Snel geleverd en goede kwaliteit

Schoenen gekocht die nergens anders meer leverbaar zijn. Snel geleverd.

Fijne website,snel geleverd!

Zou hier zo weer bestellen!

Klopt

Ik heb schoenen besteld en ze zijn aangekomen

Ander product dan omschreven

Ik had een easy on nike paar schoenen gekocht. Ik kreeg gewoon normale Nike schoenen. Maar na vergelijken met mijn oude Nike schoenen heb ik namaak gekregen. Ik draag al 6 jaar dezelfde schoenen, en koop dus elk jaar een nieuw paar. Dit jaar helaas niet meer te koop bij Nike dus bij SPORT 2000 besteld. Het ziet er heel anders uit en anders afgewerkt en zelfs de veters zijn anders. Heb wel gehouden want ik had ze direct nodig, anders zat ik zonder schoenen.

Prima ervaring

Uiteindelijk teruggestuurd, maar alsnog zeer tevreden over het hele proces. Ik kom absoluut weer terug.

Goed artikel en goed en snel bezorgd.

Snel geholpen

Moeilijk retourneren

Ik wilde de online bestelde artikelen retourneren in de winkel in Purmerend. Ze wilden mij geen retourbevestiging geven, daar deden ze niet aan. Dan moest ik het zelf maar bij postNL inleveren, want daar kreeg ik wel een retourbevestiging. Ik leverde het juist in bij de winkel, zodat ik een bevestiging zou krijgen van de inhoud van de doos met artikelen. Uiteindelijk, na een discussie, heeft de medewerker zuchtend op een bonnetje geschreven wat ik ingeleverd had. Mijn vrees kwam uit, want alleen 2 van de 3 artikelen werden gecrediteerd. Gelukkig werd dat rechtgetrokken nadat ik sport2000 gemaild had, maar het was geen stressvrij proces. Online winkelen indien er iets in de winkel niet op voorraad is, raad ik bij deze winkel niet aan.

Snelle levering, voor een goede prijs.

Op zoek naar de juiste hardloopschoenen, deze gevonden bij Sport2000. Duidelijke site.

Super snelle levering

Leuke schoenen voor mijn zoon besteld, super snelle levering dus hij kon ze snel aan:-)

Dessus chaussure d’occasion

J’ai acheter des air max LTD3 avec des trace d’usure comme si elle avait déjà été mise

• Nous recommanderiez-vous? Non

Goede aanbieding en snelle levering

Artikel zoals omschreven op de website, scherpe aanbiedingen van A merken en snelle levering.

Snelle en adequate levering

Snelle en adequate levering. De doos waar de schoenen inzaten was wat rommelig (zijkant gescheurd en het vloeipapier was compleet verfrommeld). De schoenen zien er nieuw en ongedragen uit en dat vind ik het belangrijkste. Dus zeer tevreden met mijn aankoop.

Snel geleverd makkelijk ophalen

Het was de volgende dag al bij Sport2000 geleverd en kon het heel snel langskomen halen.

Verkeerde kleur geleverd en wacht nog op geld retour

Speciaal bij deze winkel besteld, hebben we verkeerde kleur zaalhockey handschoen gekregen. Retour gestuurd en 2 weken later nog niets gehoord

Niets ontvangen en slechte service

Bestelling niet ontvangen. Meerdere keren op verschillende manieren contact gezocht maar nooit response gekregen. Nu maar hopen dat ik wel m’n geld terug krijg

Slecht

Ik heb tweemaal handschoenen besteld bij Sport 2000 en beiden verkeerd geleverd, telkens niet de gevraagde maat. Zoiets zou niet mogen gebeuren.

na het bestellen van m’n schoenen zaten ze niet zo lekker dus heb ze retour gestuurd prima binnen een paar dagen geld weer terug dus dat noem ik nog. ‘ NS prima service.

Snel en makkelijk kunnen bestellen. De volgende dag kon ik het artikel al ophalen.

Alles prima!

Perfect!

Betrouwbaar

Goede en snelle levering

Leuke sneakers

Makkelijke site leuke sneakers.

très bien et rapide

rien à dire parfait

Hij past ze

Snel verzonden ze passen fantastisch service

Makkelijk bestellen

Makkelijk te navigeren op de site en snelle levering.

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: