier, voortgekomen uit het Nederlandse printbedrijf Gigaprint Almere. We zijn actief in meerdere Europese landen en onderscheiden ons door 25 jaar ervaring, kwaliteit en snelheid. Onze passie voor fotografie inspireert ons om fotoboeken, kalenders en agenda’s te maken, waarmee je optimaal van je foto's kunt genieten. In onze eigen fabriek in Almere produceren we met 35 ervaren medewerkers al onze producten, waarbij we voortdurend investeren in de nieuwste technologie. We streven naar 100% klanttevredenheid en laten ons graag verbeteren door jouw feedback.