Ik ben snel geholpen door een aardig persoon. De ene dag besteld, en de andere dag kon ik het al ophalen.

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Bezorgd bij vestiging Naaldwijk.

Vanaf de andere vestiging was de beveiliging er nog op gelaten, dus daar liep ik mee de zaak uit. Het alarm ging af, en vestiging Naaldwijk kreeg het er in eerste instantie niet af. Heb even moeten wachten, maar ze hebben het super opgelost! Fijne service!

Goede en snelle service

Ik heb mijn bestelling snel en goed ontvangen

Handig dat ik mijn bestelling (sporttas) in de winkel kon ophalen.

Gewoon geen opdringerige verkoper

Klant rustig laten rondlopen. Wel aangesproken om te laten merken dat de verkoper mij heeft gezien. En dan zelf laten kijken. Top.

Pakje is nooit aangekomen

Had t-shirt besteld van Nike maar is nooit aangekomen. Was normaal gezien een pakje voor onder de kerstboom.

Bestellen goed en snel

Bestellen ging super snel en bezorgen ook. Ik liet het bezorgen in een winkel in de buurt maar heb maar 14 dagen retourtermijn, terwijl het een kerstcadeau is en ik straks moet haasten als het niet past om te retourneren. Als je snel kunt terugsturen is het een prima webshop.

Verkeerde levering

Er wordt niet geleverd wat er besteld is. Ik bestel NIKE slippers Black black black, En ik krijg Adidas geleverd. Op de bijgesloten factuur staat óók letterlijk NIKE badslippers black black black.

Prijs

Er zat nog een kaartje op de schen van 55 euro, ik mest Er via de webshop 64,95 voor betalen

Uitstekende service!

Artikelen opzoeken en bestellen gaat super makkelijk. Eveneens als retourneren waarna je geld supersnel terug op je rekening staat en dan je nieuwe bestelling weer uiterst snel bij je thuis is. Verder ben ik altijd super tevreden over de kwaliteit nike air schoenen.

Snelle levering, mooie schoenen en als goedkoopste van alle websites.

Kleding zeer correct en snel geleverd.

Ik ben zeer tevreden over de correcte en snelle levering van mijn skikleding.

Niks mis mee

Bestelling geplaatst, bestelling komt aan. Mee heb ik niet te zeggen

Goede, snelle levering en concurrerende prijzen!

Goede, snelle levering en concurrerende prijzen!

Verkeerd gebruikt artikel eerste levering

Sneakers besteld die in de verkeerde maat werd geleverd en ook nog gedragen bleek te zijn. Retour gestuurd en direct een nieuwe besteld. Dat verliep gelukkig wel allemaal snel en goed.

Goede site

Alles is prima geleverd, goed op de hoogte gehouden over wanneer het paket kwam.

keurig en op tijd geleverd

Schoenen besteld , Die overal waren uitverkocht in deze maat... toen ik een mailtje kreeg dat ze weer binnen waren gelijk besteld! waren keurig verpakt ,alles goed gegaan en op tijd geleverd ..

Hardloopschoenen pasten achteraf niet goed...

Ik had redelijk dure hardloopschoenen besteld bij Sport 2000 in Helmond. Na een korte loop van 20 minuten gingen de schoenen pijn doen, ze waren dus buiten al gebruikt, en hadden gebruikssporen. Een aantal keren gebeld voor dit probleem omdat ik nu niets aan de schoenen had. Ik kon ze retour sturen en heb het gehele aankoop-bedrag terug gekregen. Dit is echt goede service die je eigenlijk niet hoef te verwachten, bedrijfsleider Sport 2000 Helmond had alle begrip voor de situatie, gaf ook nog tips voor passende schoenen. Volgende schoenen zou ik daar weer aankopen.

Netjes op tijd geleverd.

Mooi pakje

Het voetbalpakje voor mijn kleinzoon zag er mooi uit en was van prima kwaliteit. Het ophalen in de winkel ging gesmeerd

Duidelijke website.

Prima service, snel.

nooit meer iets gehoord van mijn bestelling

Gelukkig had ik nog niet betaald, maar gevraagd of ze een artikel voor me wilde sturen naar een filiaal in de buurt. Dat is nooit aangekomen, en ik heb ook nooit meer iets gehoord.

Prima site alles ging naar wens . top

Alles ging naar wens lekker snel

Tot een volgende keer

Website met goed assortiment Duidelijke omschrijving Snelle levering en heldere communicatie

Plesmanstraat 1

3833LA Leusden

Over SPORT 2000

SPORT 2000 is een landelijke sport keten met meer dan 80 winkels. Op deze pagina vind u de reviews van onze webshop: